Meny

Fantasy for Solo Flute av Kjell Magne Andersen

Fantasy for Solo Flute av Kjell Magne Andersen

Varenummer: 9790261712668

Kategorier: Fløyte


Fantasy for solo flute ble skrevet i 1992.

Lagerstatus: 2-5 stk på lager

kr 50,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Innleder med en melodi som nok leder tankene hen mot salmetoner. En rask og virtuos midtdel som gradvis dør ut, og salmetonen kommer tilbake, men denne gang bearbeidet i kreps.

Kjell Magne Andersen, klarinettist/komponist/pedagog.
Musikkutdannelse fra fra Barratt Due’s Musikkinstitutt i Oslo, med klarinett som hovedinstrument (1982) med Richard Kjelsdstrup som veileder.
Private studier i klarinett hos Monika Lund (DNO) 1982- 1985, som ledet fram til debutkonsert i Oslo konserthus i september 1985.
Han behersker instrumenter som gitar, banjo, saksofoner og klarinetter, og har gjennom årene vært heldig og fått prøvet seg som utøver innen forskjellige genre, som populærmusikk (dansemusikk), gammeldansgruppe, symfonic band, kammermusikk, symfoniorkester, storband og trad. jazz.
Dette har vært en uvurderlig erfaring som naturligvis setter farge, og gir næring og inspirasjon til arbeidet som komponist. Studier i komposisjon og kontrapunkt fra 1994, hos b.la. komponistene Johan Kvandal, Maj Sønstevold, Trygve Madsen og Wolfgang Plagge.

Kjell Magne skaper sin musikk innen tradisjonelle former og uttrykk. Man kan nok merke en sterk innflytelse av mellomkrigstidens nyklassisisme og den romantiske modale tonalitet.
Som mange norske komponister før seg, er han sterkt påvirket av norsk folkemusikk, salmer og folketoner, noe som kan gjenspeiles i sangbarheten i min musikk.
Musikken kan være både "Musique dansante", melodisk og livlig, og spenne fra enkle melodiske sanger og melodier, til mer komplekse divergerende deler.

Medlem av norsk komponistforening.

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9790261712668
Produkttype Fysiske noter
Komponist Andersen, Kjell Magne
Tema/Sjanger Originalmusikk
Instrument Fløyte
Besetning Solo

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg