Meny

Korpsnoter

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Super Trouper DEBUTSERIEN FLEX Grade 1 Abba/Arr: Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  ABBA
  DEBUT - fleksible sanger for nybegynnere
 • How Deep Is Your Love YCB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  «How Deep is Your Love» ble skrevet og spilt inn i 1977. Utgitt både som singel og ikke minst som en del av filmmusikken til «Saturday Night Fever». Er sammen med «Stayin’ Alive» gruppas to største hits gjennom tidene. Låten har også fått suksess med andre artister som blant annet Take That på deres Greatest Hits album fra 1996.
 • Spring March BB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 435,00
  Brassband
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden paser for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Sverre Bergh var en musikalsk gledesspreder – både som utøver og komponist. På utallige oppdrag forsynte han radio, film og teater med musikalsk brukskunst av høy kvalitet, bl.a. to operetter og en fjernsynsopera, men han laget også seriøs kammermusikk og musikk som har funnet sin plass i kirken. Bergh er norsk musikks store humorist. Ofte inspirert av samtidsfenomener hadde han en sjelden evne til å more sitt publikum med vittige musikalske innfall. Kontrapunkt i Grukkedalen er nettopp et slikt stykke. Stykket er skrevet midt under 2. Verdenskrig og bruken av synkoper og “sløye” jazzlinjer er nok en kommentar til okkupasjonsmaktens syn på “korrekt” musikk.
 • The Way we were vocal + CB arr Lars Erik Gudim

  kr 800,00
  Janitsjar
  Bergman, Alan , Bergman, Marilyn
  The Way We Were Denne sangen fremført av Barbara Streisand vant Oscar for beste låt i 1974. Filmen med samme navn ble toppet av Streisand og Robert Redford som motspilere i dette romantiske dramaet.
 • En glad calypso om våren | A Merry Calypso in Spring Flex 5 Showblow Grade 2,5 Adolphson/Arr.: Torskangerpoll

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Adolphson, Olle
  Olle Adolphson (1934 - 2004) var en svensk visedikter og sanger som debuterte i 1955 med viseamlingen Aubade. Han ble ansett som arvtageren etter visekunstneren Evert Taube, og innledet sammen med flere andre den såkalte Visebølgen i Norden. En glad Calypso er en av hans aller mest kjente sanger. I Norge er låten blant annet spilt inn av Per Asplin og Banana Airlines.
 • De nære ting CBE2,5 Bøe-Foss-Paasche Aasen/Arr.: Haakon Esplo

  kr 800,00
  Janitsjar
  Bøe, Reidar, Foss, Kurt, Paasche Aasen, Arne
  Sangen «De nære ting» er en av Norges mest kjent «allsanger» med tekst av Arne Paasche Aasen, og melodi av Kurt Foss og Reidar Bøe. Disse spilte også denne inn på plate på 1950-tallet. Strofen «Ditt sinn monne flyve så vide omkring, det er som du glemmer de nære ting» er begynnelsen på denne eviggrønne slageren som helt klart fortjener å spilles mye mer. Publikum vil ganske sikkert nynne med på denne vakre melodien.
 • Norsk Veteranmarsj | March of the Norwegian Veterans CB4 Lars Erik Gudim

  kr 735,00
  Janitsjar
  Gudim, Lars Erik
  Norsk Veteranmarsj ble skrevet til 8. mai markeringen i 2012. Fra 2011 ble 8. mai i tillegg til å være frigjøringsdagen, også den offisielle veterandagen i Norge. Markeringene på Akershus festning og andre steder i landet ble utvidet i forhold til tidligere markeringer. Marsjen ble urfremført av Forsvarets Stabsmusikkorps med Hans Majestet Kong Harald V, statsminister Jens Stoltenberg, daværende forsvarsminister Espen Barth Eide, daværende forsvarssjef General Harald Sunde og en mengde veteraner i alle aldre tilstede.
 • Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Gammel dans(k) / Old Danish dance BB3 Dansk trad./arr Frode Rydland

  kr 535,00
  Brassband
  Gammel dans(k) er en folketone fra Danmark. Fritt etter Rasmus Storms Nodebog fra 1760. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Peder Most Garden i Svendborg. Vanskelighetsgrad 3
 • Take the A Train CHALLENGE CB Grade 2-4 Strayhorn/Arr.: Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Strayhorn, Billy
  Take the «A» Train er en jazz-standard låt skrevet av Billy Strayhorn og blir regnet for selve “signatur-låten” til Duke Ellington og hans Duke Ellington Orchestra. Låten er uten tvil den aller mest kjente som har blitt til som et resultat av Strayhorn/Ellington-samarbeidet.
 • Bourree FLEX 7 CONCERT Grade 3 J. S. Bach/Arr: Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Bach, Johann Sebastian
  Dette fleksible arrangementet er en utmerket introduksjon både til Bach som komponist og ikke minst til barokkmusikk som stilart.
 • Flåklypa Medley BB4,5 - arr Lars Erik Gudim

  kr 800,00
  Brassband
  Gudim, Lars Erik
  Endelig kan vi presentere et godt arrangement av film-musikken til norges største filmsuksesser, Flåklypa Grand Prix. Inneholder Norwegian Sunset - Take A Rest - Working And Whistling - Dixieland Symphony.
 • Birdland Flex 7 SHOW Grade 3,5 Zawinul/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Zawinul, Josef
  Birdland er en instrumental jazz-fusion låt skrevet av Joe Zawinul i gruppen Weather Report. Den kom ut på albumet Heavy Weather i 1977. Den ble straks en meget populær låt og etterhvert en av jazz standardene. Låten er også innspilt av mange andre artister som Buddy Rich, Maynard Ferguson big band, The Manhattan Transfer, Quincy Jones, og The String Cheese Incident.
 • Flåklypa Medley CB4,5 - arr Lars Erik Gudim

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Fabricius-Bjerre, Bent
  Endelig kan vi presentere et godt arrangement av film-musikken til norges største filmsuksesser, Flåklypa Grand Prix. Inneholder Norwegian Sunset - Take A Rest - Working And Whistling - Dixieland Symphony.
 • Suite for fun YCB2,5 Young Band serie arr: Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Suite for Fun passer godt til korps som liker å ha det gøy når de spiller. Her er det utfordringer for alle instrumenter. Stykket har fire satser som kan spilles enkeltvis. Suite for Fun fits well to the band that likes to have fun when they play. Here are the challenges for all instruments. The piece has four parts that can be played individually.
 • Akkurat nå | Just Now YCB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 660,00
  Janitsjar
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Festmarsj | Festival March CB4 Halvorsen/Arr.: Eriksen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Halvorsen, Johan
  Festmarsj ble skrevet til en matiné ved Den Nationale Scene i Bergen 17 mai 1898 der Halvorsen var kapellmester. Den ble oppført anonymt. Siden tok han den med til Nationaltheatret der den ble brukt som mellomaktsmusikk til stykkene “Kongsemnerne” (1900) og “Tordenskiold” (1901) hvor han for første gang satte seg selv som komponist.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten CB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • 5E Funk FLEX 4 Grade 1,5 Idar Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Torskangerpoll, Idar
  En originalskrevet komposisjon som har elementer fra funk-tradisjonen.
 • Be Thou My Vision - Duet for Alto- and Tenorsax with CB Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Hurum, Helge
  Helge Hurum henter ofte inspirasjon og ideer fra norsk folkemusikk. Så også i "Ferdaminne". Hans evne til å kombinere motiver fra norsk folkklore med eget særpreg (stilart, klangfarger og rytmikk) kommer tydelig fram i denne komposisjonen. Motivene er hentet fra Østerdalen som med sin egen karakter i folkloren ofte har blitt kalt et uoppdaget stykke i norsk folkemusikk.
 • Draug CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Jeg har kalt stykket for “Draug” og det er drøye 7 minutter langt. Historien om draugen er velkjent i nord og musikken følger denne idéen på følgende måte: I åpningen er det rolig og nesten blikkstille. Noen krusninger kan “sees” (høres) men draugen sover. Etterhvert blir han forstyrret (ved C) og våkner. Musikken drar seg nå mot en litt makaber men også triumferende dans (fra E). Så toner det hele ned og draugen er igjen forsvunnet i dypet. Jeg har forsøkt å lage en klar form i verket og en folkelig musikk som ikke klinger for vanskelig. Jeg så nesten for meg en korreografi (dansere) når jeg skrev dette. Som alle vet tok draugen med seg sjøfolk. Derfor har jeg lagt inn en kirkeklokke-effekt (2 rørklokker) som symboliserer dette
 • Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the Name of Jesus CB3 Trad-Welander/Esplo

  kr 850,00
  Janitsjar
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet "Hvilken venn vi har i Jesus", men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Umbrellas of Cherbourg - Les parapluis de Cherbourg CB4 Westbye

  kr 1 205,00
  Janitsjar
  Legrand, Michael
  Musikk fra filmen " Umbrellas of Cherbourg". Strålende arrangement av fransk filmmusikk av ypperste klasse! Michael Legrand er frankrikes fremste komponist i undreholdningsmusikkgenren og vår egen Øivind Westby har gjort en rekke utmerkede arrangementer blant annet for kringkastningsorkesteret. Solistiske oppgaver for alt- og tenorsax i dette arrangementet som har vanskelighetsgrad 4.
 • Grand March CB4 Bull/Arr.: Dente-Aagaard-Nilsen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Denne marsjen ble rekonstruert i forbindelse med feiringen av Ole Bulls tohundreårsdag i 2010. Jeg fikk i oppdrag å instrumentere en "grand march", som Ole Bull skrev i 1844-45 da han var på sin første tur i statene, og hedret uavhengighetsforkjemperen George Washingtons minne med et større verk som han kalte «To the memory of George Washinton» og som ble urframført i 1845.
 • Grønn Pastell | Green Pastel Accordion Solo+CBE Grade 5/3 Haagenrud/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Haagenrud, Henry
  Blant Henry Haagenruds tallrike komposisjoner for trekkspill er Grønn Pastell en av de mest kjente. Valsen er spilt av en rekke trekkspillsolister i Norge, men også av russiske og franske utøvere. Haagenruds trekkspilltekniske tilsnitt kommer tydelig frem i komposisjonen, som har et klart kontinentalt særpreg.
 • Bohemian Rhapsody YCB3,5 Freddy Mercury/Arr: Øystein S. Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Mercury, Freddy
  Denne sangen har en uvanlig musikalsk struktur til å være populærmusikk. Sangens tre seksjoner har ikke noe refreng, men har både a cappella- og heavy metal-arrangeringer.

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5