Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Dum og deilig | Cool and Crazy FLEX 4 Grade 2 Dolmen-Lorentzen/Arr.: Vannebo

  kr 425,00
  Fleksible besetninger
  Dolmen, Øystein, Lorentzen, Gustav
  Denne låten var først å finne på Knudsen & Ludwigsens platealbum «Juba Juba» fra 1983. Den ble raskt duoens kanskje aller største hit, og er for mange den låten man først og fremst forbinder dem med. Knutsen & Ludvigsen ble tildelt Spellemannsprisen for denne platen, som for øvrig ble deres siste studioplate.
 • Flåklypa Medley BB4,5 - arr Lars Erik Gudim

  kr 800,00
  Brassband
  Gudim, Lars Erik
  Endelig kan vi presentere et godt arrangement av film-musikken til norges største filmsuksesser, Flåklypa Grand Prix. Inneholder Norwegian Sunset - Take A Rest - Working And Whistling - Dixieland Symphony.

  Dette produktet kan dessverre ikke bestilles gjennom nettbutikken for øyeblikket. Ta kontakt for mer informasjon

 • Nyhet!
  Birdland Flex 7 SHOW Grade 3,5 Zawinul/Arr.: Torskangerpoll

  Birdland Flex 7 SHOW Grade 3,5 Zawinul/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Zawinul, Josef
  Birdland er en instrumental jazz-fusion låt skrevet av Joe Zawinul i gruppen Weather Report. Den kom ut på albumet Heavy Weather i 1977. Den ble straks en meget populær låt og etterhvert en av jazz standardene. Låten er også innspilt av mange andre artister som Buddy Rich, Maynard Ferguson big band, The Manhattan Transfer, Quincy Jones, og The String Cheese Incident.
 • Suite for fun YCB2,5 Young Band serie arr: Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Suite for Fun passer godt til korps som liker å ha det gøy når de spiller. Her er det utfordringer for alle instrumenter. Stykket har fire satser som kan spilles enkeltvis. Suite for Fun fits well to the band that likes to have fun when they play. Here are the challenges for all instruments. The piece has four parts that can be played individually.
 • Champagne Tango BB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Aróztegui, Manuel, Varela, Hèctor
  Champagne tango ble spilt inn første gang i 1914 av pianisten Roberto Firpo og er siden spilt inn av mange tangomestre i Argentina og verden for øvrig.
 • Akkurat nå | Just Now YCB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 660,00
  Janitsjar
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten CB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • Listen! (warm-ups) YCB Grade 2-3 Hans Offerdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Offerdal, Hans
  Ved å lytte godt på hverandre og musikken vi spiller, styrker vi både musikkopplevelsen og det musikalske resultatet. Dette er en samling med 7 satser du kan bruke som oppvarming og øvelser for ditt korps - for å utvikle en bevissthet hos musikantene: melodi, rytmikk, harmonikk og klang - artikulasjon, frasering, dynamikk, intonasjon, tempo, rytmisk presisjon og samspill. Listen! (warm-ups) er en videreføring og oppfølger til Play (Warm ups for Band)
 • 5E Funk FLEX 4 Grade 1.5 Idar Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger

  5 E FUNK Dette stykket er en originalskrevet komposisjon og har elementer fra funk-tradisjonen.
 • Water is Wide Flex 7 SHOW Grade 2,5 Trad./Arr.: Esplo

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  The Water is Wide, også kalt "O Waly, Waly" er en av de mest kjente og spilte folketonene. Melodien stammer fra England basert på tekst delvis datert fra 1600-tallet. Temaet er brukt av både klassiske- og populærkomponister, den brukes i en rekke filmer og er spilt inn og fremført av artister verden over. Stykket vil garantert gjøre lykke på neste konsert.
 • Nyhet!
  Ro ro til Siraland | Row row to Siraland CBE Trad./Arr.: Rydland

  Ro ro til Siraland | Row row to Siraland CBE Trad./Arr.: Rydland

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Ro, ro til Siraland er en folketone fra Sogndal. En catchy versjon som kan brukes som oppstart på konserten med innmarsj og det hele. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Sogn og Fjordane Ungdomsbrassband.
 • Be Thou My Vision - Duet for Alto- and Tenorsax with CB Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Suite for fun BB2,5 Young Brass Band serie Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 670,00
  Brassband
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  SUITE FOR FUN passer godt til korps som liker å ha det gøy når de spiller. Her er det utfordringer for alle instrumenter. Stykket har fire satser som kan spilles enkeltvis.
 • Seasons in the Sun (Le Maribond) Flex 4 Grade 1,5 Brel-McKuen/Arr.: Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Brel, Jaques, McKuen, Rod
  Seasons in the Sun er en engelsk-språklig oversettelse av sangen Le Maribond skrevet av den belgiske låtskriveren Jaques Brel. Den engelske teksten er skrevet av amerikaneren Rod McKuen. Låten ble en kjempehit over hele verden i 1974 med canadieren Terry Jacks og den fikk også en fornyet hit-status før jul i 1999. Jacks versjon er en av 40 singelplater gjennom tidene som har solgt mer enn 10 millioner kopier over hele verden.
 • Umbrellas of Cherbourg - Les parapluis de Cherbourg CB4 Westbye

  kr 1 205,00
  Janitsjar
  Legrand, Michael
  Musikk fra filmen " Umbrellas of Cherbourg". Strålende arrangement av fransk filmmusikk av ypperste klasse! Michael Legrand er frankrikes fremste komponist i undreholdningsmusikkgenren og vår egen Øivind Westby har gjort en rekke utmerkede arrangementer blant annet for kringkastningsorkesteret. Solistiske oppgaver for alt- og tenorsax i dette arrangementet som har vanskelighetsgrad 4.
 • Nyhet!
  Winter Wonderland Vocal Solo+CB4 Bernard-Smith/Gudim

  Winter Wonderland Vocal Solo+CB4 Bernard-Smith/Gudim

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Bernard, Felix, Smith, Dick
  Winter Wonderland ble skrevet I 1934 av amerikanerne Felix Bernard og Dick Smith. Sangen blir ofte forbundet med julen, men har egentlig ikke noe med denne høytiden å gjøre. Dick Smith fra Honesdale i Pennsylvania ble inspirert til å skrive låten en vinterdag da han vandret gjennom hjembyens Central Park. Den ble spilt inn senere samme år, men Richard Himber som solist akkompagnert av hans egen Hotel Ritz-Carlton Orchestra.
 • Grand March CB4 Bull/Arr.: Dente-Aagaard-Nilsen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Denne marsjen ble rekonstruert i forbindelse med feiringen av Ole Bulls tohundreårsdag i 2010. Jeg fikk i oppdrag å instrumentere en "grand march", som Ole Bull skrev i 1844-45 da han var på sin første tur i statene, og hedret uavhengighetsforkjemperen George Washingtons minne med et større verk som han kalte «To the memory of George Washinton» og som ble urframført i 1845.
 • Draug CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Jeg har kalt stykket for “Draug” og det er drøye 7 minutter langt. Historien om draugen er velkjent i nord og musikken følger denne idéen på følgende måte: I åpningen er det rolig og nesten blikkstille. Noen krusninger kan “sees” (høres) men draugen sover. Etterhvert blir han forstyrret (ved C) og våkner. Musikken drar seg nå mot en litt makaber men også triumferende dans (fra E). Så toner det hele ned og draugen er igjen forsvunnet i dypet. Jeg har forsøkt å lage en klar form i verket og en folkelig musikk som ikke klinger for vanskelig. Jeg så nesten for meg en korreografi (dansere) når jeg skrev dette. Som alle vet tok draugen med seg sjøfolk. Derfor har jeg lagt inn en kirkeklokke-effekt (2 rørklokker) som symboliserer dette
 • Nyhet!
  Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the Name of Jesus CB3 Trad-Welander/Esplo

  Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the Name of Jesus CB3 Trad-Welander/Esplo

  kr 850,00
  Janitsjar
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet "Hvilken venn vi har i Jesus", men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Can you feel the love tonight FLEX 7 SOLIST Elton John / arr. Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Den vakre balladen fra Løvenes Konge (1994). Herjet hitlistene i mange land dette året! Her finner du både instrumentale solostemmer og sang. Solo: Bb Trumpet – Altosax – Vocal Hvert arrangement har flere solistmuligheter
 • Nyhet!
  Puls CBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  Puls CBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Hofseth, Bendik, Kleive, Iver, Reiersrud, Knut
  Puls tar utgangspunkt i 3 låter av Knut Reiersrud fra hans samarbeid med Iver Kleive og Bendik Hofseth. Hit me with your fingerpicks, Tramp og The barber's pulse er materialet som inspirerte meg til å gjøre dette arrangementet som ble lagd spesielt til Eikanger-Bjørsvik Musikklag sitt program i Siddis Brass 2003. Puls skulle være siste låt i programmet og 'måtte' derfor ha en oppbygning som kunne begeistre et kresent brasspublikum. Tanken min var å bruke de 3 nevnte låtene ganske fritt og lage en slags variasjonsform på arrangementet der tonearter, taktskifter og temposkifter hele tiden bygger seg opp mot et stort klimaks. -Stadig hurtigere og mer virtuost og med koreografi som forsterker det musikalske forløpet.
 • Rocker! DEBUT Grade 1 - Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Rogers, Scott
  Hvem glemmer vi når vi skal spille ute? Bassinstrumentene! Rocker er skrevet for å gi bassinstrumentene en linje de kan glede seg til hver gang, og korpset et stykke som er lett å bevege seg til i gaten.
 • Nyhet!
  American Dance BB3,5 Peterson-Berger/Arr: Jerker Johansson

  American Dance BB3,5 Peterson-Berger/Arr: Jerker Johansson

  kr 670,00
  Korpsnoter, Brassband
  Peterson-Berger, Wilhelm
  Amerikansk dans fra 1924 inngår i samlingen "Tre tondikter Piano" og hadde opprinnelig tittelen Digestion Americaine
 • Freddy Mercury: Bohemian Rhapsody YCB3,5 arr: Øystein S. Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Mercury, Freddy
  Denne sangen har en uvanlig musikalsk struktur til å være populærmusikk. Sangens tre seksjoner har ikke noe refreng, men har både a cappella- og heavy metal-arrangeringer.
 • Gammel dans(k) | Old Danish Dance CBE3 Trad./Frode Rydland

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Gammel dans(k) er en folketone fra Danmark. Fritt etter Rasmus Storms Nodebog fra 1760. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Peder Most Garden i Svendborg. Vanskelighetsgrad 3.
 • Intermezzo Cavalleria Rusticana FLEX 7 CONCERT Grade 2 Mascagni / arr. Haakon Esplo

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Intermezzo er fra Pietro Mascagni´s opera "Cavalleria Rusticana".
 • Nyhet!
  American Dance CB3,5 Peterson-Berger/Arr.: Johansson

  American Dance CB3,5 Peterson-Berger/Arr.: Johansson

  kr 850,00
  Janitsjar
  Peterson-Berger, Wilhelm
  Amerikansk dans från 1924 ingår i samlingen ”Tre tondikter för piano” och hade ursprungligen titeln Digestion Americaine. Peterson-Berger var mycket konservativ i sin musiksmak och tyckte absolut inte om den nya amerikanska underhållningsmusiken. Därför kan man nog anta att detta stycke är en ironisk tolkning av det som han kallar ”den idiotiska jazzen”. Amerikansk dans är ett roligt och stilsäkert verk men skiljer sig från annat i samma genre då Peterson-Berger envisas med att ständigt byta tonart. Kanske är det hans stora kunskaper om Wagners musik som lyser igenom.
 • Away in a Manger CB2,5 Trad./Arr: Heimdal

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Denne julesangen ble kjent fra slutten av 1800-tallet. Den er en av de mest kjente og populære julesangene, særlig i engelsktalende land. I Norge er sangen også kjent under tittelen «Langt vekk i ei krybba». "Away in a Manger" er spilt inn og fremført av nær sagt alle typer artister, kor, orkestre og i en rekke stilarter. Dette arrangementet består av tre vers og bygger opp fra det kammermusikalske med få instrumenter til det mektige sisteverset hvor hele korpset er med.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5