Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Chicken CB Challenge Jaco Pastorius - Bjørn Morten Kjærnes

  kr 850,00
  Janitsjar
  Challenge Serien er skrevet med enkle understemmer (grad 2) slik at disse arrangementene kan spilles selv om ikke alle e
 • En liten vise (om kvelden...) Flex 7 KONSERT Grade 2 Trad./Arr.: Hannevik

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  Arnulf Øverlands vakre høstdikt har blitt en mye brukt godnattsang til denne vakre folketonen som sannsynligvis stammer fra Hornindal. Arrangementet prøver å gjenskape både tonespråket til folketonen, men også lengselen og varheten i Øverlands ord. Arrangementet bør spilles i en sangbar stil, med flyt og varme i klangen.
 • Seaside Rendezvous BB4,5 - Freddy Mercury arr Svein H. Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Seaside Rendezvous er en låt med masse humor og som garantert får enhver musiker og publikummer i de rette stemningen. Låten er fra Queen sin aller største albumsuksess, A Night At The Opera fra 1975. Får man frem alle de små men viktige effektene i dette raffinerte, fargerike og utfordrende arrangementet er låten en suksess på enhver konsert!
 • Vårsøg YBB2,5 Sommero/Arr.: Heimdal

  kr 605,00
  Brassband
  Sommero, Henning
  «Vårsøg» er et dikt av Hans Hyldbakk skrevet i april 1945. Diktet er skrevet mot slutten av andre verdenskrig, og det heter seg at «våren» i teksten er en metafor for frigjøringen. Slik skal diktet være en hyllest til fred. Henning Sommerro og gruppa Vårsøg platedebuterte i 1977 med en svært kjent viseversjon av diktet, til Sommerros melodi.
 • Uptown Girl CHALLENGE CB Grade 2-4 Billy Joel/Arr.: Idar Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Joel, Billy
  Uptown Girl er en låt skrevet og fremført av den amerikanske pianisten og vokalisten Billy Joel. Den ble utgitt første gang i 1983 på platealbumet «An Innocent Man». Teksten beskriver en «downtown man» fra arbeiderklassen forsøke å beile ei velstående jente – uptown girl.
 • Route 66 Flex 7 SHOW Grade 3 Trump/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trump, Bobby
  «(Get Your Kicks on) Route 66», eller bare “Route 66” som den heter, har vært en populær jazz- og blueslåt helt siden den ble skrevet I 1946 av amerikaneren Bobby Trump. Den ble første gang innspilt samme år av vokalisten og pianisten Nat King Cole, og er siden innspilt en rekke ganger blant annet av hans datter Natalie Cole, gitaristen Chuck Berry og etter den tid, av såpass ulike band som Rolling Stones og Depeche Mode. Teksten på låten følger strekningen på en av verdens mest legendariske veistrekninger, Route 66 i USA. Denne strekker seg på tvers igjennom stor deler av landet, fra Chicago, Illinois til Los Angeles i California.
 • På post för Sverige / On guard for Sweden MB3,5 Sam Rydberg

  kr 590,00
  Janitsjar
  Rydberg, Sam
  På post for Sverige Marsjen På post för Sverige ble til i det urolige krigsåret 1940 og var ment til å piske opp den svenske patriotismen. I marsjen siterer han flere svenske rekruttsanger som alle har en patriotisk tekst.
 • Andante in C Major for Flute FLEX 7 Solist Grade 3,5 (5) Mozart/Arr.: Esplo

  kr 725,00
  Fleksible besetninger
  Mozart, Wolfgang Amadeus
  Wolfgang Amadeus Mozart var svært produktiv og skrev i mange sjangre. De mest kjente verkene hans er skrevet innen opera, pianokonserter og sonater, symfonier, og strykekvartetter og strykekvintetter. Mozart skrev i tillegg mange instrumentale soloverk. Andante for fløyte og orkester i C-dur, K. 315 (1778) er en del av standardrepertoaret til enhver fløytist. Med fleksible stemmer i akkompagnementet gjør dette arrangementet det enklere å spille stykket med ditt korps.
 • Liten fuggel | Little Bird YCB2,5 Vamp - arr.: Haakon Esplo

  kr 670,00
  Janitsjar
  VAMP
  Haugesundsbandet Vamp har nok en gang skrevet en hit som topper musikklistene. "Liten Fuggel" er tittelsporet på det niende studioalbumet som har fått strålende kritikker. Med sin karakteristiske blanding av folkemusikk, viser og rock, er de et av de mest populære band i Norge.
 • Seaside Rendezvous CBE4,5 Mercury/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Mercury, Freddy
  Seaside Rendezvous er en låt med masse humor og som garantert får enhver musiker og publikummer i de rette stemningen. Låten er fra Queen sin aller største albumsuksess; A Night At The Opera fra 1975. Får man frem alle de små men viktige effektene i dette raffinerte, fargerike og utfordrende arrangementet er låten en suksess på enhver konsert!
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten BB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • Puls BBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Hofseth, Bendik, Kleive, Iver, Reiersrud, Knut
  Puls tar utgangspunkt i 3 låter av Knut Reiersrud fra hans samarbeid med Iver Kleive og Bendik Hofseth. Hit me with your fingerpicks, Tramp og The barber's pulse er materialet som inspirerte meg til å gjøre dette arrangementet som ble lagd spesielt til Eikanger-Bjørsvik Musikklag sitt program i Siddis Brass 2003. Puls skulle være siste låt i programmet og 'måtte' derfor ha en oppbygning som kunne begeistre et kresent brasspublikum. Tanken min var å bruke de 3 nevnte låtene ganske fritt og lage en slags variasjonsform på arrangementet der tonearter, taktskifter og temposkifter hele tiden bygger seg opp mot et stort klimaks. -Stadig hurtigere og mer virtuost og med koreografi som forsterker det musikalske forløpet.
 • Morgenstemning (Morning mood) FLEX 4 Grade 1,5 E. Grieg/Arr: Bjørn Morten Kjærnes

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Grieg, Edvard
  Et enkelt og fleksibelt arrangement, spillbart for fire utøvere og oppover.
 • Akkurat nå | Just Now YBB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 605,00
  Brassband
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Spring March MB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden passer for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • Homage March from Sigurd Jorsalfar CB4,5 Grieg/Arr.: Kjell Martinsen

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Grieg, Edvard
  Edvard Hagerup Grieg (1843 - 1907) er den mest betydningsfulle norske komponist i nasjonalromantikken, og er den som har hatt størst internasjonal betydning og anerkjennelse. I en periode av sitt liv samarbeidet han med vår nasjonaldikter Bjørnstjerne Bjørnson, som på den tiden var teatersjef ved Christiania teater, og i denne tiden komponerte han scenemusikken til dramaet “Sigurd Jorsalfar op.22” i 1872. Grieg bestemte seg senere for å revidere tre av satsene, og disse ble publisert i 1892 som “Sigurd Jorsalfar Suite op.56.”
 • Vem kan segla förutan vind YCB3 arr: Idar Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Trad
  Vem kan segla förutan vind? En vakker tekst som gjenspeiler seg i arrangementet. Vem kan segla förutan vind? Hwo can sail without a breeze? A beautiful text that reflects in the arrangement,
 • Funky Kidz - Solo for beginners and band CBE Grade 3-4 Svein Fjermestad

  kr 735,00
  Janitsjar
  Fjermestad, Svein
  Funky Kidz er en tøff låt som passer perfekt til å vise fram de yngste musikantene sammen med hovedkorpset. Solostemmen er lett å lære ”på øret” for de minste, mens et stilig bassostinat som virkelig groover gjør det gøy for korpset å ”kompe” de minste! I midtdelen viser en eller flere av de eldste musikantene seg frem med en heftig solo, mens de kule aspirantene ”beatboxer”.
 • Be Thou My Vision - Duet for baritones with Brass Band Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Champagne Tango CB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Aróztegui, Manuel, Varela, Hèctor
  Champagne tango ble spilt inn første gang i 1914 av pianisten Roberto Firpo og er siden spilt inn av mange tangomestre i Argentina og verden for øvrig. Den ble skrevet av Manuel Aróztegui, men også Hèctor Varela er kreditert for låten. Aróztegui var en pianist og komponist født i Montevideo, Urugay i 1888. Han komponerte en mengde tangoer helt frem til sin død i 1938 og hvorav Champagne Tango er en av hans mest spilte. Argentineren Hèctor Varela var bandoneónist, bandleader og komponist. På 1950- og 60- tallet ledet han sitt band i mange populære TV-sendinger og ble i sin samtid regnet som en av de store argentinske tangomestre
 • YMCA - Village People YCB3 Arr: Øystein S Heimdal

  kr 670,00
  Janitsjar
  Y.M.C.A. Denne disco-klassikeren med Village People ble en hit i 1979. Siden har den vært en sikker vinner på dansegulvet. En sikker vinner også på konsert?
 • Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the name of Jesus BB3 Trad.-Welander/Esplo

  kr 670,00
  Brassband
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet Hvilken venn vi har i Jesus, men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Feliz Navidad FLEX 5 SHOWBLOW Jose Feliciano /arr. Inge Sunde

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Feliciano, Jose
  Jose Feliciano - Arr: Inge Sunde - grad 2 Flex 5 Showblow Grad 2
 • Tom Dooley DEBUT Grade 1 Trad./Arr.: Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  Sangen om Tom Dooley har vært en del av amerikanske folketradisjon siden 1860-tallet, men ble verdenskjent i 1958 når Kingston Trio gjorde en suksessrik populærversjon. Siden den gangen har Tom Dooley hatt en fast plass på norske skolesangbøker og er ofte den første amerikanske folkesangen norske skoleelever møter.
 • Ro ro til Siraland/Row row to Siraland BB3 Trad./arr Frode Rydland

  kr 535,00
  Brassband
  Ro, ro til Siraland er en folketone fra Sogndal. En catchy versjon som kan brukes som oppstart på konserten med innmarsj og det hele. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Sogn og Fjordane Ungdomsbrassband.
 • Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Sverre Bergh var en musikalsk gledesspreder – både som utøver og komponist. På utallige oppdrag forsynte han radio, film og teater med musikalsk brukskunst av høy kvalitet, bl.a. to operetter og en fjernsynsopera, men han laget også seriøs kammermusikk og musikk som har funnet sin plass i kirken. Bergh er norsk musikks store humorist. Ofte inspirert av samtidsfenomener hadde han en sjelden evne til å more sitt publikum med vittige musikalske innfall. Kontrapunkt i Grukkedalen er nettopp et slikt stykke. Stykket er skrevet midt under 2. Verdenskrig og bruken av synkoper og “sløye” jazzlinjer er nok en kommentar til okkupasjonsmaktens syn på “korrekt” musikk.
 • Sledgehammer CB Challenge-Series Grade 2-4 Peter Gabriel/Arr.:Jarle G. Storløkken

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Gabriel, Peter
  Sledgehammer ble utgitt både som singelplate og inkludert på albumet “So” med den britiske artisten Peter Gabriel i 1986. Den er til dags dato Gabriels største hit med en enkelt låt. Musikken har tydelige inspirasjoner fra 50-tallets soul og gjerne den musikken man forbinder med Memphis-platemerket Stax. Gabriel ble nominert til tre Grammy-priser for albumet og låten men uten å gå helt til topps. Flere priser har imidlertid videoen til låten vunnet, og den er til dags dato den mest spilte videoen på MTV.
 • Paradise Flex 7 SHOW Grade 3 Coldplay/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Berryman, Guy, Buckland, Jonathan, Champion, William, Eno, Brian, Martin, Christopher
  Paradise av det britiske bandet «Coldplay» ble utgitt på singel første gang i september 2011 og er også en del av bandets femte studioalbum, «Mylo Xyloto». Den ble raskt en av bandet største låtsuksesser og var bestselgende singel i 2011 i Storbritannia. Senere er låten også brukt i markedsføringen av den Oscarvinnenden filmen «Life of Pi» i 2012. Coldplay er et britisk rockeband dannet i 1996 av sangeren Chris Martin og gitarist Jonny Buckland. De har så langt utgitt fem album i tidsrommet 2000 til 2011 hvorav samtlige har vært både musikalske og kommersielle suksesser.
 • Crazy - Flex 7 SOLIST Grade 3 Willie Nelson/Øystein S. Heimdal

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Nelson, Willie
  Oliver Nelson skrev denne låten tidlig i 1961, en tid hvor han enda ikke hadde startet sin egen karriere som plateartist men primært skrev låter for andre artister. Crazy ble opprinnelig skrevet til countrysangeren Billy Walker, men han ønsket ikke å hverken fremføre den eller spille den inn. Isteden ble det Patsy Cline med The Jordanaires som utga den høsten samme år med umiddelbar suksess. Den dag i dag er dette den låten de aller fleste forbinder med Patsy Cline.
 • Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Luna BB2 Haakon Esplo - Challenge-serien

  kr 640,00
  Brassband
  Esplo, Haakon
  Haakon Esplo - Grad 2 Serie challenge BB Series Grad 2 - varighet 05:35
 • TV-Hits Medley YBB3 Arr.: Haakon Esplo

  kr 660,00
  Brassband
  Hansen, Audun Skau, Hansen, Vegard Dahlin Skau, Neglin, Anders, Nordqvist, Gustav
  Noen TV vignetter fester seg bedre enn andre. Ofte er de korte, fengende og rytmiske og uansett noe vi alle har et forhold til. I dette arrangementet finner du tre kjente stykker; Tøff musikk fra Senkveld (TV2), Lyrisk og kjent åpning fra Hotel Cæsar (TV2) og ikke minst det storslåtte temaet fra Robinsonekspedisjonen (TV3). De kan spilles som en medley eller fremføres hver for seg hvis du ønsker å tilpasse musikken til din konsert.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5