Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 189

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Norwegian Dance CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 895,00
  Vi forbinder en slik tittel med norsk nasjonalromantikk og blant andre Edvard Grieg. I denne norske dansen er tonen «Såg du nokke til kjerringa mi», en tone som også Grieg benyttet i en av sine fire symfoniske danser. Sats 3 i Suiten Viking Spirit
 • Sonjas sang fra Reisen til julestjernen Vokal (flugelhorn) + CB Egil Monn-Iversen - Helge Hurum

  kr 660,00
  Reisen til julestjernen er en komedie av Sverre Brandt med musikk av Johan Halvorsen og oppført første gang 2. juledag 1924. Stykket ble en stor suksess og og innehar fortsatt Nathionaltheatrets rekord i antall forestillinger. Reisen til julestjernen er i vår tid aller mest kjent som film med Hanne Krogh i hovedrollen som Sonja.
 • Draug CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 895,00
  Jeg har kalt stykket for “Draug” og det er drøye 7 minutter langt. Historien om draugen er velkjent i nord og musikken følger denne idéen på følgende måte: I åpningen er det rolig og nesten blikkstille. Noen krusninger kan “sees” (høres) men draugen sover. Etterhvert blir han forstyrret (ved C) og våkner. Musikken drar seg nå mot en litt makaber men også triumferende dans (fra E). Så toner det hele ned og draugen er igjen forsvunnet i dypet. Jeg har forsøkt å lage en klar form i verket og en folkelig musikk som ikke klinger for vanskelig. Jeg så nesten for meg en korreografi (dansere) når jeg skrev dette. Som alle vet tok draugen med seg sjøfolk. Derfor har jeg lagt inn en kirkeklokke-effekt (2 rørklokker) som symboliserer dette
 • YMCA - Village People YCB3 Arr: Øystein S Heimdal

  kr 660,00
  Y.M.C.A. Denne disco-klassikeren med Village People ble en hit i 1979. Siden har den vært en sikker vinner på dansegulvet. En sikker vinner også på konsert?
 • 8H Ballade FLEX 4 Grade 1.5 Idar Torskangerpoll

  kr 425,00
  8H BALLADE Dette er et nytt stykke i rekken av originalskrevne komposisjoner i ulike stilarter i Flex-4 serien.
 • Sancta Lucia - FLEX 4 Grade 1.5 Gunnar Lintvedt

  kr 425,00
  LUCIA-SANGEN eller SANTA LUCIA er en sang som synges på Lucia-dagen 13. desember. Den norske teksten er basert på den svenske teksten Natten går tunga fjät (Svart senker natten seg) av Arvid Rosén. Opprinnelig har sangen ingenting å gjøre med personen Santa Lucia, men er en napolitansk vise om bydelen Santa Lucia i Napoli i Italia.
 • All I Want For Christmas Is You FLEX 7 SHOW Maria Carey, Afanasieff arr Bjørn Morten Kjærnes

  kr 725,00
  All I want for Christmas is you. Innholdet i tittelen er også hovedbudskapet i melodien og det er vel derfor den har slått så godt an. Det viktigste ved julen er kjærligheten. Det har ført til et salg på mer enn12 millioner CD singler! Sammen med Mariah Carey skrev Walter Afanasieff denne hiten i 1994. 
 • Bohemian Rhapsody YCB3,5 Freddy Mercury-Queen - Arr Øystein S. Heimdal

  kr 790,00
  Bohemian Rhapsody er en sang av det britiske rockebandet Queen, skrevet av vokalist Freddie Mercury for plata A Night at the Opera. Sangen er en parodi på en rockeopera-sjangeren, og har en veldig uvanlig musikalsk struktur til å være populærmusikk. Sangens tre seksjoner har ikke noe refreng, men har både a cappella- og heavy metal-arrangeringer. Til tross for dette ble sangen utgitt som singel og ble en stor kommersiell suksess, og var en viktig del på Queens vei til å bli et av verdens største band. Singelen ble fulgt av det som blir betegnet som en banebrytende musikkvideo, som hjalp til med å etablere det «visuelle språket» til den moderne musikkvideoen. Sangen var fast inventar i alle Queens konserter, og er fortsatt meget populær.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 189

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5