Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • White Christmas FLEX 5 SHOWBLOW Grade 2 Irving Berlin/Arr: Inge Sunde

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Berlin, Irving
  En udødelige julesang som er spilt inn utallige ganger.
 • De nære ting BBE2,5 Bøe-Foss-Paasche Aasen/Arr.: Haakon Esplo

  kr 640,00
  Brassband
  Bøe, Reidar, Foss, Kurt, Paasche Aasen, Arne
  Sangen «De nære ting» er en av Norges mest kjent «allsanger» med tekst av Arne Paasche Aasen, og melodi av Kurt Foss og Reidar Bøe. Disse spilte også denne inn på plate på 1950-tallet. Strofen «Ditt sinn monne flyve så vide omkring, det er som du glemmer de nære ting» er begynnelsen på denne eviggrønne slageren som helt klart fortjener å spilles mye mer. Publikum vil ganske sikkert nynne med på denne vakre melodien.
 • Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Norwegian Dance CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Vi forbinder en slik tittel med norsk nasjonalromantikk og blant andre Edvard Grieg. I denne norske dansen er tonen «Såg du nokke til kjerringa mi», en tone som også Grieg benyttet i en av sine fire symfoniske danser. Sats 3 i Suiten Viking Spirit
 • How Deep Is Your Love YBB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 605,00
  Brassband
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  Popgruppa Bee Gees ble startet i 1958 og besto av brødrene Barry, Robin, og Maurice Gibb. De hadde suksess gjennom hele sin karriere, og spesielt gjennom to perioder var de svært suksessfulle; Som popgruppe på slutten av 60-tallet og starten av 70-tallet og som en av de største disco-gruppene helt på slutten av 70-tallet.
 • Seaside Rendezvous BB4,5 - Freddy Mercury arr Svein H. Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Seaside Rendezvous er en låt med masse humor og som garantert får enhver musiker og publikummer i de rette stemningen. Låten er fra Queen sin aller største albumsuksess, A Night At The Opera fra 1975. Får man frem alle de små men viktige effektene i dette raffinerte, fargerike og utfordrende arrangementet er låten en suksess på enhver konsert!
 • Uptown Girl CHALLENGE CB Grade 2-4 Billy Joel/Arr.: Idar Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Joel, Billy
  Uptown Girl er en låt skrevet og fremført av den amerikanske pianisten og vokalisten Billy Joel. Den ble utgitt første gang i 1983 på platealbumet «An Innocent Man». Teksten beskriver en «downtown man» fra arbeiderklassen forsøke å beile ei velstående jente – uptown girl.
 • På post för Sverige / On guard for Sweden MB3,5 Sam Rydberg

  kr 590,00
  Janitsjar
  Rydberg, Sam
  På post for Sverige Marsjen På post för Sverige ble til i det urolige krigsåret 1940 og var ment til å piske opp den svenske patriotismen. I marsjen siterer han flere svenske rekruttsanger som alle har en patriotisk tekst.
 • Andante in C Major for Flute FLEX 7 Solist Grade 3,5 (5) Mozart/Arr.: Esplo

  kr 725,00
  Fleksible besetninger
  Mozart, Wolfgang Amadeus
  Wolfgang Amadeus Mozart var svært produktiv og skrev i mange sjangre. De mest kjente verkene hans er skrevet innen opera, pianokonserter og sonater, symfonier, og strykekvartetter og strykekvintetter. Mozart skrev i tillegg mange instrumentale soloverk. Andante for fløyte og orkester i C-dur, K. 315 (1778) er en del av standardrepertoaret til enhver fløytist. Med fleksible stemmer i akkompagnementet gjør dette arrangementet det enklere å spille stykket med ditt korps.
 • Festmarsj | Festival March CB4 Halvorsen/Arr.: Eriksen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Halvorsen, Johan
  Festmarsj ble skrevet til en matiné ved Den Nationale Scene i Bergen 17 mai 1898 der Halvorsen var kapellmester. Den ble oppført anonymt. Siden tok han den med til Nationaltheatret der den ble brukt som mellomaktsmusikk til stykkene “Kongsemnerne” (1900) og “Tordenskiold” (1901) hvor han for første gang satte seg selv som komponist.
 • Liten fuggel | Little Bird YCB2,5 Vamp - arr.: Haakon Esplo

  kr 670,00
  Janitsjar
  VAMP
  Haugesundsbandet Vamp har nok en gang skrevet en hit som topper musikklistene. "Liten Fuggel" er tittelsporet på det niende studioalbumet som har fått strålende kritikker. Med sin karakteristiske blanding av folkemusikk, viser og rock, er de et av de mest populære band i Norge.
 • Route 66 Flex 7 SHOW Grade 3 Trump/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trump, Bobby
  «(Get Your Kicks on) Route 66», eller bare “Route 66” som den heter, har vært en populær jazz- og blueslåt helt siden den ble skrevet I 1946 av amerikaneren Bobby Trump. Den ble første gang innspilt samme år av vokalisten og pianisten Nat King Cole, og er siden innspilt en rekke ganger blant annet av hans datter Natalie Cole, gitaristen Chuck Berry og etter den tid, av såpass ulike band som Rolling Stones og Depeche Mode. Teksten på låten følger strekningen på en av verdens mest legendariske veistrekninger, Route 66 i USA. Denne strekker seg på tvers igjennom stor deler av landet, fra Chicago, Illinois til Los Angeles i California.
 • Morgenstemning (Morning mood) FLEX 4 Grade 1,5 E. Grieg/Arr: Bjørn Morten Kjærnes

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Grieg, Edvard
  Et enkelt og fleksibelt arrangement, spillbart for fire utøvere og oppover.
 • Akkurat nå | Just Now YBB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 605,00
  Brassband
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten BB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • Spring March MB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden passer for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Hurum, Helge
  Helge Hurum henter ofte inspirasjon og ideer fra norsk folkemusikk. Så også i "Ferdaminne". Hans evne til å kombinere motiver fra norsk folkklore med eget særpreg (stilart, klangfarger og rytmikk) kommer tydelig fram i denne komposisjonen. Motivene er hentet fra Østerdalen som med sin egen karakter i folkloren ofte har blitt kalt et uoppdaget stykke i norsk folkemusikk.
 • Vem kan segla förutan vind YCB3 arr: Idar Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Trad
  Vem kan segla förutan vind? En vakker tekst som gjenspeiler seg i arrangementet. Vem kan segla förutan vind? Hwo can sail without a breeze? A beautiful text that reflects in the arrangement,
 • Funky Kidz - Solo for beginners and band CBE Grade 3-4 Svein Fjermestad

  kr 735,00
  Janitsjar
  Fjermestad, Svein
  Funky Kidz er en tøff låt som passer perfekt til å vise fram de yngste musikantene sammen med hovedkorpset. Solostemmen er lett å lære ”på øret” for de minste, mens et stilig bassostinat som virkelig groover gjør det gøy for korpset å ”kompe” de minste! I midtdelen viser en eller flere av de eldste musikantene seg frem med en heftig solo, mens de kule aspirantene ”beatboxer”.
 • Be Thou My Vision - Duet for baritones with Brass Band Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Barn av regnbuen | My Rainbow Race YCB2,5 Seeger/Arr.: Hannevik

  kr 670,00
  Janitsjar
  Seeger, Pete
  Denne sangen ble skrevet av den amerikanske låtskriveren Pete Seeger i 1967, og den ble gjendiktet til norsk av Lillebjørn Nilsen i 1973. Både originalversjonen og Nilsen sin versjon med norsk tekst ble en stor suksess. Sistnevnte lå hele 11 uker på toppen av VG-lista i 1973 og har siden blitt spilt inn av en rekke andre både norske og internasjonale artister.
 • Nyhet!
  Sledgehammer BB Challenge-Series Grade 2-4 Gabriel/Arr.: Jarle Storløkken

  Sledgehammer BB Challenge-Series Grade 2-4 Gabriel/Arr.: Jarle Storløkken

  kr 735,00
  Brassband
  Gabriel, Peter
  Sledgehammer ble utgitt både som singelplate og inkludert på albumet “So” med den britiske artisten Peter Gabriel i 1986. Den er til dags dato Gabriels største hit med en enkelt låt. Musikken har tydelige inspirasjoner fra 50-tallets soul og gjerne den musikken man forbinder med Memphis-platemerket Stax.
 • YMCA - Village People YCB3 Arr: Øystein S Heimdal

  kr 670,00
  Janitsjar
  Y.M.C.A. Denne disco-klassikeren med Village People ble en hit i 1979. Siden har den vært en sikker vinner på dansegulvet. En sikker vinner også på konsert?
 • Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the name of Jesus BB3 Trad.-Welander/Esplo

  kr 670,00
  Brassband
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet Hvilken venn vi har i Jesus, men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5