Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Draug CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Jeg har kalt stykket for “Draug” og det er drøye 7 minutter langt. Historien om draugen er velkjent i nord og musikken følger denne idéen på følgende måte: I åpningen er det rolig og nesten blikkstille. Noen krusninger kan “sees” (høres) men draugen sover. Etterhvert blir han forstyrret (ved C) og våkner. Musikken drar seg nå mot en litt makaber men også triumferende dans (fra E). Så toner det hele ned og draugen er igjen forsvunnet i dypet. Jeg har forsøkt å lage en klar form i verket og en folkelig musikk som ikke klinger for vanskelig. Jeg så nesten for meg en korreografi (dansere) når jeg skrev dette. Som alle vet tok draugen med seg sjøfolk. Derfor har jeg lagt inn en kirkeklokke-effekt (2 rørklokker) som symboliserer dette
 • Nyhet!
  Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the Name of Jesus CB3 Trad-Welander/Esplo

  Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the Name of Jesus CB3 Trad-Welander/Esplo

  kr 850,00
  Janitsjar
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet "Hvilken venn vi har i Jesus", men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Umbrellas of Cherbourg - Les parapluis de Cherbourg CB4 Westbye

  kr 1 205,00
  Janitsjar
  Legrand, Michael
  Musikk fra filmen " Umbrellas of Cherbourg". Strålende arrangement av fransk filmmusikk av ypperste klasse! Michael Legrand er frankrikes fremste komponist i undreholdningsmusikkgenren og vår egen Øivind Westby har gjort en rekke utmerkede arrangementer blant annet for kringkastningsorkesteret. Solistiske oppgaver for alt- og tenorsax i dette arrangementet som har vanskelighetsgrad 4.
 • Grand March CB4 Bull/Arr.: Dente-Aagaard-Nilsen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Denne marsjen ble rekonstruert i forbindelse med feiringen av Ole Bulls tohundreårsdag i 2010. Jeg fikk i oppdrag å instrumentere en "grand march", som Ole Bull skrev i 1844-45 da han var på sin første tur i statene, og hedret uavhengighetsforkjemperen George Washingtons minne med et større verk som han kalte «To the memory of George Washinton» og som ble urframført i 1845.
 • Puls BBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Hofseth, Bendik, Kleive, Iver, Reiersrud, Knut
  Puls tar utgangspunkt i 3 låter av Knut Reiersrud fra hans samarbeid med Iver Kleive og Bendik Hofseth. Hit me with your fingerpicks, Tramp og The barber's pulse er materialet som inspirerte meg til å gjøre dette arrangementet som ble lagd spesielt til Eikanger-Bjørsvik Musikklag sitt program i Siddis Brass 2003. Puls skulle være siste låt i programmet og 'måtte' derfor ha en oppbygning som kunne begeistre et kresent brasspublikum. Tanken min var å bruke de 3 nevnte låtene ganske fritt og lage en slags variasjonsform på arrangementet der tonearter, taktskifter og temposkifter hele tiden bygger seg opp mot et stort klimaks. -Stadig hurtigere og mer virtuost og med koreografi som forsterker det musikalske forløpet.
 • Bohemian Rhapsody YCB3,5 Freddy Mercury/Arr: Øystein S. Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Mercury, Freddy
  Denne sangen har en uvanlig musikalsk struktur til å være populærmusikk. Sangens tre seksjoner har ikke noe refreng, men har både a cappella- og heavy metal-arrangeringer.
 • Gammel dans(k) | Old Danish Dance CBE3 Trad./Frode Rydland

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Gammel dans(k) er en folketone fra Danmark. Fritt etter Rasmus Storms Nodebog fra 1760. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Peder Most Garden i Svendborg. Vanskelighetsgrad 3.
 • Can you feel the love tonight FLEX 7 SOLIST Elton John / arr. Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Den vakre balladen fra Løvenes Konge (1994). Herjet hitlistene i mange land dette året! Her finner du både instrumentale solostemmer og sang. Solo: Bb Trumpet – Altosax – Vocal Hvert arrangement har flere solistmuligheter
 • Rocker! DEBUT Grade 1 - Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Rogers, Scott
  Hvem glemmer vi når vi skal spille ute? Bassinstrumentene! Rocker er skrevet for å gi bassinstrumentene en linje de kan glede seg til hver gang, og korpset et stykke som er lett å bevege seg til i gaten.
 • Homage March from Sigurd Jorsalfar CB4,5 Grieg/Arr.: Kjell Martinsen

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Grieg, Edvard
  Edvard Hagerup Grieg (1843 - 1907) er den mest betydningsfulle norske komponist i nasjonalromantikken, og er den som har hatt størst internasjonal betydning og anerkjennelse. I en periode av sitt liv samarbeidet han med vår nasjonaldikter Bjørnstjerne Bjørnson, som på den tiden var teatersjef ved Christiania teater, og i denne tiden komponerte han scenemusikken til dramaet “Sigurd Jorsalfar op.22” i 1872. Grieg bestemte seg senere for å revidere tre av satsene, og disse ble publisert i 1892 som “Sigurd Jorsalfar Suite op.56.”
 • Norwegian Dance BB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Brassband
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Dancemusic in funkjazz-style based on a norwegian tune
 • I Got Rhythm Flex 7 SHOWMARCH Grade 3,5 Gershwin/Arr.: Torskangerpoll

  kr 590,00
  Fleksible besetninger
  Gershwin, George
  I Got Rhythm er en sang hvor musikken er skrevet av George Gershwin og teksten av Ira Gershwin. Sangen, utgitt i 1930, har for lengst blitt en jazz standard. Den var å finne første gang i musikalen «Girl Crazy», hvor også to andre kjente låt er hentet fra; «Embracable You» og «But Not For Me». Hovedmotivet i «I Got Rhythm» bruker fire av de fem tonene i pentatonskalaen, og består av en synkopert rytme, som starter et slag forsinket i første takt. Sangens akkordprogresjon har blitt forbilde for mange sanger, nærmest sammenlignbart med 12-takters bluesskjema, og er kjent som «Rhythm changes». Gershwin brukte temaet igjen i sitt siste klassiske konsertstykke WVariations on I Got Rhythm» i 1934, for piano solo og orkester. Sangen har blitt et ikon for Gershwinbrødrene, for swing, og for 1920-tallet.
 • Intermezzo Cavalleria Rusticana FLEX 7 CONCERT Grade 2 Mascagni / arr. Haakon Esplo

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Intermezzo er fra Pietro Mascagni´s opera "Cavalleria Rusticana".
 • Away in a Manger CB2,5 Trad./Arr: Heimdal

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Denne julesangen ble kjent fra slutten av 1800-tallet. Den er en av de mest kjente og populære julesangene, særlig i engelsktalende land. I Norge er sangen også kjent under tittelen «Langt vekk i ei krybba». "Away in a Manger" er spilt inn og fremført av nær sagt alle typer artister, kor, orkestre og i en rekke stilarter. Dette arrangementet består av tre vers og bygger opp fra det kammermusikalske med få instrumenter til det mektige sisteverset hvor hele korpset er med.
 • Champagne Tango CB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Aróztegui, Manuel, Varela, Hèctor
  Champagne tango ble spilt inn første gang i 1914 av pianisten Roberto Firpo og er siden spilt inn av mange tangomestre i Argentina og verden for øvrig. Den ble skrevet av Manuel Aróztegui, men også Hèctor Varela er kreditert for låten. Aróztegui var en pianist og komponist født i Montevideo, Urugay i 1888. Han komponerte en mengde tangoer helt frem til sin død i 1938 og hvorav Champagne Tango er en av hans mest spilte. Argentineren Hèctor Varela var bandoneónist, bandleader og komponist. På 1950- og 60- tallet ledet han sitt band i mange populære TV-sendinger og ble i sin samtid regnet som en av de store argentinske tangomestre
 • Java - Flex 5 SHOWBLOW Grade 2,5 Toussaint-Tyler-Friday/Inge Sunde

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Friday, Freddy , Toussaint, Allen , Tyler, Alvin
  Java var en stor hit med den legendariske New Orleans trompetisten Al Hirt. Låten ble skrevet i 1963 av Allen Toussaint, en av de mest innflytelsesrike komponistene i New Orleans miljøet. Alle titlene på Touissant's musikk var inspirert av navnet på veddeløpshester og det er også tilfelle med Java.
 • On Parade Again March CB2-3 arr: John Brakstad

  kr 590,00
  Janitsjar
  Brakstad, John
  En enkel marsj som også klinger fint for mindre ensembler. Begrenset omfang, fellesrytmikk på understemmer og små tekniske problemer gjør marsjen aktuell også for mindre korps. Simple, but appealing marches are not so easy to find. This march can be performed with a rather limited concert band.
 • TV-Hits Medley YCB3 Arr.: Haakon Esplo

  kr 790,00
  Janitsjar
  Hansen, Audun Skau, Hansen, Vegard Dahlin Skau, Neglin, Anders, Nordqvist, Gustav
  Noen TV vignetter fester seg bedre enn andre. Ofte er de korte, fengende og rytmiske og uansett noe vi alle har et forhold til. I dette arrangementet finner du tre kjente stykker; Tøff musikk fra Senkveld (TV2), Lyrisk og kjent åpning fra Hotel Cæsar (TV2) og ikke minst det storslåtte temaet fra Robinsonekspedisjonen (TV3). De kan spilles som en medley eller fremføres hver for seg hvis du ønsker å tilpasse musikken til din konsert.
 • Don't Fence Me In SHOWBLOW Flex 5 Porter/Arr.: Sunde

  kr 465,00
  Janitsjar
  Porter, Cole
  Don´t Fence me in ble opprinnelig brukt i film-musikalen "Adios, Argentina" i 1934, der låtskriveren Cole Porter ble bedt om å bidra med en fengende "cowboy-sang". 10 år senere, i 1944, sang Roy Rogers den i filmen "Hollywood Canteen". Den ble også innspilt med Bing Crosby og The Andrews Sisters, og var nr. 1 på Billboard-listene gjennom 8 uker i 1944-45.
 • Æ vil bare dans / I just wanna dance Flex 4 Grade 2 Sirkus Eliassen/Arr.Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger, Musikk for aspirant- og juniorkorps
  Eliassen, Erik , Eliassen, Magnus , Karlsen, Bjørnar
  Årets hit i Spellemann 2012 Sirkus Eliassen tok Norge med storm med hitlåten Æ vil bare dans i 2012. Den ble en av de mest strømmede låtene på både Wimp og Spotify og topper listen over den med populære norske musikken. Dette Flex 4-arrangemetet av Idar Torskangerpoll gjør låten tilgjengelig for korps i en enkel vanskelighetsgrad.
 • Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Sverre Bergh var en musikalsk gledesspreder – både som utøver og komponist. På utallige oppdrag forsynte han radio, film og teater med musikalsk brukskunst av høy kvalitet, bl.a. to operetter og en fjernsynsopera, men han laget også seriøs kammermusikk og musikk som har funnet sin plass i kirken. Bergh er norsk musikks store humorist. Ofte inspirert av samtidsfenomener hadde han en sjelden evne til å more sitt publikum med vittige musikalske innfall. Kontrapunkt i Grukkedalen er nettopp et slikt stykke. Stykket er skrevet midt under 2. Verdenskrig og bruken av synkoper og “sløye” jazzlinjer er nok en kommentar til okkupasjonsmaktens syn på “korrekt” musikk.
 • Travlin Light - FLEX 7 SOLIST Mundy/Young arr Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Veldig mange har sine versjoner slik som Ella Fitzgerald, Jimmy Giuffre , Peggy Lee, Anita O’Day og ikke minst Billie Holiday (1942). Jeg fikk øynene opp for denne melodien når Diane Schuur gjorde sin versjon med Count Basie storbandet i 1987.
 • 9 to 5 FLEX 5 SHOWBLOW Grade 2,5 D. Parton/Arr: Idar Torskangerpoll

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Parton, Dolly
  En populære sang med muligheter for improvisasjon i siste del av låten.
 • Historien om de tre små fisk | Three Little Fishies DEBUT Grade 1,5 Dowell/Arr.: Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Dowell, Saxie
  Mange unge musikanter kjenner Historien om de tre små fisk fra TV og radio, da med swing-stil og triolrytmer. Dette arrangement er skrevet i en rock-stil for at det rytmiske notebilde skal stemme bedre med noteforståelsen til nybegynnere. Det kan godt hende at dirigent og musikanter ønsker å fremføre melodien på den samme måten som de kjenner den ”på øret”. Dette skaper en fin mulighet til å snakke om stil og tolkning av notebildet.
 • Listen! (warm ups) YBB Grade 2-3 Hans Offerdal

  kr 670,00
  Brassband
  Offerdal, Hans
  Ved å lytte godt på hverandre og musikken vi spiller, styrker vi både musikkopplevelsen og det musikalske resultatet. Dette er en samling med 7 satser du kan bruke som oppvarming og øvelser for ditt korps - for å utvikle en bevissthet hos musikantene: melodi, rytmikk, harmonikk og klang - artikulasjon, frasering, dynamikk, intonasjon, tempo, rytmisk presisjon og samspill.
 • Norsk Veteranmarsj | March of the Norwegian Veterans CB4 Lars Erik Gudim

  kr 735,00
  Janitsjar
  Gudim, Lars Erik
  Norsk Veteranmarsj ble skrevet til 8. mai markeringen i 2012. Fra 2011 ble 8. mai i tillegg til å være frigjøringsdagen, også den offisielle veterandagen i Norge. Markeringene på Akershus festning og andre steder i landet ble utvidet i forhold til tidligere markeringer. Marsjen ble urfremført av Forsvarets Stabsmusikkorps med Hans Majestet Kong Harald V, statsminister Jens Stoltenberg, daværende forsvarsminister Espen Barth Eide, daværende forsvarssjef General Harald Sunde og en mengde veteraner i alle aldre tilstede.
 • Norwegian Dance CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Vi forbinder en slik tittel med norsk nasjonalromantikk og blant andre Edvard Grieg. I denne norske dansen er tonen «Såg du nokke til kjerringa mi», en tone som også Grieg benyttet i en av sine fire symfoniske danser. Sats 3 i Suiten Viking Spirit
 • Elements of the Ancients CB4,5 John Brakstad

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Brakstad, John
  De fire elementer; Jord, vann, ild og luft var de fire substansene antikkens filosofer mente det fysiske univers var bygget opp av. Elementene var bundet sammen ved felles egenskaper som: varm, kald, tørr, våt. De fire satsene kan spilles enkeltvis, en eller flere satser etter valg. Dirigenten kan også velge en annen rekkefølge på satsene.
 • White Christmas FLEX 5 SHOWBLOW Grade 2 Irving Berlin/Arr: Inge Sunde

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Berlin, Irving
  En udødelige julesang som er spilt inn utallige ganger.
 • De nære ting BBE2,5 Bøe-Foss-Paasche Aasen/Arr.: Haakon Esplo

  kr 640,00
  Brassband
  Bøe, Reidar, Foss, Kurt, Paasche Aasen, Arne
  Sangen «De nære ting» er en av Norges mest kjent «allsanger» med tekst av Arne Paasche Aasen, og melodi av Kurt Foss og Reidar Bøe. Disse spilte også denne inn på plate på 1950-tallet. Strofen «Ditt sinn monne flyve så vide omkring, det er som du glemmer de nære ting» er begynnelsen på denne eviggrønne slageren som helt klart fortjener å spilles mye mer. Publikum vil ganske sikkert nynne med på denne vakre melodien.
 • Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Sancta Lucia FLEX 4 Grade 1,5 Trad./Arr: Gunnar Lintvedt

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Trad
  En sang som synges på Lucia-dagen 13. desember.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5