Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • How Deep Is Your Love YBB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 605,00
  Brassband
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  Popgruppa Bee Gees ble startet i 1958 og besto av brødrene Barry, Robin, og Maurice Gibb. De hadde suksess gjennom hele sin karriere, og spesielt gjennom to perioder var de svært suksessfulle; Som popgruppe på slutten av 60-tallet og starten av 70-tallet og som en av de største disco-gruppene helt på slutten av 70-tallet.
 • Liten fuggel | Little Bird YCB2,5 Vamp - arr.: Haakon Esplo

  kr 670,00
  Janitsjar
  VAMP
  Haugesundsbandet Vamp har nok en gang skrevet en hit som topper musikklistene. "Liten Fuggel" er tittelsporet på det niende studioalbumet som har fått strålende kritikker. Med sin karakteristiske blanding av folkemusikk, viser og rock, er de et av de mest populære band i Norge.
 • Route 66 Flex 7 SHOW Grade 3 Trump/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trump, Bobby
  «(Get Your Kicks on) Route 66», eller bare “Route 66” som den heter, har vært en populær jazz- og blueslåt helt siden den ble skrevet I 1946 av amerikaneren Bobby Trump. Den ble første gang innspilt samme år av vokalisten og pianisten Nat King Cole, og er siden innspilt en rekke ganger blant annet av hans datter Natalie Cole, gitaristen Chuck Berry og etter den tid, av såpass ulike band som Rolling Stones og Depeche Mode. Teksten på låten følger strekningen på en av verdens mest legendariske veistrekninger, Route 66 i USA. Denne strekker seg på tvers igjennom stor deler av landet, fra Chicago, Illinois til Los Angeles i California.
 • På post för Sverige / On guard for Sweden MB3,5 Sam Rydberg

  kr 590,00
  Janitsjar
  Rydberg, Sam
  På post for Sverige Marsjen På post för Sverige ble til i det urolige krigsåret 1940 og var ment til å piske opp den svenske patriotismen. I marsjen siterer han flere svenske rekruttsanger som alle har en patriotisk tekst.
 • Andante in C Major for Flute FLEX 7 Solist Grade 3,5 (5) Mozart/Arr.: Esplo

  kr 725,00
  Fleksible besetninger
  Mozart, Wolfgang Amadeus
  Wolfgang Amadeus Mozart var svært produktiv og skrev i mange sjangre. De mest kjente verkene hans er skrevet innen opera, pianokonserter og sonater, symfonier, og strykekvartetter og strykekvintetter. Mozart skrev i tillegg mange instrumentale soloverk. Andante for fløyte og orkester i C-dur, K. 315 (1778) er en del av standardrepertoaret til enhver fløytist. Med fleksible stemmer i akkompagnementet gjør dette arrangementet det enklere å spille stykket med ditt korps.
 • Festmarsj | Festival March CB4 Halvorsen/Arr.: Eriksen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Halvorsen, Johan
  Festmarsj ble skrevet til en matiné ved Den Nationale Scene i Bergen 17 mai 1898 der Halvorsen var kapellmester. Den ble oppført anonymt. Siden tok han den med til Nationaltheatret der den ble brukt som mellomaktsmusikk til stykkene “Kongsemnerne” (1900) og “Tordenskiold” (1901) hvor han for første gang satte seg selv som komponist.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten BB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • Morgenstemning (Morning mood) FLEX 4 Grade 1-2 Edvard Grieg arr: Bjørn Morten Kjærnes

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Grieg, Edvard
  Her har vi gjort Edvard Griegs kanskje mest kjente stykke tilgjengelig i et enkelt og fleksibelt arrangement, spillbart for fire utøvere og oppover.
 • Akkurat nå | Just Now YBB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 605,00
  Brassband
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Spring March MB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden passer for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Hurum, Helge
  Helge Hurum henter ofte inspirasjon og ideer fra norsk folkemusikk. Så også i "Ferdaminne". Hans evne til å kombinere motiver fra norsk folkklore med eget særpreg (stilart, klangfarger og rytmikk) kommer tydelig fram i denne komposisjonen. Motivene er hentet fra Østerdalen som med sin egen karakter i folkloren ofte har blitt kalt et uoppdaget stykke i norsk folkemusikk.
 • Vem kan segla förutan vind YCB3 arr: Idar Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Trad
  Vem kan segla förutan vind? En vakker tekst som gjenspeiler seg i arrangementet. Vem kan segla förutan vind? Hwo can sail without a breeze? A beautiful text that reflects in the arrangement,
 • Funky Kidz - Solo for beginners and band CBE Grade 3-4 Svein Fjermestad

  kr 735,00
  Janitsjar
  Fjermestad, Svein
  Funky Kidz er en tøff låt som passer perfekt til å vise fram de yngste musikantene sammen med hovedkorpset. Solostemmen er lett å lære ”på øret” for de minste, mens et stilig bassostinat som virkelig groover gjør det gøy for korpset å ”kompe” de minste! I midtdelen viser en eller flere av de eldste musikantene seg frem med en heftig solo, mens de kule aspirantene ”beatboxer”.
 • Summer of 69 Flex 4 Grade 2 Adams-Vallance/Arr.: Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Adams, Bryan, Vallance, Douglas
  «Summer of ’69» er den største hit’en til den kanadiske rockemusikeren Bryan Adams. Låten kom ut første gang i 1984 både som singelplate og som en del av LP’en «Reckless». Den ble skrevet av Bryan Adams selv sammen med Douglas Vallance, en medkomponist Adams har skrevet veldig mange av sine låter sammen med. For mange er «Summer of ’69» en av låtene man husker aller best fra 80-tallet og låten er selvskreven på konsertrepertoaret både til Adams selv og en mengde coverband over hele verden.
 • Be Thou My Vision - Duet for baritones with Brass Band Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Grønn Pastell | Green Pastel Accordion Solo+CBE Grade 5/3 Haagenrud/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Haagenrud, Henry
  Blant Henry Haagenruds tallrike komposisjoner for trekkspill er Grønn Pastell en av de mest kjente. Valsen er spilt av en rekke trekkspillsolister i Norge, men også av russiske og franske utøvere. Haagenruds trekkspilltekniske tilsnitt kommer tydelig frem i komposisjonen, som har et klart kontinentalt særpreg.
 • Klingande spel marsch CB2 - Harry Sernklef

  kr 735,00
  Janitsjar
  En flott marsj med interessante melodiske vendinger med en typisk svensk, lys klang slik vi kjenner fra andre svenskemarsjer.
 • YMCA - Village People YCB3 Arr: Øystein S Heimdal

  kr 670,00
  Janitsjar
  Y.M.C.A. Denne disco-klassikeren med Village People ble en hit i 1979. Siden har den vært en sikker vinner på dansegulvet. En sikker vinner også på konsert?
 • Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the name of Jesus BB3 Trad.-Welander/Esplo

  kr 670,00
  Brassband
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet Hvilken venn vi har i Jesus, men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Telemark Bataljon Marsj CB3 Øyvind Strand

  kr 640,00
  Janitsjar
  Telemark bataljon er en vervet, profesjonell avdeling i Hærens styrker. Forberedt på innsats ute og hjemme, klar for fredsoppdrag så vel som krigsdeltakelse. Med høy beredskap - rede til å bli sendt ut på kort varsel. I prinsippet når som helst, hvor som helst. Marsjformat.
 • Barn av regnbuen | My Rainbow Race YCB2,5 Seeger/Arr.: Hannevik

  kr 670,00
  Janitsjar
  Seeger, Pete
  Denne sangen ble skrevet av den amerikanske låtskriveren Pete Seeger i 1967, og den ble gjendiktet til norsk av Lillebjørn Nilsen i 1973. Både originalversjonen og Nilsen sin versjon med norsk tekst ble en stor suksess. Sistnevnte lå hele 11 uker på toppen av VG-lista i 1973 og har siden blitt spilt inn av en rekke andre både norske og internasjonale artister.
 • Nyhet!
  Sledgehammer BB Challenge-Series Grade 2-4 Gabriel/Arr.: Jarle Storløkken

  Sledgehammer BB Challenge-Series Grade 2-4 Gabriel/Arr.: Jarle Storløkken

  kr 735,00
  Brassband
  Gabriel, Peter
  Sledgehammer ble utgitt både som singelplate og inkludert på albumet “So” med den britiske artisten Peter Gabriel i 1986. Den er til dags dato Gabriels største hit med en enkelt låt. Musikken har tydelige inspirasjoner fra 50-tallets soul og gjerne den musikken man forbinder med Memphis-platemerket Stax.
 • Ro ro til Siraland/Row row to Siraland BB3 Trad./arr Frode Rydland

  kr 535,00
  Brassband
  Ro, ro til Siraland er en folketone fra Sogndal. En catchy versjon som kan brukes som oppstart på konserten med innmarsj og det hele. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Sogn og Fjordane Ungdomsbrassband.
 • Sledgehammer CB Challenge-Series Grade 2-4 Peter Gabriel/Arr.:Jarle G. Storløkken

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Gabriel, Peter
  Sledgehammer ble utgitt både som singelplate og inkludert på albumet “So” med den britiske artisten Peter Gabriel i 1986. Den er til dags dato Gabriels største hit med en enkelt låt. Musikken har tydelige inspirasjoner fra 50-tallets soul og gjerne den musikken man forbinder med Memphis-platemerket Stax. Gabriel ble nominert til tre Grammy-priser for albumet og låten men uten å gå helt til topps. Flere priser har imidlertid videoen til låten vunnet, og den er til dags dato den mest spilte videoen på MTV.
 • Paradise Flex 7 SHOW Grade 3 Coldplay/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Berryman, Guy, Buckland, Jonathan, Champion, William, Eno, Brian, Martin, Christopher
  Paradise av det britiske bandet «Coldplay» ble utgitt på singel første gang i september 2011 og er også en del av bandets femte studioalbum, «Mylo Xyloto». Den ble raskt en av bandet største låtsuksesser og var bestselgende singel i 2011 i Storbritannia. Senere er låten også brukt i markedsføringen av den Oscarvinnenden filmen «Life of Pi» i 2012. Coldplay er et britisk rockeband dannet i 1996 av sangeren Chris Martin og gitarist Jonny Buckland. De har så langt utgitt fem album i tidsrommet 2000 til 2011 hvorav samtlige har vært både musikalske og kommersielle suksesser.
 • Drømmedame / Dream-woman MB3 - Aaserud/Andresen

  kr 590,00
  Janitsjar
  Aaserud, Hans Petter
  Drømmedame swinger i gata! Her en svingende marsjutgave av denne hit’en til gruppa Trang Fødsel. Publikum vil nynne med både i gata og på konsert.
 • Cheerio FLEX 4 Grade 2 Fossheim-Rølles/Arr.: Esplo

  kr 425,00
  Fleksible besetninger
  Fossheim, Lage, Rølles, Eivind
  Sangen Cheerio ble en gedigen hit når den ble gitt ut av The Monroes på plata "Face another day" i 1985. 20 år etter ble landeplaget spilt inn på nytt som "Tsjeriåu" med Ravi og DJ Løv. Dette arrangementet blir ganske sikkert også en hit på din neste konsert…..
 • Champagne Tango BB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Aróztegui, Manuel, Varela, Hèctor
  Champagne tango ble spilt inn første gang i 1914 av pianisten Roberto Firpo og er siden spilt inn av mange tangomestre i Argentina og verden for øvrig.
 • Crazy - Flex 7 SOLIST Grade 3 Willie Nelson/Øystein S. Heimdal

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Nelson, Willie
  Oliver Nelson skrev denne låten tidlig i 1961, en tid hvor han enda ikke hadde startet sin egen karriere som plateartist men primært skrev låter for andre artister. Crazy ble opprinnelig skrevet til countrysangeren Billy Walker, men han ønsket ikke å hverken fremføre den eller spille den inn. Isteden ble det Patsy Cline med The Jordanaires som utga den høsten samme år med umiddelbar suksess. Den dag i dag er dette den låten de aller fleste forbinder med Patsy Cline.
 • Luna BB2 Haakon Esplo - Challenge-serien

  kr 640,00
  Brassband
  Esplo, Haakon
  Haakon Esplo - Grad 2 Serie challenge BB Series Grad 2 - varighet 05:35
 • TV-Hits Medley YBB3 Arr.: Haakon Esplo

  kr 660,00
  Brassband
  Hansen, Audun Skau, Hansen, Vegard Dahlin Skau, Neglin, Anders, Nordqvist, Gustav
  Noen TV vignetter fester seg bedre enn andre. Ofte er de korte, fengende og rytmiske og uansett noe vi alle har et forhold til. I dette arrangementet finner du tre kjente stykker; Tøff musikk fra Senkveld (TV2), Lyrisk og kjent åpning fra Hotel Cæsar (TV2) og ikke minst det storslåtte temaet fra Robinsonekspedisjonen (TV3). De kan spilles som en medley eller fremføres hver for seg hvis du ønsker å tilpasse musikken til din konsert.
 • Band Parade MB1,5 Trad./Arr: Hans Offerdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Trad.
  Enkel og velklingende marsj som er morsom å spille for alle musikanter. Mange stemmedoblinger gjør marsjen fullt spillbar også for korps med begrenset besetning.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5