Meny

Korpsnoter

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Med Pippi och Emil CB3,5 Jan Johansson-Georg Riedel Arr Stig Gustafson

  kr 800,00
  Janitsjar
  En selvfølge til en barnekonsert, men arrangementet er så bra at du burde ta den med på enhver type konsert! Dette er kos å både spille og høre på - for barn i alle aldre. Spilletid 7.00
 • Hjalmar Flex 7 SHOW Grade 3 Keller-Togersen/Arr.: Esplo

  kr 725,00
  Fleksible besetninger
  Keller, Georg, Torgersen, Trond-Viggo
  Trond-Viggo Torgersen har gitt ut flere barneplater og vant Spellemannprisen 1981 for albumet "Det by'ner nå" sammen med Georg Keller. Mange kjente sanger er signert Trond-Viggo; Tenke Sjæl, Slapp Reggae, Stilig og Puss, puss, så får du en suss og altså Hjalmar. Torgersen har også skrevet teaterstykker. Hjalmar og Flode har vært oppført på Oslo Nye Teater, Hordaland Teater og Rogaland Teater.
 • Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Sverre Bergh var en musikalsk gledesspreder – både som utøver og komponist. På utallige oppdrag forsynte han radio, film og teater med musikalsk brukskunst av høy kvalitet, bl.a. to operetter og en fjernsynsopera, men han laget også seriøs kammermusikk og musikk som har funnet sin plass i kirken. Bergh er norsk musikks store humorist. Ofte inspirert av samtidsfenomener hadde han en sjelden evne til å more sitt publikum med vittige musikalske innfall. Kontrapunkt i Grukkedalen er nettopp et slikt stykke. Stykket er skrevet midt under 2. Verdenskrig og bruken av synkoper og “sløye” jazzlinjer er nok en kommentar til okkupasjonsmaktens syn på “korrekt” musikk.
 • Liten fuggel | Little Bird YBB2,5 Vamp - arr.: Haakon Esplo

  kr 605,00
  Brassband
  VAMP
  Haugesundsbandet Vamp har nok en gang skrevet en hit som topper musikklistene. "Liten Fuggel" er tittelsporet på det niende studioalbumet som har fått strålende kritikker. Med sin karakteristiske blanding av folkemusikk, viser og rock, er de et av de mest populære band i Norge.
 • Vårsøg YCB2,5 Sommero/Heimdal

  kr 670,00
  Janitsjar
  Sommero, Henning
  «Vårsøg» er et dikt av Hans Hyldbakk skrevet i april 1945. Diktet er skrevet mot slutten av andre verdenskrig, og det heter seg at «våren» i teksten er en metafor for frigjøringen. Slik skal diktet være en hyllest til fred. Henning Sommerro og gruppa Vårsøg platedebuterte i 1977 med en svært kjent viseversjon av diktet, til Sommerros melodi.
 • On Parade Again March BB2-3 arr: John Brakstad

  kr 435,00
  Brassband
  Brakstad, John
  En enkel marsj som også klinger fint for mindre ensembler. Begrenset omfang, fellesrytmikk på understemmer og små tekni
 • Away in a Manger BB2,5 Trad./Arr: Heimdal

  kr 590,00
  Brassband
  Trad.
  Denne julesangen ble kjent fra slutten av 1800-tallet. Den er en av de mest kjente og populære julesangene, særlig i engelsktalende land. I Norge er sangen også kjent under tittelen «Langt vekk i ei krybba». "Away in a Manger" er spilt inn og fremført av nær sagt alle typer artister, kor, orkestre og i en rekke stilarter. Dette arrangementet består av tre vers og bygger opp fra det kammermusikalske med få instrumenter til det mektige sisteverset hvor hele korpset er med.
 • Norsk Veteranmarsj | March of the Norwegian Veterans CB4 Lars Erik Gudim

  kr 735,00
  Janitsjar
  Gudim, Lars Erik
  Norsk Veteranmarsj ble skrevet til 8. mai markeringen i 2012. Fra 2011 ble 8. mai i tillegg til å være frigjøringsdagen, også den offisielle veterandagen i Norge. Markeringene på Akershus festning og andre steder i landet ble utvidet i forhold til tidligere markeringer. Marsjen ble urfremført av Forsvarets Stabsmusikkorps med Hans Majestet Kong Harald V, statsminister Jens Stoltenberg, daværende forsvarsminister Espen Barth Eide, daværende forsvarssjef General Harald Sunde og en mengde veteraner i alle aldre tilstede.
 • Du käre lille snickerbo - Flex 7 SHOW Grade 2,5 Riedel-Lindgren/Arr.: Inge Sunde

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Lindgren, Astrid , Riedel, Georg
  Du käre lille snickerbo er en barnesang fra 1972. Sangen ble skrevet til en av de populære svenske filmene om Emil i Lønneberget. Sangen var med i «Nya huss av Emil i Lønneberget» og fremføres når faren jager Emil etter en av hans mange streker. Sangen ble utgitt første gang i 1978 i samlingen «En bunt visor för Pippi, Emil och andra». Teksten er skrevet av forfatteren Astrid Lindgren mens den svenske bassisten og komponisten Georg Riedel har skrevet musikken.
 • Super Trouper DEBUTSERIEN FLEX Grade 1 Abba/Arr: Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  ABBA
  DEBUT - fleksible sanger for nybegynnere
 • How Deep Is Your Love YCB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  «How Deep is Your Love» ble skrevet og spilt inn i 1977. Utgitt både som singel og ikke minst som en del av filmmusikken til «Saturday Night Fever». Er sammen med «Stayin’ Alive» gruppas to største hits gjennom tidene. Låten har også fått suksess med andre artister som blant annet Take That på deres Greatest Hits album fra 1996.
 • Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Spring March BB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 435,00
  Brassband
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden paser for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • The Way we were vocal + CB arr Lars Erik Gudim

  kr 800,00
  Janitsjar
  Bergman, Alan , Bergman, Marilyn
  The Way We Were Denne sangen fremført av Barbara Streisand vant Oscar for beste låt i 1974. Filmen med samme navn ble toppet av Streisand og Robert Redford som motspilere i dette romantiske dramaet.
 • En glad calypso om våren | A Merry Calypso in Spring Flex 5 Showblow Grade 2,5 Adolphson/Arr.: Torskangerpoll

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Adolphson, Olle
  Olle Adolphson (1934 - 2004) var en svensk visedikter og sanger som debuterte i 1955 med viseamlingen Aubade. Han ble ansett som arvtageren etter visekunstneren Evert Taube, og innledet sammen med flere andre den såkalte Visebølgen i Norden. En glad Calypso er en av hans aller mest kjente sanger. I Norge er låten blant annet spilt inn av Per Asplin og Banana Airlines.
 • Fortis et Liber | Strong and Free CB3,5 Jerker Johansson

  kr 850,00
  Janitsjar
  Johansson, Jerker
  Fortis et Liber (Strong and Free) komponerades 2012 på uppdrag av Sveriges försvarsmakt och är tillägnad Särskilda operationsgruppen (SOG). Tidigare har Jerker skrivit tre marscher: Västliga vindar, Reach for the Sky, High Spirits och detta är hans fjärde. Liksom de tidigare är den tämligen traditionellt skriven har som enda syfte ”att göra folk på gott humör!”.
 • De nære ting CBE2,5 Bøe-Foss-Paasche Aasen/Arr.: Haakon Esplo

  kr 800,00
  Janitsjar
  Bøe, Reidar, Foss, Kurt, Paasche Aasen, Arne
  Sangen «De nære ting» er en av Norges mest kjent «allsanger» med tekst av Arne Paasche Aasen, og melodi av Kurt Foss og Reidar Bøe. Disse spilte også denne inn på plate på 1950-tallet. Strofen «Ditt sinn monne flyve så vide omkring, det er som du glemmer de nære ting» er begynnelsen på denne eviggrønne slageren som helt klart fortjener å spilles mye mer. Publikum vil ganske sikkert nynne med på denne vakre melodien.
 • 8H Ballade FLEX 4 Grade 1,5 Idar Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Torskangerpoll, Idar
  Et nytt stykke i rekken av originalskrevne komposisjoner i ulike stilarter i Flex-4 serien.
 • Lake of Bays - Cornet Solo+BBE Grade 3 (5) Clarke/Arr.: Brakstad

  kr 670,00
  Brassband
  Clarke, Herbert
  Herbert Lincoln Clarke (1867 – 1945) var en av de mest berømte amerikanske kornettister gjennom tidene. Han var kornettsolist med ”The John Philip Sousa Band” i en årrekke. Han var også trompetist i New York Philharmonic og i The Metropolitan Opera Orchestra. I nåtid er han kjent for sine ”Technical studies” og et stort antall kornett / trompetsoloer, som alle har elementer av humor og tekniske utfordringer.
 • How Deep Is Your Love YBB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 605,00
  Brassband
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  Popgruppa Bee Gees ble startet i 1958 og besto av brødrene Barry, Robin, og Maurice Gibb. De hadde suksess gjennom hele sin karriere, og spesielt gjennom to perioder var de svært suksessfulle; Som popgruppe på slutten av 60-tallet og starten av 70-tallet og som en av de største disco-gruppene helt på slutten av 70-tallet.
 • Dum og deilig | Cool and Crazy FLEX 4 Grade 2 Dolmen-Lorentzen/Arr.: Vannebo

  kr 425,00
  Fleksible besetninger
  Dolmen, Øystein, Lorentzen, Gustav
  Denne låten var først å finne på Knudsen & Ludwigsens platealbum «Juba Juba» fra 1983. Den ble raskt duoens kanskje aller største hit, og er for mange den låten man først og fremst forbinder dem med. Knutsen & Ludvigsen ble tildelt Spellemannsprisen for denne platen, som for øvrig ble deres siste studioplate.
 • Flåklypa Medley BB4,5 - arr Lars Erik Gudim

  kr 800,00
  Brassband
  Gudim, Lars Erik
  Endelig kan vi presentere et godt arrangement av film-musikken til norges største filmsuksesser, Flåklypa Grand Prix. Inneholder Norwegian Sunset - Take A Rest - Working And Whistling - Dixieland Symphony.
 • Birdland Flex 7 SHOW Grade 3,5 Zawinul/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Zawinul, Josef
  Birdland er en instrumental jazz-fusion låt skrevet av Joe Zawinul i gruppen Weather Report. Den kom ut på albumet Heavy Weather i 1977. Den ble straks en meget populær låt og etterhvert en av jazz standardene. Låten er også innspilt av mange andre artister som Buddy Rich, Maynard Ferguson big band, The Manhattan Transfer, Quincy Jones, og The String Cheese Incident.
 • Suite for fun YCB2,5 Young Band serie arr: Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Suite for Fun passer godt til korps som liker å ha det gøy når de spiller. Her er det utfordringer for alle instrumenter. Stykket har fire satser som kan spilles enkeltvis. Suite for Fun fits well to the band that likes to have fun when they play. Here are the challenges for all instruments. The piece has four parts that can be played individually.
 • Akkurat nå | Just Now YCB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 660,00
  Janitsjar
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Hurum, Helge
  Helge Hurum henter ofte inspirasjon og ideer fra norsk folkemusikk. Så også i "Ferdaminne". Hans evne til å kombinere motiver fra norsk folkklore med eget særpreg (stilart, klangfarger og rytmikk) kommer tydelig fram i denne komposisjonen. Motivene er hentet fra Østerdalen som med sin egen karakter i folkloren ofte har blitt kalt et uoppdaget stykke i norsk folkemusikk.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten CB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 735,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • 5E Funk FLEX 4 Grade 1,5 Idar Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Torskangerpoll, Idar
  En originalskrevet komposisjon som har elementer fra funk-tradisjonen.
 • Water is Wide Flex 7 SHOW Grade 2,5 Trad./Arr.: Esplo

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  The Water is Wide, også kalt "O Waly, Waly" er en av de mest kjente og spilte folketonene. Melodien stammer fra England basert på tekst delvis datert fra 1600-tallet. Temaet er brukt av både klassiske- og populærkomponister, den brukes i en rekke filmer og er spilt inn og fremført av artister verden over. Stykket vil garantert gjøre lykke på neste konsert.
 • Grønn Pastell | Green Pastel Accordion Solo+CBE Grade 5/3 Haagenrud/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Haagenrud, Henry
  Blant Henry Haagenruds tallrike komposisjoner for trekkspill er Grønn Pastell en av de mest kjente. Valsen er spilt av en rekke trekkspillsolister i Norge, men også av russiske og franske utøvere. Haagenruds trekkspilltekniske tilsnitt kommer tydelig frem i komposisjonen, som har et klart kontinentalt særpreg.
 • Listen! (warm-ups) YCB Grade 2-3 Hans Offerdal

  kr 800,00
  Janitsjar
  Offerdal, Hans
  Ved å lytte godt på hverandre og musikken vi spiller, styrker vi både musikkopplevelsen og det musikalske resultatet. Dette er en samling med 7 satser du kan bruke som oppvarming og øvelser for ditt korps - for å utvikle en bevissthet hos musikantene: melodi, rytmikk, harmonikk og klang - artikulasjon, frasering, dynamikk, intonasjon, tempo, rytmisk presisjon og samspill. Listen! (warm-ups) er en videreføring og oppfølger til Play (Warm ups for Band)
 • Suite for fun BB2,5 Young Brass Band serie Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 670,00
  Brassband
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  SUITE FOR FUN passer godt til korps som liker å ha det gøy når de spiller. Her er det utfordringer for alle instrumenter. Stykket har fire satser som kan spilles enkeltvis.

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5