Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Klingande spel marsch CB2 - Harry Sernklef

  kr 735,00
  Janitsjar
  En flott marsj med interessante melodiske vendinger med en typisk svensk, lys klang slik vi kjenner fra andre svenskemarsjer.
 • Nyhet!
  Summer of 69 Flex 4 Grade 2 Adams-Vallance/Arr.: Torskangerpoll

  Summer of 69 Flex 4 Grade 2 Adams-Vallance/Arr.: Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Adams, Bryan, Vallance, Douglas
  «Summer of ’69» er den største hit’en til den kanadiske rockemusikeren Bryan Adams. Låten kom ut første gang i 1984 både som singelplate og som en del av LP’en «Reckless». Den ble skrevet av Bryan Adams selv sammen med Douglas Vallance, en medkomponist Adams har skrevet veldig mange av sine låter sammen med. For mange er «Summer of ’69» en av låtene man husker aller best fra 80-tallet og låten er selvskreven på konsertrepertoaret både til Adams selv og en mengde coverband over hele verden.
 • Be Thou My Vision - Duet for baritones with Brass Band Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Grønn Pastell | Green Pastel Accordion Solo+CBE Grade 5/3 Haagenrud/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Haagenrud, Henry
  Blant Henry Haagenruds tallrike komposisjoner for trekkspill er Grønn Pastell en av de mest kjente. Valsen er spilt av en rekke trekkspillsolister i Norge, men også av russiske og franske utøvere. Haagenruds trekkspilltekniske tilsnitt kommer tydelig frem i komposisjonen, som har et klart kontinentalt særpreg.
 • YMCA - Village People YCB3 Arr: Øystein S Heimdal

  kr 670,00
  Janitsjar
  Y.M.C.A. Denne disco-klassikeren med Village People ble en hit i 1979. Siden har den vært en sikker vinner på dansegulvet. En sikker vinner også på konsert?
 • Navnet Jesus blekner aldri | How I Love the name of Jesus BB3 Trad.-Welander/Esplo

  kr 670,00
  Brassband
  Trad.
  «Navnet Jesus blekner aldri» er en salme med tekst av av David Welander. Han skrev den på toget hjem til Lørenskog i januar 1923, og fullførte den ut over natten. Den sto på trykk i Krigsropet kort tid etter. I den første tiden ble den sunget på flere melodier, blant annet Hvilken venn vi har i Jesus, men det tok ikke lang tid før den melodien man bruker i dag ble den man forbandt med denne teksten. Melodien er fra Zululand og var blitt kjent i Oslo da noen frelsesarmeoffiserer, som hadde vært misjonærer der, brukte den i en møteserie.
 • Telemark Bataljon Marsj CB3 Øyvind Strand

  kr 640,00
  Janitsjar
  Telemark bataljon er en vervet, profesjonell avdeling i Hærens styrker. Forberedt på innsats ute og hjemme, klar for fredsoppdrag så vel som krigsdeltakelse. Med høy beredskap - rede til å bli sendt ut på kort varsel. I prinsippet når som helst, hvor som helst. Marsjformat.
 • Barn av regnbuen | My Rainbow Race YCB2,5 Seeger/Arr.: Hannevik

  kr 670,00
  Janitsjar
  Seeger, Pete
  Denne sangen ble skrevet av den amerikanske låtskriveren Pete Seeger i 1967, og den ble gjendiktet til norsk av Lillebjørn Nilsen i 1973. Både originalversjonen og Nilsen sin versjon med norsk tekst ble en stor suksess. Sistnevnte lå hele 11 uker på toppen av VG-lista i 1973 og har siden blitt spilt inn av en rekke andre både norske og internasjonale artister.
 • Tom Dooley DEBUT Grade 1 Trad./Arr.: Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  Sangen om Tom Dooley har vært en del av amerikanske folketradisjon siden 1860-tallet, men ble verdenskjent i 1958 når Kingston Trio gjorde en suksessrik populærversjon. Siden den gangen har Tom Dooley hatt en fast plass på norske skolesangbøker og er ofte den første amerikanske folkesangen norske skoleelever møter.
 • Nyhet!
  Panorama - Suite in Seven Movements CB6 Torstein Aagaard-Nilsen

  Panorama - Suite in Seven Movements CB6 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 3 825,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Bergen er som kjent omkranset av syv fjell. Verket ikke har som mål å portrettere hvert fjell, så satsene har fått sine egne titler. De musikalske idéene er likevel forløst av det man lokalt forbinder med fjellene. Og i en gitt rekkefølge: Lyderhorn, Damsgårdsfjellet, Løvstakken, Ulriken, Fløyfjellet, Rundemanen og Sandviksfjellet.
 • Nyhet!
  Champagne Tango BB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  Champagne Tango BB4,5 Aróztegui-Varela/Arr.: Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Aróztegui, Manuel, Varela, Hèctor
  Champagne tango ble spilt inn første gang i 1914 av pianisten Roberto Firpo og er siden spilt inn av mange tangomestre i Argentina og verden for øvrig.
 • Nordnorsk Julesalme BB3 Trygve Hoff - Haakon Esplo

  kr 605,00
  Korpsnoter, Brassband
  Hoff, Trygve
  Komponisten Trygve Hoff (1938-1987) skrev Nordnorsk Julesalme på midten av 80-tallet. Den har blitt en klassiker og er i ferd med å bli en nasjonalhymne ved juletider. Sangen handler om ”de evige ordan” med utgangspunkt i ”mørketidslandet” eller juleevangeliet i nordnorsk folkereligiøsitet.
 • Nyhet!
  Paradise Flex 7 SHOW Grade 3 Coldplay/Arr.: Torskangerpoll

  Paradise Flex 7 SHOW Grade 3 Coldplay/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Berryman, Guy, Buckland, Jonathan, Champion, William, Eno, Brian, Martin, Christopher
  Paradise av det britiske bandet «Coldplay» ble utgitt på singel første gang i september 2011 og er også en del av bandets femte studioalbum, «Mylo Xyloto». Den ble raskt en av bandet største låtsuksesser og var bestselgende singel i 2011 i Storbritannia. Senere er låten også brukt i markedsføringen av den Oscarvinnenden filmen «Life of Pi» i 2012. Coldplay er et britisk rockeband dannet i 1996 av sangeren Chris Martin og gitarist Jonny Buckland. De har så langt utgitt fem album i tidsrommet 2000 til 2011 hvorav samtlige har vært både musikalske og kommersielle suksesser.
 • Drømmedame / Dream-woman MB3 - Aaserud/Andresen

  kr 590,00
  Janitsjar
  Aaserud, Hans Petter
  Drømmedame swinger i gata! Her en svingende marsjutgave av denne hit’en til gruppa Trang Fødsel. Publikum vil nynne med både i gata og på konsert.
 • Cheerio FLEX 4 Grade 2 Fossheim-Rølles/Arr.: Esplo

  kr 425,00
  Fleksible besetninger
  Fossheim, Lage, Rølles, Eivind
  Sangen Cheerio ble en gedigen hit når den ble gitt ut av The Monroes på plata "Face another day" i 1985. 20 år etter ble landeplaget spilt inn på nytt som "Tsjeriåu" med Ravi og DJ Løv. Dette arrangementet blir ganske sikkert også en hit på din neste konsert…..
 • TV-Hits Medley YBB3 Arr.: Haakon Esplo

  kr 660,00
  Brassband
  Hansen, Audun Skau, Hansen, Vegard Dahlin Skau, Neglin, Anders, Nordqvist, Gustav
  Noen TV vignetter fester seg bedre enn andre. Ofte er de korte, fengende og rytmiske og uansett noe vi alle har et forhold til. I dette arrangementet finner du tre kjente stykker; Tøff musikk fra Senkveld (TV2), Lyrisk og kjent åpning fra Hotel Cæsar (TV2) og ikke minst det storslåtte temaet fra Robinsonekspedisjonen (TV3). De kan spilles som en medley eller fremføres hver for seg hvis du ønsker å tilpasse musikken til din konsert.
 • Crazy - Flex 7 SOLIST Grade 3 Willie Nelson/Øystein S. Heimdal

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Nelson, Willie
  Oliver Nelson skrev denne låten tidlig i 1961, en tid hvor han enda ikke hadde startet sin egen karriere som plateartist men primært skrev låter for andre artister. Crazy ble opprinnelig skrevet til countrysangeren Billy Walker, men han ønsket ikke å hverken fremføre den eller spille den inn. Isteden ble det Patsy Cline med The Jordanaires som utga den høsten samme år med umiddelbar suksess. Den dag i dag er dette den låten de aller fleste forbinder med Patsy Cline.
 • Luna BB2 Haakon Esplo - Challenge-serien

  kr 640,00
  Brassband
  Esplo, Haakon
  Haakon Esplo - Grad 2 Serie challenge BB Series Grad 2 - varighet 05:35
 • Brazil FLEX 7 SHOWMARCH Grade 3 Ary Barroso / arr. Inge Sunde

  kr 590,00
  Fleksible besetninger
  Barroso, Ary
  Den mest kjente og berømte brasilianske sang gjennom alle tider!Denne melodien fulgte med Carmen Miranda fra Brazil til Hollywood hvor Bob Russell lagde en engelsk tekst. For å opprettholde et godt forhold til Sør-Amerika under andre verdenskrig oppfordret Roosevelt til å bruke latinamerikansk musikk og Brazil, som var skrevet i 1939, passet veldig godt og fikk mye spilletid på radio og i filmer.
 • An Der Schönen Blauen Donau | Blue Danube Flex 7 KONSERT Grade 3,5 J. Strauss/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Strauss, Johann
  «An der schönen blauen Donau» eller «Donauwalzer» er en vals av Johann Strauss d.y., komponert i 1867. Valsen er et fast høydepunkt i Nyttårskonserten til Wiener Philharmoniker, selv om den ikke er på det offisielle programmet. Totalt har stykket 4 ulike valser, i dette arrangementet får vi introduksjonen og den første (og mest kjente) valsen. Dette gir god anledning til å kunne øve inn en kanskje uvant stil i korpset, lytt til orkesterversjonen for gode tips om stil og utførelse.
 • Band Parade MB1,5 Trad./Arr: Hans Offerdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Trad.
  Enkel og velklingende marsj som er morsom å spille for alle musikanter. Mange stemmedoblinger gjør marsjen fullt spillbar også for korps med begrenset besetning.
 • Nyhet!
  Ro ro til Siraland | Row row to Siraland CBE Trad./Arr.: Rydland

  Ro ro til Siraland | Row row to Siraland CBE Trad./Arr.: Rydland

  kr 735,00
  Janitsjar
  Trad.
  Ro, ro til Siraland er en folketone fra Sogndal. En catchy versjon som kan brukes som oppstart på konserten med innmarsj og det hele. Opprinnelig ble arrangementet gjort på bestilling fra Sogn og Fjordane Ungdomsbrassband.
 • Hit the road Jack FLEX 5 SHOWBLOW M Percy /arr. Bjørn Morten Kjærnes

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Hit the Road Jack ble en av Ray Charles største hits og kan virkelig beskrives som en evergreen. Skrevet i 1960, men dukker stadig opp i forskjellige utgaver og er inne blant Rolling Stones Magasin: 500 Greatest songs of all times. Durata 1:56
 • Bolla pinnsvin Flex 4 Grade 2 Prøysen-Amdahl/Arr.: Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Amdahl, Bjarne, Prøysen, Alf
  Alf Prøysen (1914-1970) var en av Norges fremste kulturarbeidere, visesangere og forfattere. Alle mest kjent er han for sine utgivelser som barnebokforfatter, plateartist og en av 1950-tallets profiler innen radio. Sammen med Anne-Cath Vestly sto han bak radioprogrammet «Barnetimen for de minste» i en årrekke. Prøysen samarbeidet mye med Bjarne Amdahl hvor Amdahl satte musikk til Prøysens tekster. Bolla pinnsvin er en av deres mange sanger de har skrevet sammen. Den ble første gang utgitt på LP-platen Pirion – Alf Prøysen synger for barna i 1968.
 • Hanen | The Cock CBE4 Gulbranson/Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 800,00
  Janitsjar
  Gulbranson, Eilif
  I 1989 bestilte Eikanger-Bjørsvik Musikklag et arrangement som skulle være med på platen "Light". Som svar på henvendelsen valgte jeg den norske tonen "Hanen stend på stabburshella", en svært kjent kanon, mye brukt som allsang. Platen kom i 1990 der Allan Withington dirigerer. På den tiden trodde jeg og de fleste andre at det var en folketone, men nå vet vi at melodien er skrevet av Eilif Gulbranson (1897 - 1958). Men tonen har en umiskjennelig norsk folkemusikk dåm over seg som jeg kledte i moderne drakt.
 • Nyhet!
  Winter Wonderland Vocal Solo+CB4 Bernard-Smith/Gudim

  Winter Wonderland Vocal Solo+CB4 Bernard-Smith/Gudim

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Bernard, Felix, Smith, Dick
  Winter Wonderland ble skrevet I 1934 av amerikanerne Felix Bernard og Dick Smith. Sangen blir ofte forbundet med julen, men har egentlig ikke noe med denne høytiden å gjøre. Dick Smith fra Honesdale i Pennsylvania ble inspirert til å skrive låten en vinterdag da han vandret gjennom hjembyens Central Park. Den ble spilt inn senere samme år, men Richard Himber som solist akkompagnert av hans egen Hotel Ritz-Carlton Orchestra.
 • Sonjas sang fra Reisen til julestjernen Vokal (flugelhorn) + CB Egil Monn-Iversen - Helge Hurum

  kr 670,00
  Janitsjar
  Monn-Iversen, Egil
  Reisen til julestjernen er en komedie av Sverre Brandt med musikk av Johan Halvorsen og oppført første gang 2. juledag 1924. Stykket ble en stor suksess og og innehar fortsatt Nathionaltheatrets rekord i antall forestillinger. Reisen til julestjernen er i vår tid aller mest kjent som film med Hanne Krogh i hovedrollen som Sonja.
 • Funky Kidz - Solo for beginners and brass band BBE Grade 3-4 Svein Fjermestad

  kr 535,00
  Brassband
  Fjermestad, Svein
  Funky Kidz er en tøff låt som passer perfekt til å vise fram de yngste musikantene sammen med hovedkorpset. Solostemmen er lett å lære ”på øret” for de minste, mens et stilig bassostinat som virkelig groover gjør det gøy for korpset å ”kompe” de minste! I midtdelen viser en eller flere av de eldste musikantene seg frem med en heftig solo, mens de kule aspirantene ”beatboxer”.
 • Silent Night / Glade Jul CB (Franz Gruber) arr Nestico

  kr 590,00
  Janitsjar
  Som sjefarrangør for både U.S. Air Force band og U.S. Marine Band utviklet Sammy Nestico sin egen ”Nestico sound”. Her er et av de fineste arrangementene av denne julesangen som er laget!
 • Lake of Bays CBE3-4 arr: Brakstad

  kr 800,00
  Janitsjar
  Clarke, Herbert
  Herbert Lincoln Clarke (1867 – 1945) var en av de mest berømte amerikanske kornettister gjennom tidene. Han var kornettsolist med ”The John Philip Sousa Band” i en årrekke. Han var også trompetist i New York Philharmonic og i The Metropolitan Opera Orchestra. I nåtid er han kjent for sine ”Technical studies” og et stort antall kornett / trompetsoloer, som alle har elementer av humor og tekniske utfordringer.
 • Nyhet!
  Puls CBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  Puls CBE5 Reiersrud-Hofseth-Kleive/Arr.: Giske

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Hofseth, Bendik, Kleive, Iver, Reiersrud, Knut
  Puls tar utgangspunkt i 3 låter av Knut Reiersrud fra hans samarbeid med Iver Kleive og Bendik Hofseth. Hit me with your fingerpicks, Tramp og The barber's pulse er materialet som inspirerte meg til å gjøre dette arrangementet som ble lagd spesielt til Eikanger-Bjørsvik Musikklag sitt program i Siddis Brass 2003. Puls skulle være siste låt i programmet og 'måtte' derfor ha en oppbygning som kunne begeistre et kresent brasspublikum. Tanken min var å bruke de 3 nevnte låtene ganske fritt og lage en slags variasjonsform på arrangementet der tonearter, taktskifter og temposkifter hele tiden bygger seg opp mot et stort klimaks. -Stadig hurtigere og mer virtuost og med koreografi som forsterker det musikalske forløpet.
 • Nyhet!
  American Dance BB3,5 Peterson-Berger/Arr: Jerker Johansson

  American Dance BB3,5 Peterson-Berger/Arr: Jerker Johansson

  kr 670,00
  Korpsnoter, Brassband
  Peterson-Berger, Wilhelm
  Amerikansk dans fra 1924 inngår i samlingen "Tre tondikter Piano" og hadde opprinnelig tittelen Digestion Americaine
 • All I Want For Christmas Is You FLEX 7 SHOW Maria Carey, Afanasieff arr Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Afanasieff, Walter , Carey, Mariah
  All I want for Christmas is you. Innholdet i tittelen er også hovedbudskapet i melodien og det er vel derfor den har slått så godt an. Det viktigste ved julen er kjærligheten. Det har ført til et salg på mer enn12 millioner CD singler! Sammen med Mariah Carey skrev Walter Afanasieff denne hiten i 1994. 
 • At The Playground YBB3 arr: John Brakstad

  kr 670,00
  Brassband
  Brakstad, John
  ”At The Playground” er skrevet over en strofe som synges av barn rundt om i verden (Europa, USA, Australia, Asia). Dette er spontansang / formelsang som barn tar i bruk som kommunikasjon (erte, fortelle, påkalle, befale, spørre, svare) fra 2-3 års alderen.
 • Luna CB Haakon Esplo - Challenge-serien

  kr 800,00
  Janitsjar
  Esplo, Haakon
  Concert Band Challenge serien, der det finnes enklere stemmer som kan benyttes hvis behov. Et flott originalskrevet stykke som passer godt til eksempelvis konkurranser.
 • Lillemarsj | Little March DEBUT Grade 1 - Scott Rogers

  kr 370,00
  Fleksible besetninger
  Rogers, Scott
  Denne lille marsjen er veldig kort, men har med mange av de mest karakteristiske elementene fra marsjformen: intro, tydelig formdeler, kontrasterende bassmelodi, del segno og fine avslutning. Melodien følger diatoniske mønstre som er lett for unge musikanter å mestre.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 190

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5