Meny

Korpsnoter

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 188

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Æ vil bare dans / I just wanna dance Flex 4 Grade 2 Sirkus Eliassen/Arr.Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger, Musikk for aspirant- og juniorkorps
  Eliassen, Erik , Eliassen, Magnus , Karlsen, Bjørnar
  Årets hit i Spellemann 2012 Sirkus Eliassen tok Norge med storm med hitlåten Æ vil bare dans i 2012. Den ble en av de mest strømmede låtene på både Wimp og Spotify og topper listen over den med populære norske musikken. Dette Flex 4-arrangemetet av Idar Torskangerpoll gjør låten tilgjengelig for korps i en enkel vanskelighetsgrad.
 • Nyhet!
  Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  Kontrapunkt i Grukkedalen - A Fugue for Fun CB4 Bergh/Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Sverre Bergh var en musikalsk gledesspreder – både som utøver og komponist. På utallige oppdrag forsynte han radio, film og teater med musikalsk brukskunst av høy kvalitet, bl.a. to operetter og en fjernsynsopera, men han laget også seriøs kammermusikk og musikk som har funnet sin plass i kirken. Bergh er norsk musikks store humorist. Ofte inspirert av samtidsfenomener hadde han en sjelden evne til å more sitt publikum med vittige musikalske innfall. Kontrapunkt i Grukkedalen er nettopp et slikt stykke. Stykket er skrevet midt under 2. Verdenskrig og bruken av synkoper og “sløye” jazzlinjer er nok en kommentar til okkupasjonsmaktens syn på “korrekt” musikk.
 • Travlin Light - FLEX 7 SOLIST Mundy/Young arr Bjørn Morten Kjærnes

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Veldig mange har sine versjoner slik som Ella Fitzgerald, Jimmy Giuffre , Peggy Lee, Anita O’Day og ikke minst Billie Holiday (1942). Jeg fikk øynene opp for denne melodien når Diane Schuur gjorde sin versjon med Count Basie storbandet i 1987.
 • Don't Fence Me In SHOWBLOW Flex 5 Porter/Arr.: Sunde

  kr 465,00
  Janitsjar
  Porter, Cole
  Don´t Fence me in ble opprinnelig brukt i film-musikalen "Adios, Argentina" i 1934, der låtskriveren Cole Porter ble bedt om å bidra med en fengende "cowboy-sang". 10 år senere, i 1944, sang Roy Rogers den i filmen "Hollywood Canteen". Den ble også innspilt med Bing Crosby og The Andrews Sisters, og var nr. 1 på Billboard-listene gjennom 8 uker i 1944-45.
 • Listen! (warm ups) YBB Grade 2-3 Hans Offerdal

  kr 670,00
  Brassband
  Offerdal, Hans
  Ved å lytte godt på hverandre og musikken vi spiller, styrker vi både musikkopplevelsen og det musikalske resultatet. Dette er en samling med 7 satser du kan bruke som oppvarming og øvelser for ditt korps - for å utvikle en bevissthet hos musikantene: melodi, rytmikk, harmonikk og klang - artikulasjon, frasering, dynamikk, intonasjon, tempo, rytmisk presisjon og samspill.
 • Nyhet!
  Norsk Veteranmarsj | March of the Norwegian Veterans CB4 Lars Erik Gudim

  Norsk Veteranmarsj | March of the Norwegian Veterans CB4 Lars Erik Gudim

  kr 735,00
  Janitsjar
  Gudim, Lars Erik
  Norsk Veteranmarsj ble skrevet til 8. mai markeringen i 2012. Fra 2011 ble 8. mai i tillegg til å være frigjøringsdagen, også den offisielle veterandagen i Norge. Markeringene på Akershus festning og andre steder i landet ble utvidet i forhold til tidligere markeringer. Marsjen ble urfremført av Forsvarets Stabsmusikkorps med Hans Majestet Kong Harald V, statsminister Jens Stoltenberg, daværende forsvarsminister Espen Barth Eide, daværende forsvarssjef General Harald Sunde og en mengde veteraner i alle aldre tilstede.
 • 9 to 5 FLEX 5 SHOWBLOW Dolly Parton arr Idar Torskangerpoll

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  9 TO 5 er en Grammyvinner som ble skrevet av Dolly Parton og framført i filmen Nine to Five i 1980 med Jane Fonda, Lily Tomlin og Dolly Parton i hovedrollene. Muligheter for improvisasjon i siste del av låten. Durata 2:56
 • Historien om de tre små fisk | Three Little Fishies DEBUT Grade 1,5 Dowell/Arr.: Rogers

  kr 360,00
  Fleksible besetninger
  Dowell, Saxie
  Mange unge musikanter kjenner Historien om de tre små fisk fra TV og radio, da med swing-stil og triolrytmer. Dette arrangement er skrevet i en rock-stil for at det rytmiske notebilde skal stemme bedre med noteforståelsen til nybegynnere. Det kan godt hende at dirigent og musikanter ønsker å fremføre melodien på den samme måten som de kjenner den ”på øret”. Dette skaper en fin mulighet til å snakke om stil og tolkning av notebildet.
 • White Christmas FLEX 5 SHOWBLOW Grade 2 Irvin Berlin /arr. Inge Sunde

  kr 465,00
  Fleksible besetninger
  Berlin, Irving
  Irving Berlin's udødelige julesang er innspilt utallige ganger men det er Bing Crosby's versjon som er den ubestridt mest kjente. Med mer enn 50 mill. solgte eksemplarer som singelplate er den også tidenes mest solgte!
 • De nære ting BBE2,5 Bøe-Foss-Paasche Aasen/Arr.: Haakon Esplo

  kr 640,00
  Brassband
  Bøe, Reidar, Foss, Kurt, Paasche Aasen, Arne
  Sangen «De nære ting» er en av Norges mest kjent «allsanger» med tekst av Arne Paasche Aasen, og melodi av Kurt Foss og Reidar Bøe. Disse spilte også denne inn på plate på 1950-tallet. Strofen «Ditt sinn monne flyve så vide omkring, det er som du glemmer de nære ting» er begynnelsen på denne eviggrønne slageren som helt klart fortjener å spilles mye mer. Publikum vil ganske sikkert nynne med på denne vakre melodien.
 • Nyhet!
  Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  Calle Schewens Vals | Calle Schevens Waltz CBE3,5 Taube/Arr.: Johansson

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Taube, Evert
  Evert Taube (1890-1976) brukar räknas som en av Sveriges nationalskalder och hans rika produktion omfattar prosa och poesi samt teckningar, akvarell- och oljemålningar. Men det är framför allt genom sina över 200 visor han blivit älskad. Sitt genombrott fick han med Calle Schewens vals som skrevs i juli 1931 då han skulle då väljas in i Pelarorden där storheter som Albert Engström, Anders Zorn, Bruno Liljefors och brännvinskungen Calle Schmidt ingick. Evert Taube lär ha tagits till fånga och inte släppts förrän han på Albert Engströms begäran skrivit en visa om den stockholmska skärgården och Roslagens högsommarluft och småningom allt dunklare julinätter.
 • Norwegian Dance CB4 Torstein Aagaard-Nilsen

  kr 905,00
  Janitsjar
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Vi forbinder en slik tittel med norsk nasjonalromantikk og blant andre Edvard Grieg. I denne norske dansen er tonen «Såg du nokke til kjerringa mi», en tone som også Grieg benyttet i en av sine fire symfoniske danser. Sats 3 i Suiten Viking Spirit
 • Nyhet!
  Elements of the Ancients CB4,5 John Brakstad

  Elements of the Ancients CB4,5 John Brakstad

  kr 1 340,00
  Janitsjar
  Brakstad, John
  De fire elementer; Jord, vann, ild og luft var de fire substansene antikkens filosofer mente det fysiske univers var bygget opp av. Elementene var bundet sammen ved felles egenskaper som: varm, kald, tørr, våt. De fire satsene kan spilles enkeltvis, en eller flere satser etter valg. Dirigenten kan også velge en annen rekkefølge på satsene.
 • Gardenparty CB3,5 Eythor Gunnarsson - Bjørn Morten Kjærnes

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Gunnarsson, Eythor
  Dette er fest! La musikerne slå seg løs i denne forrykende musikken! Grad: 3 - varighet 04:42 Utfordrende stemmer: saxofon Serie: Concert Band serie Warner/Chappell Music (Mezzoforte),
 • Born in the USA - DEBUT Grade 1,5 Springsteen/Arr.: Rogers

  kr 360,00
  Fleksible besetninger
  Springsteen, Bruce
  Åpningssriffet til Bruce Springsteen's kjempehit Born in the USA er gjenkjennelig for mennesker over hele verden. Melodien ligger tett inntil riffet, og variasjonen i låta ligger i små forskjeller i synkoperingen og melodiføringen. Et meget enkelt arrangement av en av tidenes store rockelåter!
 • Nyhet!
  Fortis et Liber | Strong and Free CB3,5 Jerker Johansson

  Fortis et Liber | Strong and Free CB3,5 Jerker Johansson

  kr 850,00
  Janitsjar
  Johansson, Jerker
  Fortis et Liber (Strong and Free) komponerades 2012 på uppdrag av Sveriges försvarsmakt och är tillägnad Särskilda operationsgruppen (SOG). Tidigare har Jerker skrivit tre marscher: Västliga vindar, Reach for the Sky, High Spirits och detta är hans fjärde. Liksom de tidigare är den tämligen traditionellt skriven har som enda syfte ”att göra folk på gott humör!”.
 • Sancta Lucia - FLEX 4 Grade 1.5 Gunnar Lintvedt

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  LUCIA-SANGEN eller SANTA LUCIA er en sang som synges på Lucia-dagen 13. desember. Den norske teksten er basert på den svenske teksten Natten går tunga fjät (Svart senker natten seg) av Arvid Rosén. Opprinnelig har sangen ingenting å gjøre med personen Santa Lucia, men er en napolitansk vise om bydelen Santa Lucia i Napoli i Italia.
 • Nyhet!
  At The Playground YCB3 arr: John Brakstad

  At The Playground YCB3 arr: John Brakstad

  kr 800,00
  Janitsjar
  Brakstad, John
  ”At The Playground” er skrevet over en strofe som synges av barn rundt om i verden (Europa, USA, Australia, Asia). Dette er spontansang / formelsang som barn tar i bruk som kommunikasjon (erte, fortelle, påkalle, befale, spørre, svare) fra 2-3 års alderen.
 • Nyhet!
  Uptown Girl CHALLENGE CB Grade 2-4 Billy Joel/Arr.: Idar Torskangerpoll

  Uptown Girl CHALLENGE CB Grade 2-4 Billy Joel/Arr.: Idar Torskangerpoll

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Joel, Billy
  Uptown Girl er en låt skrevet og fremført av den amerikanske pianisten og vokalisten Billy Joel. Den ble utgitt første gang i 1983 på platealbumet «An Innocent Man». Teksten beskriver en «downtown man» fra arbeiderklassen forsøke å beile ei velstående jente – uptown girl.
 • Chicken CB Challenge Jaco Pastorius - Bjørn Morten Kjærnes

  kr 850,00
  Janitsjar
  Challenge Serien er skrevet med enkle understemmer (grad 2) slik at disse arrangementene kan spilles selv om ikke alle e
 • Nyhet!
  En liten vise (om kvelden...) Flex 7 KONSERT Grade 2 Trad./Arr.: Hannevik

  En liten vise (om kvelden...) Flex 7 KONSERT Grade 2 Trad./Arr.: Hannevik

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trad.
  Arnulf Øverlands vakre høstdikt har blitt en mye brukt godnattsang til denne vakre folketonen som sannsynligvis stammer fra Hornindal. Arrangementet prøver å gjenskape både tonespråket til folketonen, men også lengselen og varheten i Øverlands ord. Arrangementet bør spilles i en sangbar stil, med flyt og varme i klangen.
 • Nyhet!
  How Deep Is Your Love YBB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  How Deep Is Your Love YBB Grade 3 Bee Gees/Arr.: Torskangerpoll

  kr 605,00
  Brassband
  Gibb, Barry, Gibb, Maurice, Gibb, Robin
  Popgruppa Bee Gees ble startet i 1958 og besto av brødrene Barry, Robin, og Maurice Gibb. De hadde suksess gjennom hele sin karriere, og spesielt gjennom to perioder var de svært suksessfulle; Som popgruppe på slutten av 60-tallet og starten av 70-tallet og som en av de største disco-gruppene helt på slutten av 70-tallet.
 • Seaside Rendezvous BB4,5 - Freddy Mercury arr Svein H. Giske

  kr 735,00
  Brassband
  Seaside Rendezvous er en låt med masse humor og som garantert får enhver musiker og publikummer i de rette stemningen. Låten er fra Queen sin aller største albumsuksess, A Night At The Opera fra 1975. Får man frem alle de små men viktige effektene i dette raffinerte, fargerike og utfordrende arrangementet er låten en suksess på enhver konsert!
 • Liten fuggel | Little Bird YCB2,5 Vamp - arr.: Haakon Esplo

  kr 670,00
  Janitsjar
  VAMP
  Haugesundsbandet Vamp har nok en gang skrevet en hit som topper musikklistene. "Liten Fuggel" er tittelsporet på det niende studioalbumet som har fått strålende kritikker. Med sin karakteristiske blanding av folkemusikk, viser og rock, er de et av de mest populære band i Norge.
 • Route 66 Flex 7 SHOW Grade 3 Trump/Arr.: Torskangerpoll

  kr 735,00
  Fleksible besetninger
  Trump, Bobby
  «(Get Your Kicks on) Route 66», eller bare “Route 66” som den heter, har vært en populær jazz- og blueslåt helt siden den ble skrevet I 1946 av amerikaneren Bobby Trump. Den ble første gang innspilt samme år av vokalisten og pianisten Nat King Cole, og er siden innspilt en rekke ganger blant annet av hans datter Natalie Cole, gitaristen Chuck Berry og etter den tid, av såpass ulike band som Rolling Stones og Depeche Mode. Teksten på låten følger strekningen på en av verdens mest legendariske veistrekninger, Route 66 i USA. Denne strekker seg på tvers igjennom stor deler av landet, fra Chicago, Illinois til Los Angeles i California.
 • På post för Sverige / On guard for Sweden MB3,5 Sam Rydberg

  kr 590,00
  Janitsjar
  Rydberg, Sam
  På post for Sverige Marsjen På post för Sverige ble til i det urolige krigsåret 1940 og var ment til å piske opp den svenske patriotismen. I marsjen siterer han flere svenske rekruttsanger som alle har en patriotisk tekst.
 • Andante in C Major for Flute FLEX 7 Solist Grade 3,5 (5) Mozart/Arr.: Esplo

  kr 725,00
  Fleksible besetninger
  Mozart, Wolfgang Amadeus
  Wolfgang Amadeus Mozart var svært produktiv og skrev i mange sjangre. De mest kjente verkene hans er skrevet innen opera, pianokonserter og sonater, symfonier, og strykekvartetter og strykekvintetter. Mozart skrev i tillegg mange instrumentale soloverk. Andante for fløyte og orkester i C-dur, K. 315 (1778) er en del av standardrepertoaret til enhver fløytist. Med fleksible stemmer i akkompagnementet gjør dette arrangementet det enklere å spille stykket med ditt korps.
 • Nyhet!
  Festmarsj | Festival March CB4 Halvorsen/Arr.: Eriksen

  Festmarsj | Festival March CB4 Halvorsen/Arr.: Eriksen

  kr 850,00
  Janitsjar
  Halvorsen, Johan
  Festmarsj ble skrevet til en matiné ved Den Nationale Scene i Bergen 17 mai 1898 der Halvorsen var kapellmester. Den ble oppført anonymt. Siden tok han den med til Nationaltheatret der den ble brukt som mellomaktsmusikk til stykkene “Kongsemnerne” (1900) og “Tordenskiold” (1901) hvor han for første gang satte seg selv som komponist.
 • Lofotkoral | Hymn from Lofoten BB3 Kajander/Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Aagaard-Nilsen, Torstein
  Lofotkoral er komponert av Dag Kajander fra Kabelvåg i Lofoten. Han er komponist, visesanger og barnebokforfatter. Siden slutten av 70-tallet har han vært huskomponist for Lofotkveldene ved Kabelvaåg Ungdomsskole og skrevet utallige låter til tekster av forskjellige forfattere som har skildret livet i nord i gammel tid. Kajander sin musikk til Hans Lind sine tekster er kanskje de beste eksemplene på dette arbeidet. Lofotkoral ble komponert forestillingen «Lofotliv i gammeldagan» (1979). Denne utgaven er bearbeidet og harmonisert av Torstein Aagaard-Nilsen.
 • Morgenstemning (Morning mood) FLEX 4 Grade 1-2 Edvard Grieg arr: Bjørn Morten Kjærnes

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Grieg, Edvard
  Her har vi gjort Edvard Griegs kanskje mest kjente stykke tilgjengelig i et enkelt og fleksibelt arrangement, spillbart for fire utøvere og oppover.
 • Akkurat nå | Just Now YBB2 Brænne-Holmsen/Arr.: Esplo

  kr 605,00
  Brassband
  Brænne, Trond, Holmsen, Geir
  Sangen "Akkurat Nå", skrevet av Trond Brænne og Geir Holmsen, kjenner vi kanskje best i Maj Britt Andersens tonedrakt. Den ble utgitt på hennes album "Tamme erter & villbringebær" i 1990 og er med sin vakre tekst og enkle melodi en av de fineste norske barnesanger vi har. Stykket kan brukes i enhver anledning. For voksne, barn, på julekonserten eller som underholdning ute.
 • Spring March MB2 Øystein Sjøvaag Heimdal

  kr 590,00
  Janitsjar
  Heimdal, Øystein Sjøvaag
  Denne gatemarsjen egner seg kanskje ikke til springmarsj, men passer fint til stor eller liten besetning. Vanskelighetsgraden passer for de aller fleste skolekorps. Marsjen er dedikert til trommeslager Knut Lothe.
 • Nyhet!
  Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  Ferdaminne CB4,5 Helge Hurum

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Hurum, Helge
  Helge Hurum henter ofte inspirasjon og ideer fra norsk folkemusikk. Så også i "Ferdaminne". Hans evne til å kombinere motiver fra norsk folkklore med eget særpreg (stilart, klangfarger og rytmikk) kommer tydelig fram i denne komposisjonen. Motivene er hentet fra Østerdalen som med sin egen karakter i folkloren ofte har blitt kalt et uoppdaget stykke i norsk folkemusikk.
 • Vem kan segla förutan vind YCB3 arr: Idar Torskangerpoll

  kr 670,00
  Janitsjar
  Trad
  Vem kan segla förutan vind? En vakker tekst som gjenspeiler seg i arrangementet. Vem kan segla förutan vind? Hwo can sail without a breeze? A beautiful text that reflects in the arrangement,
 • Funky Kidz - Solo for beginners and band CBE Grade 3-4 Svein Fjermestad

  kr 735,00
  Janitsjar
  Fjermestad, Svein
  Funky Kidz er en tøff låt som passer perfekt til å vise fram de yngste musikantene sammen med hovedkorpset. Solostemmen er lett å lære ”på øret” for de minste, mens et stilig bassostinat som virkelig groover gjør det gøy for korpset å ”kompe” de minste! I midtdelen viser en eller flere av de eldste musikantene seg frem med en heftig solo, mens de kule aspirantene ”beatboxer”.
 • Be Thou My Vision - Duet for baritones with Brass Band Grade 3 Trad./Arr.: Aagaard-Nilsen

  kr 605,00
  Brassband
  Trad.
  «Be Thou My Vision» er den første religiøse tonen fra Irland vi kjenner som ble brukt i Norge. Den norske tittelen er «Deg å få skode» og er fra 1985 tatt med i Norsk salmebok. Salmen innledet en bredere interesse for irsk fromhetsliv og musikktradisjon i norsk kirkeliv. Den ble senere gjendiktet til bokmål av Eivind Skeie, og fremført av Hanne Krogh på hennes plate Vestavind (1998). Melodien er den samme som er brukt i den svenske popballaden «Gå inte förbi», spilt inn av Peter Jöback og Sissel Kyrkjebø i 2003.
 • Grønn Pastell | Green Pastel Accordion Solo+CBE Grade 5/3 Haagenrud/Arr.: Giske

  kr 1 015,00
  Janitsjar
  Haagenrud, Henry
  Blant Henry Haagenruds tallrike komposisjoner for trekkspill er Grønn Pastell en av de mest kjente. Valsen er spilt av en rekke trekkspillsolister i Norge, men også av russiske og franske utøvere. Haagenruds trekkspilltekniske tilsnitt kommer tydelig frem i komposisjonen, som har et klart kontinentalt særpreg.
 • Klingande spel marsch CB2 - Harry Sernklef

  kr 735,00
  Janitsjar
  En flott marsj med interessante melodiske vendinger med en typisk svensk, lys klang slik vi kjenner fra andre svenskemarsjer.
 • Nyhet!
  Summer of 69 Flex 4 Grade 2 Adams-Vallance/Arr.: Torskangerpoll

  Summer of 69 Flex 4 Grade 2 Adams-Vallance/Arr.: Torskangerpoll

  kr 435,00
  Fleksible besetninger
  Adams, Bryan, Vallance, Douglas
  «Summer of ’69» er den største hit’en til den kanadiske rockemusikeren Bryan Adams. Låten kom ut første gang i 1984 både som singelplate og som en del av LP’en «Reckless». Den ble skrevet av Bryan Adams selv sammen med Douglas Vallance, en medkomponist Adams har skrevet veldig mange av sine låter sammen med. For mange er «Summer of ’69» en av låtene man husker aller best fra 80-tallet og låten er selvskreven på konsertrepertoaret både til Adams selv og en mengde coverband over hele verden.
 • Telemark Bataljon Marsj CB3 Øyvind Strand

  kr 640,00
  Janitsjar
  Telemark bataljon er en vervet, profesjonell avdeling i Hærens styrker. Forberedt på innsats ute og hjemme, klar for fredsoppdrag så vel som krigsdeltakelse. Med høy beredskap - rede til å bli sendt ut på kort varsel. I prinsippet når som helst, hvor som helst. Marsjformat.

Bruk synkende rekkefølge

Viser 1-40 av 188

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5