Meny

Annet

Viser 41-80 av 765

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • All About Music Theory m/CD - Mark Harrison

  kr 260,00
  Bøker om musikk / musikkteori
  If you wish there was a fun and engaging way to help you understand the fundamentals of music, then All About Music Theory is it. Whether it's learning to read music, understanding chords and scales, musical forms, or improvising and composing, this enjoyable guide will help you to finally start understanding the structure and design of music.
 • Allabasalla - Musikk og lek for 6-åringer og alle andre - Åslaug Berre

  kr 200,00
  Bøker om musikk / musikkteori, Sang
  Berre, Åslaug
  I ALLABASALLA finner du sanger, sangleker, lytteleker og eventyr. Du får tips og ideer til stemmebruk, rytme, dans og bevegelse, og du kan spille og lage dine egne instrumenter. ALLABASALLA inneholder opplegg både til deg som ikke synes du kan noe om musikk, og til deg som kan mye om musikk. ALLABASALLA er som en brønn du kan øse av. Du velger selv hva og hvor mye du vil bruke.
 • Alle tiders julesangbok Komp-CD 1

  kr 100,00
  CD/DVD, Sang
  Denne CDen inneholder akkompagnement til 16 av sangene i Alle tiders Julesangbok. Flere CD'er er tilgjengelig for streaming på Wimp og Spotify, eller for nedlasting på de fleste steder som selger musikk for nedlasting.
 • Alle tiders musikk 10 Lytte-CD - Sølvin Refvik

  kr 200,00
  Skole
  Refvik, Sølvin
  Ønsker du et musikkverk som * er utprøvd på elever over lang tid? * er i takt med den nye læreplanen? * fokuserer på
 • Alle tiders sangbok 2 - Sølvin Refvik 4.opplag

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle tiders sangbok 2 lever opp til sin tittel ved at den samtidig som den viderefører vår gamle sangskatt og visetradisjon, også vier rikelig med plass til rytmiske musikkformer. Du finner stilarter som pop, reggae, rock og jazz side om side med gospel, salmer, julesanger og viser. Alle tiders sangbok 2 har et stort brukspotensiale i det mange av sangene har noter til for og mellomspill. Noen sanger har dessuten noter til to- eller tre-stemt sang.
 • Alle tiders sangbok 3 - Sølvin Refvik 3.opplag

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle tiders sangbok 3 er en fyldig og spennende sangbok med sanger for alle anledninger! Boka er inndelt i fire kapitler: Viser, Pop, rock og ballader, Jazz og latin, Høytid. Alle arrangement er med melodilinje/tekst/besifring, og underveis i boka finner du inntegnet diagrammer over gitarakkordene på mange av sangene.
 • Alle Tiders Sangbok 4 - Sølvin Refvik

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle Tiders Sangbok 4 inneholder et stort utvalg sanger i ulike stiler og uttrykksformer, og ikke minst er det tatt med mye norsk musikk i denne boka. Sangene er delt inn i disse 4 kapitlene: Viser, pop og rock - Afro, jazz og latin - På lokalet og Fra film og scene. I tillegg har boka komplett innhold for alle bøkene i serien.
 • An American in Paris CD Tokyo Kosei Wind Orchestra/Fennell

  kr 262,50
  CD/DVD
  GEORGE GERSHWIN: An American in Paris. CHARLIE SMALLS: The Wiz. JACK END: Blues for a Killed Kat. JERRY HERMAN et

Viser 41-80 av 765

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5