Meny

500 Selected works for windorchestra / Hauswirth

500 Selected works for windorchestra / Hauswirth

Varenummer: BNH408

Kategorier: Bøker om musikk / musikkteori


Tips og oversikt over godt konsertrepertoar er noe vi daglig får spørsmål om.

Lagerstatus: 2 stk på lager

kr 219,00
ELLER
Tips og oversikt over godt konsertrepertoar er noe vi daglig får spørsmål om.
Her har den sveitsiske dirigenten Felix Hauswirth subjektivt plukket ut totalt 1500 av sine "favoritter" og samlet de i to ulike hefter etter basert på gradering.

500 utvalgte verk inneholder musikk i graderingen 2-3, hvilket bør gjøre den til et must for skolekorpsdirigenter på jakt etter tips om godt konsert- og konkurranserepertoar.


1000 utvalgte verk inneholder musikk i graderingen 4-6. Her får man oversikt over godt repertoar for amatørkorps. Alle de store klassikerne er selvsagt med her samt en mengde interessant musikk som er ny for de fleste.
Trenger du et hefte med oversikt over musikk for altsax m/korps, musikk av franske komponister, musikk skrevet på midten av 70-tallet eller originalmusikk i grad 4,5 ?? - Her finner du oversikter sortert i flere slike kategorier.
- Et must for enhver korpsdirigent/musikkutvalgsleder.

For de som ikke vet hvem Felix Hauswirth er kan det nevnes at han er en av Europas ledende dirigenter og pedagoger. Har gjort seg bemerket med flere utmerkede CD-innspillinger og er også mye benyttet dommer ved konkurranser i Europa og USA. Gjestet bl.a. Norge som dommer under NM janitsjar, Elitedivisjonen i 2001.

Begge hefter er revidert nå i 2003 og er oppdatert helt frem til utgivelser fra høsten 2002.