Meny

Adventsboka om adventspøkelset

Adventsboka om adventspøkelset

Varenummer: E0776

Kategorier: Litteratur, Kirke


Adventsboka om Adventspøkelset forteller en spennende historie som også kan bidra til at barn blir kjent med deler av vår kulturhistorie. Boka er tenkt som høytlesningsbok for barn mellom 3 og 10 år. Tekst: Vera Rostin Wexelsen; Illustrasjoner: Beate Rostin

Lagerstatus: 21-49 stk på lager

kr 255,00
ELLER
I 2010 skrev jeg skuespillet Adventspøkelset for Hordaland Teater. Historien har nå blitt bok med et kapittel for hver dag i adventstida.

David Wood, som blant annet har dramatisert Roald Dahls bøker, har fortalt at han lærte hvordan han skulle skrive for barn, av en 8 år gammel jente: «It has to be a lot of suddenlies.» Dette har siden også vært en inspirasjon for meg.

De voksne har glemt at det snart er jul, og barn og nisser fortviler!
Samtidig som Mina leter etter mammaen sin, prøver nissene Bis og Lure å finne årsaken til at de voksne har glemt noe så viktig som adventstida!

Adventsboka om Adventspøkelset forteller en spennende historie som også kan bidra til at barn blir kjent med deler av vår kulturhistorie.
Boka er tenkt som høytlesningsbok for barn mellom 3 og 10 år.
Jeg håper den har «a lot of suddenlies» både for liten og stor.

Vera Rostin Wexelsen


Vera Rostin Wexelsen har arbeidet innen norsk teater som skuespiller, instruktør, dramatiker og teaterleder i mer enn en mannsalder. Spesielt har hun vært opptatt av å formidle scenekunst til et ungt publikum. Med denne boka debuterer hun som skjønnlitterær forfatter.

Beate Rostin er utdannet skuespiller og har arbeidet innen teater og film i Norge og Sverige. Etter å ha spilt Lure i teaterversjonen av Adventspøkelset var det en interessant utfordring for henne å gi stemningen i boka et visuelt uttrykk. Hun debuterer med dette som bokillustratør.