Meny

Akkordboka - Akkordprogresjoner for musikere og låtskrivere - Audun Molde

Akkordboka - Akkordprogresjoner for musikere og låtskrivere - Audun Molde

Varenummer: 9788280891457

Kategorier: Bøker om musikk / musikkteori


Den ultimate låtskriverboka! Nesten ingen slike bøker handler om akkorder i populærmusikk, men det gjør denne boka. Her finner du musikkteori, litt gehørtrening, litt låtskriving, litt arrangering. Boken finnes også tilgjengelig som E-bok i iTunes Store.

Se produktbeskrivelse for mer info. Ønsker du å lese forord, intro og innholdsfortegnelse se under tilleggsfiler.
@audunmolde

Lagerstatus: 100 + stk på lager

kr 269,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Tilleggsfiler
Produktomtaler

Detaljer

Denne boka handler om akkorder og akkordprogresjoner. Den viser hvilke musikalske strukturer og mønstre som ligger under overflaten på populærmusikken. I tillegg viser den grunnleggende stemmeføring, med eksemplar fra pop, jazz og klassisk. Dett er harmonilære på en ny måte; Med utgangspunkt i 12 skalaer viser boka hvordan du selv kan generere stadig nye muligheter. I boka får du også se hvordan disse akkordstrukturene brukes av musikere og låtskrivere som Coldplay, Adele, Keane, Travis, U2, David Bowie, Muse, John Mayer, Lady Gaga, Rihanna, Arcade Fire og a-ha.
Og aller viktigst; hvordan du kan bruke dem kreativt selv.

Audun Molde er musikkviter og talentutvikler: Han leder populærmusikk-studiet på NISS, foreleser om musikkbransjen på BI, og har skrevet flere bøker om musikk, bl.a. som medforfatter av "Wow! Populærmusikkens historie"

Jarle Bernhoft sier om boka:
"Glimrende og lettlest runddans i akkordenes ballrom, sjansen er stor for at du blir en litt bedre låtskriver når dansen er slutt"

Kent Sundberg fra Donkeyboy sier:
"Perfekt bok for deg som vil lære grunnleggende ting som er nyttig for låtskriving og akkordvalg, kreativitet og arbeidstempo. Min første musikklærer tar deg igjennom 15 veldig lærerike kapitler i denne boka"

Solveig Heilo fra Katzenjammer sier:
"Audun Molde tar rock- og popsjangeren på alvor ved å skrive denne boka. Harmonilære har for meg vært et effektivt redskap i kommunikasjon med andre musikere, spesielt i arrangering og øvingssituasjoner. Den fungerer som musikkens verbale språk. Og som tidligere student av Audun, kan jeg med hånden på hjertet si at han kan sitt fag!"


Tilleggsinformasjon

Varenummer 9788280891457
Produkttype Fysisk produkt
Komponist Molde, Audun
Læremateriell Musikkteori

Tilleggsfiler

Nedlastbare filer:
Her kan du lese forordet og introen i Akkordboka av Audun Molde.

Produktomtaler

Glimrende bok! Omtalt av Askil Holm, askilholm.com
Glimrende ny bok om akkorder og strukturer i dagens rytmiske musikk av Audun Molde (Sendt inn 24.02.2014)
Den beste jeg har sett. Spesielt med tanke på pop/rock folket! Omtalt av Per Olav Hagen, 4Sound
"Meget interessant. Jeg kikket igjennom boka i går kveld, og den er den beste jeg har sett. Spesielt med tanke på pop/rock folket. " (Sendt inn 08.08.2013)
Audun Molde tar rock- og popsjangeren på alvor! Omtalt av Solveig Heilo fra Katzenjammer
"Audun Molde tar rock- og popsjangeren på alvor ved å skrive denne boka. Harmonilære har for meg vært et effektivt redskap i kommunikasjon med andre musikere, spesielt i arrangering og øvingssituasjoner. Den fungerer som musikkens verbale språk. Og som tidligere student av Audun, kan jeg med hånden på hjertet si at han kan sitt fag!" (Sendt inn 07.08.2013)
Perfekt og nyttig bok! Omtalt av Kent Sundberg, Donkeyboy
"Perfekt bok for deg som vil lære grunnleggende ting som er nyttig for låtskriving og akkordvalg, kreativitet og arbeidstempo. Min første musikklærer tar deg igjennom 15 veldig lærerike kapitler i denne boka" (Sendt inn 07.08.2013)
Glimrende og lettlest Omtalt av Jarle Bernhoft
"Glimrende og lettlest runddans i akkordenes ballrom, sjansen er stor for at du blir en litt bedre låtskriver når dansen er slutt"

(Sendt inn 07.08.2013)

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg