Meny

Ballader og sånt C-bok begynner + CD Sølvin Refvik

Ballader og sånt C-bok begynner + CD Sølvin Refvik

Varenummer: 1301312

Kategorier: Skole, Gitar, Lærebøker, Blokkfløyte, Fløyte, Fiolin


Ballader og sånt presenterer låter i ulike stilarter, og spillestoffet kan brukes både for solister og til samspill.

Lagerstatus: 2 stk på lager

kr 139,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Detaljer

Ballader og sånt presenterer låter i ulike stilarter, og spillestoffet kan brukes både for solister og til samspill.

Med hver bok følger det ferdig innspilt komp på CD slik at du kan oppleve ditt instrument som del av en musikalsk helhet. Melodien er dessuten innspilt en gang slik at du kan lære musikken på øret.
Det fleksible og vel tilrettelagte opplegget som blir presentert i Ballader og sånt, fører til at ulike instrumenter kan spille sammen og lære seg det samme låtmaterialet.
Ballader og sånt presenterer også ideer omkring kunsten å improvisere, og dette blir mulig å gjennomføre på en spennende måte sammen med den vedlagte CD-platen. I bøkene finnes det dessuten besifring til alle låtene (ikke i Bb-utgaven), og noen av låtene er skrevet for piano.

C-bok for blokkfløyte, fiolin, gitar og tverrfløyte.
Bb-bok for klarinett, trompet, kornett og tenorsax.

På grunn av sitt varierte opplegg kan Ballader og sånt anbefales til opplæring både i musikkskolen, i korpset og i grunnskole/ungdomsskole. Opplegget er også et funn for deg som ønsker å spille for deg selv eller sammen med andre i heimen.


Forord:
Ballader og sånt - Begynnerboka er laget for å kunne brukes i den første tilnærmingen til det å spille et instrument. Mange av låtene i boka tar derfor utgangspunkt i et svært enkelt tonemateriale, og rytmiske og toneale gjentagelser er en bærende ide i mye av spillestoffet.
Et tips kan være at en lager forøvelser eller etyder med utgangspunkt i rytmefigurer og melodiske fraser som forekommer i hver enkelt låt.
Ta også i bruk elementer som etteraping og imitasjon i øvingsfasen, og bruk sang, dans og bevegelse som naturlige hjelpemidler i innlæringen.

Når musikken i boka brukes til samspill i grupper, er det viktig å skape et variert lydbilde ved å veksle mellom solister, duetter og gruppespill. På denne måten får en også mer dynamikk og luft i musikken, og musikalske utfordringer og oppgaver kan deles mellom elevene på¨en naturlig måte.

Under låtene står det en oversikt over hvilket tonemateriale som forekommer i melodien. Dermed kan spesielle grep og grepkombinasjoner øves spesielt før en spiller selve melodilinjen. Det oppgitte tonematerialet kan også brukes som utgangspunkt der for egne melodier og improvisasjoner over akkordene.
På den vedlagte CD-platen finnes alle låtene innspilt. Mange av låtene presenteres først med melodistemme, deretter uten melodi. Dermed kan musikken læreres på øret i god muntlig tradisjon, og notene kan læreres etterhvert når det føles naturlig.

Alle låtene er besifret, noe som legger til rette for samspill med instrumenter som piano, synth, gitar, bass og trommer.

Spill mere!!

Sølvin Refvik - januar 1998

Innhold:
Hør hvor fint -
Vi kan spille -
Full fres -
Stilig -
Kingston Town -
Rolig -
Danse i ring -
I farta -
Lene sin låt -
Stille stille -
På streeten -
Kjør på! -
Nesten Nesta -
Cuba Libre! -
Arie -
Medly nr 1 -
Rio Grande -
Lett match -
Liten vals -
Duett -
Tango -
En koral -
Samba -
Medly nr 2 -
På Casino -
Dogg -
Medly nr 3 -
Så fint -
Ved havet -
Serengeti -
On The Rocks -
Serenade

Tilleggsinformasjon

Varenummer 1301312
Produkttype Fysisk produkt
Arrangement Melodi/akkorder
Komponist Refvik, Sølvin
Format Sangbok, Bok med CD / DVD / online audio
Tema/Sjanger Barn
Instrument Fiolin, Fløyte, Gitar
Besetning Blandet ensemble
Læremateriell Lærebøker

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg