Meny

Musikkteori for gitaristen - Paul G. Kadim

Musikkteori for gitaristen - Paul G. Kadim

Varenummer: 9788280891440

Kategorier: Gitar, Bøker om musikk / musikkteori


Et sårt etterlengtet bokverk for gitarister og gitarlærere. Presenterer musikkteori på en lettfattelig og underholdende måte for gitarister på alle nivå og er tilpasset et moderne musikkuttrykk og med referanser til sjangre som rock, blues og jazz.

Lagerstatus: 2 stk på lager

kr 135,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Detaljer

"Det å beherske gitaren og flere stilarter, har blitt en besettelse for meg. Det er denne besettelsen og gleden ved å traktere dette fantastiske instrumentet jeg vil dele med deg, og derfor vil jeg gi deg den ballasten jeg mener du behøver for å utvikle gitarspillet ditt videre" sier Paul G. Kadim, som har laget denne boka.

Denne ballasten består i å forstå de grunnleggende prinsippene i hvordan akkorder er bygget opp, skalaer med sine mønster og hvilket skalamønster som passer til hvilken akkord, for så tilslutt å sette all denne teorien ut i praksis.

Å skrive om teknikk er håpløst, der må det en lærer til som viser deg hvordan du skal gjøre det. Her kommer musikkskoler, DVDer, YouTube, etc. så fint inn i sammenhengen.

Paul Geirmund Kadim,
født i 1961, kommer fra Vinje i Telemark, men bor i Kristiansand. Han har spilt gitar siden 10-årsalderen ,og er selvlært i alle stilarter bortsett fra klassisk gitar, hvor han har gått i skole hos Sveinung Sæverud og Mikael Greve Haug. Han begynte å interessere seg for musikkteori for å forstå hva han egentlig spilte på gitaren, og hvordan akkorder blir til. Etter å ha lest seg gjennom en mangde bøker om emnet, ble det klart for ham at dette med fordel kunne presenteres enklere og mer kortfattelig.

Han var ute etter noe som kunne gi et raskt svar, og på bakgrunn av alle dypdykk i disse bøkene, kunne han skrive denne lille boka her. Den er ikke ment brukt på musikk-konservatoriene, men for musikeren og gitaristen som har lyst til å lære seg sammenhengen mellom akkorder og skalaer

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9788280891440
Produkttype Fysisk produkt
Komponist Kadim, Paul Geirmund
Instrument Gitar
Språk Norsk
Læremateriell Musikkteori

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg