Meny

Notesirkus fiolin - Arbeidsbok med morsomme note og rytmeoppgaver - Lena D Husebø

Notesirkus fiolin - Arbeidsbok med morsomme note og rytmeoppgaver - Lena D Husebø

Varenummer: 9790261703352

Kategorier: Bøker om musikk / musikkteori, Rekvisita, Fiolin


Velkommen til Notesirkus! Her finner du mange morsomme oppgaver som handler om noter og rytme. Du kan bli kjent med noten på de ulike strengene, hva de heter og hvilke fingrer vi bruker for å spille dem. Du får øve deg på rytmer, løse mysteriet med melodiene som mangler noter og du får prøve deg på "Rett eller galt"-oppgaver. Har du blyant og farger, så er det bare å sette igang!

Lagerstatus: 21-49 stk på lager

kr 103,00
ELLER
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

NOTESIRKUS er tenkt som et tillegg til den vanlige spilleboken når man
begynner med noter. Det trengs mye øving for å bli kjent med notene og en del av dette kan med fordel gjøres uten instrument.

Boken er spesielt laget for fiolinister, som trenger øving i å kombinere noter med både navn og fingertall. Siden det er en første notebok, handler det kun om notene i grep 1 og grep 2 (lav og høy andre finger).

Ciss på G-strengen har også fått bli med. Noen av oppgavene handler om enkel rytmelære. Halvnoter, firedelsnoter og åttedelsnoter i 2/4, 3/4 og 4/4-dels takt. Oppgavene handler om å telle og sammenligne rytmer, men de kan selvfølgelig også brukes til å spilles, klappes m.m. NOTESIRKUS er en oppgavebok, der man øver på noter og rytmer man har lært. Det er flere oppgaver på samme tema, slik at når man har lært hvor-dan en oppgave skal løses, finns det flere man kan øve videre på.

Oppgavene kan være hjemmelekse eller det kan være et innslag på timen. Selv liker jeg å løse slike oppgaver sammen med eleven, fordi det gir meg kunnskap om hvor langt eleven er kommet i forståelsen av noter og rytmer. Og så kan vi repetere det som trengs for å løse oppgaven.

Jeg håper at NOTESIRKUS kan være en god hjelp i undervisningen, og at
Ninas sirkustegninger sammen med oppgavene vil gjøre notene til en
morsom del av fiolinspillet.
Lena D. Husebø har fiolinpedagogisk eksamen fra Bergen Musikkonservatorium og hovedfag i musikkpedagogikk. Hun underviser i fiolin og samspill i Tysvær kulturskole og Vindafjord kulturskole.
Illustrasjoenen i boka er ved Nina Heggelund Jackson

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9790261703352
Produkttype Fysisk produkt
Komponist Husebø, Lena D
Format Nei
Språk Norsk
Læremateriell Lærebøker

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg