Meny

Skole

Viser 81-115 av 115

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Håndbok i skuespillerteknikk - Jane kelly

  kr 160,00
  Skole, Bøker om musikk / musikkteori
  Øvelser og oppgaver basert på method acting. En kjempenyttig bok for alle som jobber med teater/musicals! Inneholder bl.a. øvelser som øker konsentrasjon, fantasi m.m., oppgaver, stemmebruk, skalaøvelser. Boken har også forslag til brev og praktiske opplysninger til foreldre i arbeidet med barn og teateroppsetninger.
 • SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN - Klassesett - Alf Prøysen/Jane Kelly

  kr 950,00
  Skole
  En av de virkelig klassiske julefortellingene av Alf Prøysen i en ny og fargerik dramatisering. Selges i klassesett på 15 hefter. Boken inneholder rollehefte, illustrasjoner og sanger.
 • Alle Tiders Sangbok 4 - Sølvin Refvik

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle Tiders Sangbok 4 inneholder et stort utvalg sanger i ulike stiler og uttrykksformer, og ikke minst er det tatt med mye norsk musikk i denne boka. Sangene er delt inn i disse 4 kapitlene: Viser, pop og rock - Afro, jazz og latin - På lokalet og Fra film og scene. I tillegg har boka komplett innhold for alle bøkene i serien.
 • Ny gut i klassen - Skolemusikal av Helge Hammersland

  kr 950,00
  Skole
  Hammersland, Helge
  Musikalen Ny gut i klassen handlar om mobbing. Han gjer ikkje krav på å representera noko psykologisk djupdykk i temaet, men ut frå eigen røynsle frå mange år i skulen, handlar det ofte om dette: Den sterke eleven som gjer det han vil. Viss han vil mislika/egla/mobba/stengja ute ein medelev, så gjer han det. Og dei andre tør ikkje seia imot. Anten fordi dei er redde for at dei sjølv skal få gjennomgå, eller at dei ikkje blir aksepterte av leiaren.

Viser 81-115 av 115

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3