Meny

Den store gitarboka av Sven Lundestad, Tor Solberg og Odd-Erik Hansen

Den store gitarboka av Sven Lundestad, Tor Solberg og Odd-Erik Hansen

Varenummer: 9788280892140

Kategorier: Skole, Gitar, Lærebøker


Sven Lundestad, Tor Solberg og Odd-Erik Hansen deler mer enn 100 års erfaring som gitarister og pedagoger med deg, og fører deg gjennom gitarens spennende univers og fascinerende muligheter.

Lagerstatus: 50-99 stk på lager

kr 425,00
ELLER
Med "Den Store Gitarboka" får du en innsikt i og forståelse for ulike former for bruk av gitaren. Det er tenkt at det i hovedsak benyttes en klassisk gitar (med nylonstrenger), men det går også utmerket an å bruke andre gitartyper. Boka er fin å bruke både for nybegynneren da den tar for seg grunnleggende stoff i starten, men også for den viderekommende gitaristen da nivået videre i boken holder et vanskeligere nivå. Den kan for eksempel brukes i den videregående skolen, høyskoler med pedagogisk utdanning, gitarkurs eller som ren spillebok med eller uten lærer.

Boka har en tredelt inndeling:
1. Nybegynner på gitar: Repertoar med langsom progresjon, standardgrepene på akkordene (D,A7, G, E, Am, Dm etc.) og varierte kompfigurer/fingerspill. Alt er notert i tabulatur (TABS)
2. Klassisk gitar: En grunnopplæring med notelære og musikk i ulike stilarter.
3. Besifring for viderekommende: Utvidede akkorder (maj7, 9, 13, m/b5 etc.). Repertoaret her vil være låter med innslag av jazz/pop/blues/latin. I tillegg finner du spilletips og egne kapitler om blues, bossa nova og teori.