Meny

Knut og Fjompenissen - Musikal av Målfrid Breivik og Arild Jensen - inkl CD

Knut og Fjompenissen - Musikal av Målfrid Breivik og Arild Jensen - inkl CD

Varenummer: 9788280892430

Kategorier: Skole og barnehage


Knut og Fjompenissen er en musikal med humor, hjerte og massevis av julestemning. Trykk her for å høre "Hele jorden er pyntet til julen" på YouTube, med sangere fra Gol kulturskule.

Lagerstatus: 5 stk på lager

kr 515,00
ELLER
Knut og Fjompenissen er en musikal med humor, hjerte og massevis av julestemning. Stykket handler om å finne sin plass når man føler seg utenfor, og om hvor viktig et er å passe på hverandre, dyrene og jorda.
Knut er sønnen til selveste julenissen, men bor blant menneskene for å lære av feilene de gjør. En dag dukker Fjompenissen Va opp for å hjelpe Knut å finne hjem igjen. Hun forteller at noe har skjedd med Julenissen, og at nissene har begynt å glemme hvem de egentlig er. Bare Knut har nok nissemagi til å redde jula. Reisen til Nissebyen blir lang, med bomturer til både Sørpolen og nord i Polen. På veien treffer de forskjellige andre nisser som også trenger å huske hvem de er. Sammen takler de utfordringene, og det viser seg at selv ikke Knut kan redde jula helt uten hjelp fra andre.
Handlingen bindes sammen med variert, morsom og tidløs musikk som vil fenge både store og små. Mange av sangene kan synges frittstående. All musikken er tilgjengelig på de forskjellige strømmetjenestene.
Det ligger også med 2 CDer i pakka - en med fullinnspillinger og en med singback-versjoner til alle sangene. I tillegg er det også med et hefte med pianonoter og et hefte med besifret melodilinje.

Stykket har små og store roller med svært ulik karakter, og kan spilles av barn i barneskolealder eller av unge og voksne som spiller teater for barn.

Målfird Breivik (1977) kommer fra Nesbyen og jobber som musikklærer, vokalist, kordirigent, sceneinstruktør og manus- og tekstforfatter. Hun er utdannet skulespiller ved ALRA i London, dramapedagog ved Kunsthøgskolen i Oslo og har studert musikk ved Høgskolen i Østfold.

Arild Jensen (1968) er komponist og musiker fra Drammen, bosatt på Ål i Hallingdal. Arild har laget musikk til flere TV- og dokumentarfilmer og konsertmusikk for ulike instrumentalister og varierende besetninger. Han er utdannet fra Østlandets musikkonservatorium og i filmmusikk ved Høgskolen i Lillehammer.

Musikk i skolen inspirerer er en serie utgivelser til glede og nytte for alle som trenger musikkverktøy til bruk i opplæringen - ikke bare musikk. Dette er materiell av høy kvalitet som bidrar til at barn på ulike alderstrinn og i ulike fag får større mestringsopplevelse, større glede og høyere utbytte av undervisningen.