Meny

Kræsj! Bom! Bang! Cajon for barn

Kræsj! Bom! Bang! Cajon for barn

Varenummer: 9790261707930

Kategorier: Skole, Lærebøker, Slagverkinstrumenter, Perkusjon


Den superenkle cajonskolen for barn fra 6 år

Lagerstatus: 100 + stk på lager

kr 159,00
ELLER
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

Så gøy at du vil lære å spille cajon!


For ytterligere informasjon og påmelding til kurs, besøk Musikkiskolen.no

Kræsj! Bom! Bang! for barn. Den superenkle cajonskolen hjelper deg! Med denne boka kan du lekende lett lære deg de ulike slagteknikkene allerede fra seks års-alderen. Hver slagtype har ikke bare fått sin egen farge, men også en lyd som ikke er til å ta feil av. På denne måten lærer du forskjellige rytmer, og det låter som om du sitter bak et fullstendig trommesett. Quizoppgaver oppsummerer det du har lært, og leksjonene avsluttes med tre stilige trommesoloer som du kan overraske foreldre og venner med. Allerede etter kort tid vil du oppdage at cajonspillingen din låter som et ekte trommesett! Vi ønsker deg mye moro og lykke til med Kræsj! Bom! Bang! Cajon for barn.

Ordet ”cajon” er spansk og betyr ”kasse” eller ”boks”. Det er et instrument fra Sør- og Mellom-Amerika som hører til slagverksinstrumentene.

Man kan spille cajon alene, eller man kan spille cajon sammen med andre instrument i orkester, i korps eller i et band. Cajon passer til det meste! Det er også veldig gøy å spille mange cajoner sammen, f eks i musikktimen på skolen, eller på kulturskolen. Hvorfor ikke starte opp skolens eget cajonorkester?

Musikk i Skolen slår et slag for cajonen! Bak i denne bok finner du som er gruppeleder en del metodiske tips for hvordan man kan arbeide med cajon i gruppe.

Vi håper at du skal få glede av instrumentet og av boken og at boken kan bidra til at det blir mange nye cajonspillere og cajonorkestre i Norge i den nærmeste fremtiden.

God cajon-spilleopplevelse!
Oversetter: Musikk i Skolen, v/ Kristin Fonnes
Faglig rådgiver: Terje Evensen

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9790261707930
Produkttype Fysisk produkt
Instrument Cajon
Læremateriell Lærebøker

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg