Meny

Primera Barnas sangbok - Ressurspakke - Ruth Nonseid/Elisbeth Vannebo

Primera Barnas sangbok - Ressurspakke - Ruth Nonseid/Elisbeth Vannebo

Varenummer: Ly1138

Kategorier: Skole og barnehage, Sang


Komplett ressurspakke som inneholder Ressursbok og CD'er (3 CD)

Lagerstatus: Dette produktet kan dessverre ikke bestilles gjennom nettbutikken for øyeblikket. Ta kontakt for mer informasjon Ikke på lager, vare ettersendes

kr 599,00

Komplett ressurspakke som inneholder ressursbok og CD'er (3 CD)


Primera er i utgangspunktet laget for grunnskolens første til fjerde trinn, og har blitt til etter mange års arbeid med barn. Den følger grunnskolens mønsterplan, og vil derfor kunne ha en sentral plass i arbeidet med tverrfaglige emner.


Vi har gleden av å presentere mange nye sanger av norske og utenlandske komponister/tekstforfattere. Vi har bevisst valgt å utelate sanger som vi vet er godt dekket i andre bøker. Primera er todelt. En elevbok med tekst og illustrasjoner,og en ressursbok med noter, besifring og komplimenterende repertoar til de forskjellige emnene.


En del av sangene er innspilt på cd, disse er merket med et cd-symbol ressursboken. Alt som er innspilt på cd er å finne i tekstboken. Sangene på cd-en er sunget inn av barn og unge fra Haukeland skolekor og Bergen Kulturskole. Under innspilling har vi tatt høyde for variasjon i forhold til nedtegnet notebilde og latt det spontane utrykket til barna komme fremVi har prøvd å finne tonearter som passer for barn, og er greie å spille på gitar, piano og orffinstrumenter. Sangene kan synges i andre tonearter.


Enkel transponering kan gjøres på gitar med bruk av capo, eller med å trykke på ”transponeringsknapp” på keyboard og elpiano. Noen steder har vi valgt å ta med bassanvisninger (C/G) der vi ønsker å oppnå en spesiell harmonisk bevegelse. Denne kan sløyfes.


I boken har vi delt inn sangene i ulike tema. ”God morgen- hei god morgen!” generelle skolesanger ”Le og lese”: norsk ”Ein til tretten og snu”: mattematikk ”Livet er ei vise”: ”KRL, ”Den blå planet”: naturfag/samfunnsfag, ”Vi skal tegne oss en mann”: kunst og håndverk ”Nam Nam”: mat og helse ”Step in time”: kroppsøving ”Velkommen inn i musikken”: musikk


Vårt håp er at denne boken skal formidle glede, samhold og kunnskap, og gi inspirasjon til sang og musikk i alle timer på skolen. Barnehager, kulturskoler, foreldre og eldre barn i grunnskolen vil også finne sanger i denne boken.