Meny

Syng det! 1 - Syngende skole - Musikk i skolen inspirerer

Syng det! 1 - Syngende skole - Musikk i skolen inspirerer

Varenummer: 9788280892157

Kategorier: Skole, Sang


Et innholdsrikt og inspirerende materiale der sang, bevegelse og stemmebruk står i fokus. Metodikktips, kanonsanger, body percussion og et utvalg av flotte sanger som kan synges av barn, ungdommer og voksne ved mange anledninger.

Lagerstatus: 6-10 stk på lager

kr 159,00
  • Kjøp 5 for kr 129,00 hver og spar 19%
ELLER
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

Boka er laget av Lise A. Ursin, Kristin Fonnes og Ulrika Bergroth-Plur.

Syng det! 1 er et innholdsrikt og inspirerende materiale der sang, bevegelse og stemmebruk står i fokus. Her finner du metodikktips, kanonsanger, body percussion og et utvalg av flotte sanger som kan synges av barn, ungdommer og voksne ved mange anledninger. Til enkelte av sangene hører også lydspor med sang- og instrumentalversjoner som finnes på Spotify og Wimp.

Krafttak for sang er en nasjonal satsing på sang i Norge. Forskningstudier viser at sang styrker helsen, øker livslengden og gir den enkelte en sterkere følelse av mening og sammenheng. Visjonen for satsingen er derfor et syngende samfunn hvor alle mennesker i alle aldere får del i sangen som kilde til glede, kreativitet, identitet, helse og egenutvikling. I satsingen inngår fem programmer: Den syngende kommunen, Sang for barn og unge, Sang i eldreomsorgen, Sang og helse og Sang og inkludering.

Syngende skole er hovedsatsingsområdet innenfor programmet Sang for barn og unge. www.krafttakforsang.no
Syngende skole er en satsing på sang i norsk skole. Sang er en aktivitet som er lett å gjennomføre og inkluderer alle uansett alder, kulturell og geografisk bakgrunn eller sosial situasjon. Gjennom sang skaper vi et positivt læringsmiljø på skolen. Alle ansatte på skolen, sammen med alle elever, bidrar til at sang blir et levende og aktivt element hver eneste dag, både i skolens undervisning og i øvrige aktiviteter. Foreldre og skolens nærmiljø inviteres også til å delta i skolens sangaktiviteter. Skolen blir derfor også en aktiv drivkraft for sang i lokalmiljøet. Et mål for satsingen er i tillegg å sikre at elever og lærere får et sunt forhold til sin egen tale- og sangstemme.

Musikk i Skolen har ansvar for satsingen og bidrar med fagekspertise, inspirasjon og materiell. www.syngendeskole.no og www.musikkiskolen.no.
Musikk i Skolen inspirerer er en serie til bruk i all slags musikkaktivitet. Vi ønsker å gi deg som er interessert i musikk – om du er ung eller voksen, pedagog eller elev – materiell av høy kvalitet. Her kan du finne spennende aktiviteter for ulike alderstrinn, forfriskende ideer og nyttig bakgrunnsstoff som virkelig inspirerer!
Vi ønsker deg en god musikkopplevelse!

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9788280892157
Produkttype Fysisk produkt
Format Sangbok
Instrument Vokal/sang
Serier Musikk i Skolen inspirerer
Språk Norsk
Læremateriell Lærebøker

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg