Meny

Syng og Lær Norsk m 2CD - Tom Næss

Syng og Lær Norsk m 2CD - Tom Næss

Varenummer: 9788280890788

Kategorier: Skole og barnehage, Sang, Lærebøker og musikkteori


Alfabet, lyd og bokstavsanger. Her lærer man bokstavene og alfabetet. Her er sanger om vokaler, konsonanter og diftonger og mye mer. Boken ledsages av lydspor som er tilgjengelig der du strømmer musikk.

Lagerstatus: 11-20 stk på lager

kr 269,00
ELLER
SYNG OG LÆR NORSK kan fungerer som et viktig og inspirerende tilbud til norskundervisningen. Denne nye utgaven har blitt supplert med nye spennende sanger, i tillegg til de kjente og kjære som var med i den ”gamle” boka.Norskboka er delt opp i disse kapitlene: Alfabet, lyd og bokstavsanger.Her lærer man bokstavene og alfabetet. Her er sanger om vokaler, konsonanter og diftonger og mye mer. Grammatikksangene tar blant annet for seg substantiv, verb, preposisjoner, pronomen og ulike bøyninger av adjektiv. Lesing, skriving og tekstskaping har flere nye sanger som kan inspirere til lystbetont lek, arbeid og kreativitet. Rettskrivingssanger har bl.a. sanger om dobbel/enkel konsonant, småord, nd, ng-ord, æ-lyd med e, j-lyd med gj, j-lyd med gj og hj, forskjellige kj-lyder og sj-lyder.

Hver enkelt av Syng og Lær bøkene tar sikte på å dekke hovedområder av pensum- og emneområder som tilhører det aktuelle faget.De nye Syng og Lær bøkene har CD’er i omslagspermen. På CD’ene finnes første verset sunget inn, slik at det blir enkelt å høre hvordan sangen skal synges. Deretter følger et spor med bare akkompagnementet i beste karaoke stil. I akkompagnementet ligger også melodistemmen som kan være en støtte for sangutfoldelsen.