Meny

Virvel 2 - Trenerbok m CD. Lage Thune Myrberget

Virvel 2 - Trenerbok m CD. Lage Thune Myrberget

Varenummer: NMG8292369031

Kategorier: Lærebøker, Slagverkinstrumenter, Skarptromme


Virvel 2 er en videreføring av suksessen Virvel 1, en ny og unik trommeskole, tilrettelagt for korps og kulturskoler.

Lagerstatus:

kr 399,00
ELLER
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Eksterne linker
Relaterte produkter
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

Virvel 2 er en videreføring av suksessen Virvel 1, en ny og unik trommeskole, tilrettelagt for korps og kulturskoler. Den fortsetter arbeidet med god slagteknikk, godt samspill, notelesing og noteskriving.

I tillegg er det integrert opplæring på åtte nye slagverkinstrumenter samt muligheten for gehørbasert opplæring på melodisk slagverk. Elevbok med CD Virvel 2 inneholder et helt musikkår med målrettet pedagogisk progresjon hvor eleven lærer mer slagteknikk, åtte nye slagverkinstrumenter, improvisasjon og samspill, samt notelesing og skriving. Her finner eleven over 30 sider med øvelser for dynamikk, notetrening og slagteknikk samt en nykomponert marsj og trommemarsj. Boken er illustrert med humoristiske tegninger. Trenerbok med CD (kjøpes separat)

Lærerens egen bok for målrettet undervisning et helt skoleår! Hver time inneholder elevens øvelse (leksen), prima vista stykke, en duett, samt gehørspill for melodisk slagverk. Her er også timeplan, samt råd og vink for hvordan timen kan gjennomføres (didaktisk modell). Over 30 sider med øvelser for dynamikk, notetrening og teknikk. Her er masse originalt materiale for den erfarne pedagog og nyttige råd og vink for den mindre erfarne. CD-plate med samtlige øvelser i elevboken spilt inn med moderne grooves & beats.

Du finner originalkomponert musikk i forskjellige stilarter som passer med øvelsene i elevboken, samt metronom i forskjellige tempo og taktarter. Til slutt kan eleven spille sammen med en nykomponert marsj og trommemarsj. Denne cd-platen gjør det gøy å øve!! ForeldreinfoEgne inspirasjonsskriv til foreldrene hvert halvår med nødvendig informasjon om hva barna vil lære, og hvordan øvingen legges best tilrette hjemme.

Egne nettsider med ekstraøvelser til hver time i elev/trenerbok, video av spilleteknikker på alle slaginstrumentene, flere duetter, maler for noteskriving, diskusjonsforum og masse mer.

Tilleggsinformasjon

Varenummer NMG8292369031
Produkttype Fysisk produkt
Komponist Myrberget, Lage Thune
Format Bok med CD / DVD / online audio
Instrument Perkusjon, Slagverk
Språk Norsk
Læremateriell Lærebøker

Eksterne linker

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg