Meny

Balle Frost og Leketøybanditten Skolepakke

Balle Frost og Leketøybanditten Skolepakke

Varenummer: 9790661024170

Kategorier: Skole og barnehage


Vi er i en liten landsby hvor det plutselig en natt blir gjort innbrudd i leketøybutikken. Gjerningsmannen er en skummel banditt. Tina Tørner og hennes fem venner blir svært triste da de oppdager tyveriet… Ny skolepakke på musikalen: ”Balle Frost og Leketøybanditten”

Lagerstatus:

kr 1 585,00
ELLER
Vi er i en liten landsby hvor det plutselig en natt blir gjort innbrudd i leketøybutikken. Gjerningsmannen er en skummel banditt. Tina Tørner og hennes fem venner blir svært triste da de oppdager tyveriet…

De bestemmer seg for å kontakte privatdetektiv Albert Frostad alias Balle Frost. Balle Frost har oppklart mange mysterier før. Sammen legger de en smart plan. De må lokke Leketøybanditten i en felle…

De arranger en storslått byfest med leketøyutstilling. På festen stilles det ut gamle og nye leker og barn og voksne underholder hverandre. Og som planlagt, da nattemørket senker seg etter festen, dukker den skumle banditten opp og forsyner seg grådig av lekene…

En spennende jakt er i gang …

Den skumle banditten viser seg å være den snille journalist Snuse som trengte nyhetsstoff til avisen.. Til tross for det han har gjort blir han behandlet godt og får jobb i Leketøybutikken…
Alle er glade! Skolepakke på musikalen: ”Balle Frost og Leketøybanditten”Inneholder: 13 stk Manus1 stk Repititør hefte1 stk korhefte1 stk Sangsolist hefteEn helaftens forestilling som kan gjøres med små eller store grupper.

Kan settes opp av en skoleklasse (med piano akkompagnement, eller mulighet for å kjøpe playback-CD) Mulighet for lokale varianter.

Musikk og tekst av Prøysenpris-vinnerne Ingvar Hovland og Jon Konrad Strøm.

Ut fra de prøveforestillinger som har vært er dette en garantert suksess.
Det er lett å la seg rive med i denne muntre og litt skumle historien om hvordan helten Balle Frost (ca 11 år) og hans venninne Tina Turner løser mysteriet rundt et tyveri fra den lokale leketøyforretningen.

I den delen av forestillingen der byen samles til fest, passer det godt å legge inn lokale innslag som trylling, musikk, diktlesning, Ballett, Sangkor, Gjøglere osv. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Det er 3 store roller, 4 litt mindre roller, 5 ganske små roller. Det er også mulighet for flere på scenen i forbindelse med gateliv, by-fest og koring på sanger om ønskelig.
Medvirkende: Privatdetektiv Balle Frost, Christian Tørner (Tina), Christinas 5 venner, Leketøybanditten/Journalist Snuse, Politisjefen, Assistenten, Herr Gomann og Fru Gomann = 12 sentrale roller. I tillegg: Barn og ”voksne” til byfest forestillingen (+ i gatebildet), dansere og sangere.For mer info, se www.banditten.noHer er noen utdrag fra ulike kritikker av forestillingen "Balle Frost og Leketøybanditten".
”Vi fikk en forestilling til å bli glade, stolte og litt rørte av”.
”Klarte virkelig å engasjere de unge..”
”Musikk med trøkk..dette låt meget bra!”
” Byfesten.. et lite sjakktrekk rent forestillingsmessig”
”Aktørene ga uttrykk for det samme: - Utrolig gøy..orkestermedlemmene våre stråler !”
”Vi gleder oss alt til neste gang”
(Avisa Varingen oktober 2002)"Lørenskog skolekorps har truffet blink med Balle Frost og Leketøybanditten. Responsen har var helt enorm. Dette var rett og slett veldig flott!" Romerikes Blad 06.02.04

"Balle Frost og leiketøybanditten" gjekk rett heim hjå publikum. Dei 41 elevane i 3. og 6.klasse takla premierepresset og gav sitt beste på scena. John Erik var kjempefornøgd med gjengen og meinte dei var utruleg flinke.. Foreldre og besteforeldre var først rørde til tårer og etterpå veldig stolte. Sysken tykte det var ei tøff og cool framsyning. For dei aller yngste vart det frykteleg spennande, leiketøybandittar er ikkje til å spøke med altså! Det enda med ståande applaus og roser til dei flinke utøvarane. Som Tina Tørner så klokeleg sa: Yes, man! (Lærdal kommune mars 2005)