Meny

Syng en sang med barna

Her har vi satt sammen en spilleliste på Spotify med musikk for å underholde de minste. Sangene er hentet fra bøker som Jonas i jungelen, Mia det er meg, Mer musikk med de minste, Frøken Kråkes Dyreorkester, Kamelen Klara og mer. Du kan lese mer om bøkene under spillelisten.

 

 • Syng og spill med barna av Øivind Madsen

  kr 169,00
  Sang, Gitar, Ukulele
  Kjente barnesanger for ferskinger og erfarne. For ukulele og gitar.
 • Mer musikk - med de minste - Åslaug Berre - En annerledes sangbok!

  kr 409,00
  Sang
  Berre, Åslaug
  “Mer musikk!” er en bok til småbarnsforeldre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og naboer, barnehageansatte, musikkpedagoger og andre pedagoger. En musikkbok til alle som har samvær med førskolebarn.
 • Allabasalla - Musikk og lek for 6-åringer og alle andre - Åslaug Berre

  kr 209,00
  Sang, Lærebøker og musikkteori
  Berre, Åslaug
  I ALLABASALLA finner du sanger, sangleker, lytteleker og eventyr. Du får tips og ideer til stemmebruk, rytme, dans og bevegelse, og du kan spille og lage dine egne instrumenter. ALLABASALLA inneholder opplegg både til deg som ikke synes du kan noe om musikk, og til deg som kan mye om musikk. ALLABASALLA er som en brønn du kan øse av. Du velger selv hva og hvor mye du vil bruke.
 • Mia det er meg m/CD Hogne Moe

  kr 245,00
  Sang
  Moe, Hogne
  Mia har mye hun lurer på om kroppen. Hun spør mamma og pappa om nye ting nesten hver dag. Men det er ikke alt de voksne kan svare på heller, så hun lager sin egen bok om kroppen.
 • Jonas i jungelen - Hogne Moe

  kr 245,00
  Skole og barnehage, Sang
  Moe, Hogne
  Jonas ønsker seg så veldig en hund. Men det kan han ikke få, for Jonas har astma og tåler ikke å være sammen med dyr. CD finnes tilgjengelig digitalt på Spotify, Tidal, iTunes og andre strømmetjenester.. Boken finnes også tilgjengelig som E-bok i iTunes Store.