Meny

Betaling med kredittkort - fakturering

Du kan betale på følgende måter i nettbutikken:
Visa
Mastercard

Kredittkort
Kjøp i notebutikken.no betales med kredittkort (Visa eller Mastercard). Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Netaxept blir denne sikkerheten ivaretatt. Netaxept er en av Nordens ledende tilrettelegger av betalingsløsninger for nettbutikker, og er et datterselskap av BBS, Bankenes BetalingsSentral. Ved et kjøp i notebutikken.no, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet. Kjøp kan autoriseres med Bank-ID, Bank-ID på mobil eller Vipps.

Fakturering
Vi sender faktura til alle som ønsker dette, både til privatpersoner og firma. For å få tilsendt faktura velger man faktura under betalingsmetode i kassa. Det forekommer et fakturagebyr på kr 29,- ved valg av faktura som betalingsmetode.

Faktura for kjøp av digitale noter (PDF-format) sendes alltid til epostadressen som er registrert på kontoen.

Vi kan sende faktura i EHF-format, kunde må da si fra i hvert enkelt tilfelle at dette ønskes, vi har ikke automatikk i utsendelse av EHF-faktura. Benytt kommentarfeltet i kassen, skriv at EHF-faktura ønskes, samt org.nr. til firmaet.