Meny

Korpsmagasinet, høst 2016

Nyheter i våre Entertainment-serier

Balkan Blues (Örjan Fahlström) grad 5
Heftig balkaninspirert musikk som egner seg utmerket som åpningsstykke på de fleste konserter. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Sommernatt ved fjorden – Vokal- eller instrumentalsolo (Ketil Bjørnstad/Haakon Esplo) grad 3,5
Den tidløse klassikeren fra ”Leve Patagonia”, Kjetil Bjørnstads album fra 1978. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Joyful Joyful (Ludwig van Beethoven/Bjørn Morten Kjærnes) grad 4
Mervyn Warren skrev dette flotte arrangementet til avslutningsnummeret i filmen ”Sister Act 2”. Temaet er basert på avslutningskoret i Beethovens Symfoni nr. 9. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for janitsjar.

Bruremarsj fra Lødingen (Trad./Idar Torskangerpoll) grad 3,5
En staselig bruremarsj som Halvdan Sivertsen har gjort kjent. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Skogtrollet - solo for fagott eller tuba (Hans Peter Nielsen/Øystein S. Heimdal) grad 4 (2,5)
En klassiker som vi har glede av å re-introdusere! Her hører man tydelig skogtrollet mens han vandrer rundt i skogen. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Storbystev (John Philip Hannevik) grad 3,5
Har fengende og catchy melodier, og låten bruker funk, samba og rockerytmer. Stykket har soloinnslag for altsaksofon og trompet og viser i tillegg fram tuba- og slagverkseksjonen. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Bønder i Byen Fra ”Småbyskisser” (Sverre Bergh/Idar Torskangerpoll) grad 3,5
Markedsdag i storbyen! Vi følger bøndenes reise fra bygda til byen i dette karakterstykket av Sverre Bergh i et helt nytt arrangement av Idar Torskangerpoll. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Kantslått (Øystein Olsen Vadsten) grad 4
Er en oppfølger til ”Svimeslått”, som ble utgitt i 2015. Som ”Svimeslått” er ”Kantslått” et stykke som er basert på norske folkedanser/gammeldanser. Denne gangen er det dansen reinlender som er grunnrytmen i stykket. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Lille Katt - solo for Beginners and Band (Riedel, Lindgren/Fredrick Schjelderup) grad 1 (3)
Melodien er hentet fra Astrid Lindgrens ”Emil i Lønneberget”. Melodien er skrevet sammen med et funky komp og riff, hvor de yngste i korpset (aspiranter og juniorer) er solister. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Frode Thingnæs Edition

Fra Norske Musikkspill (Var./Frode Thingnæs) grad 4
Dette fantastiske arrangementet av Frode Thingnæs er endelig tilbake! Her finner du blant annet ”Lørdagskveld”, ”Et lite wienerbrød”, ”Julius” blant flere klassikere fra den norske musikkspillhistorien. Brass band utgave ved John Philip Hannevik. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Daydream - Solo for Euphonium (Frode Thingnæs) grad 4
Melodisk og virtuost stykke for baryton (euphonium) og janitsjarkorps. Utgitt for janitsjar.

Nye gatemarsjer

Nordlandstoner (Bjarne Olsen) grad 3,5
Temaene i denne marsjen henspeiler på vakre bilder av den storslåtte nordnorske naturen. Skrevet i 1983 i forbindelse med Nordnorsk musikkstevne på Sortland. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Con Brio March (Kai Tønnesen) grad 2
”Con Brio March” er, som tittelen antyder, en marsj som skal skal spilles ”med liv og lyst”, lett i uttrykket og i et tempo hvor man oppnår akkurat dette. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

På vakt (Sam Rydberg) grad 3,5
Denne marsjen av Sveriges marsjkonge har lenge vært vanskelig å oppdrive, så vi er stolte av å kunne presentere denne marsjen på nytt! Også kjent som Svea ingenjörskårs marsch og Hemvärnets stridsskolas marsch. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Marsj i april (Hans Offerdal) grad 2
Denne enkle og morsomme marsjen har ekte vårstemning og klinger aller best i april, men kan selvfølgelig spilles hele året! Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Come Tag Along With Us (Hans Offerdal) grad 3
En feiende flott marsj tilegnet alle musikanter og drillere! Marsjen ble skrevet uten bestilling av den enkle grunn som så ofte er; ideén måtte ned på papiret. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Gambetta-Marsch (Oscar Borg/Birger Jarl) grad 3
Marsjen er oppkalt etter den franske politikeren Lèon Gambetta og er blant Borgs mindre kjente marsjer. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Nyheter i våre Originals and Transcriptions-serier

Tognum Power (Jerker Johansson) grad 5
Et flott originalstykke som egner seg utmerket både i konkurranse- og på konsert. Utfordringer til de fleste! Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Lei, milde ljos (Charles Henry Purday/Torstein Aagaard-Nilsen) grad 3
Den kjente salmen ”Lei, milde ljos” er skrevet av den engelske teologen og presten John Henry Newman i 1833. Originalteksten er ”Lead Kindly Light” og salmen er oversatt til norsk
av Peter Hognestad i 1914. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Concord March (Gunnar Lintvedt) grad 3,5
Prisvinnende konsertmarsj fra 1986 dedikert til Forsvarets Stabsmusikkorps. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Canzonetta for Flute (Solo for fløyte, klarinett eller saksofon) Helge Hurum grad 4,5(3)
Et solostykke for den videregående musiker i et skole/amatørkorps. I de fleste korps, uansett divisjon, finnes det dyktige utøvere som bør få (og trenger), solistiske oppgaver for å tilfredsstille sin egen utvikling. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Reflections (John Brakstad) grad 5
Opprinnelig bestilt av NMF til Brass-NM 1990 som pliktnummer for 3. divisjon (nåværende 2. divisjon). Dette er en revidert og delvis omskrevet utgave for janitsjarkorps. Suiten i tre satser er bygget rundt en folketone fra Skjeberg. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Oriental Dance (Wilhelm Peterson-Berger/Jerker Johansson) grad 4
Originalt skrevet for orkester, komponert mellom 1888 og 1890. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Brigade Nords Marsj - Vilje til seier (Stig Nordhagen) grad 3,5
Marsjen bygger på mottoet ”Vilje til seier”. Hovedtemaet er løselig bygget på en halling fra Senja i midt-Troms. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Trolldans - vokalsolo (Trad./Haakon Esplo) grad 3
”Trolldans” er en tradisjonell islandsk folketone. Her i arrangement for sangsolist med janitsjarbesetning. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Marcia fra Serenade for Strings Op. 11 (Dag Wirèn/Jerker Johansson) grad 4,5
Wiréns Serenade for strykere er velkjent i Sverige, men den er mindre spilt her i Norge. Her har Jerker Johansson arrangert den sjarmerende 3. satsen fra denne serenaden for korpsbesetning. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Cerebral Vortex (Øyvind Moe) grad 6
”Cerebral Vortex” ble skrevet til Musikkforeningen Nidarholm i anledning deres deltakelse i World Music Contest i Kerkrade, Nederland i 2009. Det var pliktnummer på årets europamesterskap for janitsjarkorps. Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

Torstein Aagaard-Nilsen Edition

Arctic Landscape (Torstein Aagaard-Nilsen) grad 6
Spennende samtidsmusikk for blåseorkester! Ble bestilt av Forsvarets Distriktsmusikkorps Vestlandet til deres 200-jubileumskonsert i 1992. Finnes i to utgaver, både med original besetning (Wind Ensemble) og noe utvidet bestening (Wind Band). Utgitt for janitsjar og som PDF-digitalnote.

BM Musikkforlag

Norsk dans nr. 1 (Alfred Evensen/Kjell Martinsen) grad 4
Norsk dans nr. 2 (Alfred Evensen/Kjell Martinsen) grad 4
Disse to norske dansene er komponert etter mønster av Griegs ”Norske danser, op. 35,” men Evensen har i motsetning til Grieg benyttet egne temaer i folketonestil. NB! De to dansene er utgitt i separate arrangementer. Utgitt for janitsjar (nr. 1 og nr. 2) og som PDF-digitalnote (nr. 1 og nr. 2).

Honnør til veteranene (Tormod Brufladt) grad 3
Lettspilt og egner seg like godt til konsert som til bruk i gatene. Den har gode og varierte melodilinjer med en del særpreg som gjør at den skiller seg litt ut. Utgitt for janitsjar.

Bør Børson jr.

Endelig er Bør Børson Jr. tilgjengelig for korps! Arrangert av Tom Skjellum

Har dokk hørt at’n Bør vørte tuillat - janitsjar og PDF-digitalnote
Å, æ kjinne ein kar - janitsjar og PDF-digitalnote
Børs sang - janitsjar og PDF-digitalnote
Å æ koinn sprækk - janitsjar og PDF-digitalnote
Ei jomfru - janitsjar og PDF-digitalnote
Nils Kjærleiksvise - janitsjar og PDF-digitalnote
Wienerbrød-Tango - janitsjar og PDF-digitalnote
Omforlatels O.C. Bentzen - janitsjar og PDF-digitalnote
Shimmy - janitsjar og PDF-digitalnote
Løkka si Pamfilius - janitsjar og PDF-digitalnote

Johan Falkberget skrev romanen om Bør Børson Jr. i 1920. Den handler om den noe naive ungkaren og kremmeren Bør Børson Jr. og hans kamp for rikdom og berømmelse. Musikalen som baserer seg på Falkbergets roman ble skrevet av Egil Monn-Iversen (musikk) og Harald Tusberg (manus) for Det Norske Teatret i 1972. Den ble en kjempesuksess, kanskje ikke minst grunnet Rolv Wesenlund i hovedrollen som Bør Børson Jr. Filmversjonen av musikalen kom i 1974.

Arrangementene er gjort instrumentalt, men det følger også med vokalstemmer om man ønsker å benytte solister. Fordi mange korps ikke har full besetning, er det også gjort en del stemmedoblinger.

Tom Skjellum har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole med trompet som hovedinstrument. Etter endte studier ble han ansatt som trompetist i Kringkastingsorkesteret i 1976. I tillegg til orkesteret han også engasjementer som studio- og teatermusiker. Utover virket som musiker har Tom også gjennomført flere studier i både komponering/arrangering og direksjon. Dette har ført til flere oppdrag både som dirigent og arrangør for mange av de norske symfoniorkestrene og militærkorpsene. Han har vært fast dirigent for Sagene janitsjarkorps i Oslo siden 1979.

Nyheter for Young Band

Entertainment

Hello (Adele Adkins-Gregory Kurstin/Haakon Esplo) grad 2
Adeles superhit arrangert for både brass og janitsjar! Låta er hentet fra hennes tredje studiolalbum, ”25”. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Sunday People (Lage Fosheim-Eivind Rølles/Haakon Esplo) grad 2,5
80-tallsgruppa “The Monroes” hadde to store hits, “Cheerio”, og denne gladlåta “Sunday People”. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Rey’s Theme fra ”Star Wars Eposide VII - The Force Awakens” (Williams/Torskangerpoll) grad 3
John Williams ikoniske musikk fortsetter i filmen “The Force Awakens”, den syvende Star Wars-filmen i rekken. I dette temaet portretteres filmens hovedperson. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

All This Time (Maria Mena-Martin Sjølie/Bjørn Morten Kjærnes) grad 2
Denne låta fra albumet ”Cause and Effect” var en stor hit da den ble sluppet i 2008. Den omhandler det å tro på seg selv og ikke gi opp. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Den finast eg veit (Aslak Haugen-Arne Moslåtten/John Philip Hannevik) grad 2,5
En vakker låt av den norske gruppa Hellbillies. Denne var på albumet ”Sol over livet” fra 1999. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

This is Halloween fra ”The Nightmare Before Christmas” (Elfman/Torskangerpoll) grad 3
Fra filmen med samme navn fra 1993. Ulikt de fleste andre Disney-filmer ble denne kun vist med teksting, og ikke oversatt og gjeninnspilt på andre språk, da man mente at filmen var for
skummel for barn. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote brass og janitsjar.

I Don’t Know How to Love Him fra ”Jesus Christ Superstar” – vokal- eller instrumentalsolo
(Andrew Lloyd-Webber/Øystein S. Heimdal) grad 2,5
En av Lloyd-Webbers mest kjente melodier, sunget av Maria Magdalena i musicalen ”Jesus Christ Superstar”. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Classics

Occurence (Haakon Esplo) grad 3
Dette symfoniske verket byr på utfordringer i alle stemmer og egner seg godt til å jobbe med rytmikk, intonasjon, klang og formidling. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Sjakkmatt! (Hans Offerdal) grad 2,5
Hvordan oppleves de siste nervepirrende minuttene av et sjakkspill der motstanderen helt har tatt overtaket? Og hvordan føles det egentlig å bli slått sjakkmatt? Dette stykket gir deg svar! Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Jubileum (Idar Torskangerpoll) grad 3
Jubileum er et bestillingsverk til Vassenden Skulemusikk i 2009. Stykket har 4 deler der ulike stemninger presenteres. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Challenge

Power of Love (Lewis-Hayes-Colla/Idar Torskangerpoll) grad 2-4
En låt av gruppa Huey Lewis and the News. Denne melodien var med i filmen ”The Karate
Kid II”, en ungdomsklassiker fra 80-tallet. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Sledgehammer (Peter Gabriel/Jarle Storløkken) grad 2-4
”Sledgehammer” ble utgitt både som singelplate og inkludert på albumet ”So” med den
britiske artisten Peter Gabriel i 1986. Den er til dags dato Gabriels største singlehit. Utgitt for brass og janitsjar.

Noteservice presenterer Jan Utbult

Jan Utbult er en av Skandinavias mest etablerte forfattere av musikklærebøker. Blant hans mest kjente bøker finner vi ”Startklart”, ”Blåsbus”, ”Blåståget”, ”Blåsbanken”, ”Pianosprell” og ”Gitarrbus”. Utbult er utdannet ved Musikkhøyskolen i Gøteborg med trombone og musikkteori som hovedfag. Han har arbeidet blant annet ved Musikk og kulturskole i Härnösand. Siden 1998 har han arbeidet med lærebøker på heltid og har, i tillegg til de svenske bøkene, også utgitt tysk- og engelskspræklige utgaver av flere av sine læreverk. Vi har nå gleden av å kunne presentere fire helt nye arrangementer av Jan!

Ring Ring (Ulvaeus-Andersson-Anderson/Jan Utbult) grad 2,5
ABBAs aller første hit skrevet av Benny Andersson, Stig (”Stikkan”) Anderson og Björn Ulvaeus. Låten ble skrevet som bidrag til den svenske melodifestivalen i 1973 før grupppen hadde tatt navnet ABBA. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

The Winner Takes It All (Ulvaeus-Andersson/Jan Utbult) grad 2,5
En av ABBAs aller største hits, skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus. Den ble først utgitt som single i 1980 og nådde 1. plass på hitlisteene i land som England, Irland, Belgia og Holland. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Da Doo Ron Ron (Spector-Barry-Greenwich/Jan Utbult) grad 2
Den amerikanske gruppen ”The Chrystals” spilte denne inn i 1963. Låten ble umiddelbart en stor hit som nådde 3. plass på Billboardlisten i juni samme år. Utgitt for fleksibel besetning.

Oak Island Summer (Jan Utbult) grad 2
Originalmusikk av Jan Utbult. Låten sprer en glad sommerstemning, men kan selvsagt spilles hele året igjennom! Oak Island er en engelsk direkte oversettelse av komponistens egen hjemmeøy Öckerö utenfor Gøteborg. Utgitt for fleksible besetning og som PDF-digitalnote.

Nyheter for fleksibel besetning

FLEX 7 SHOW

Ain’t No Mountain High Enough (Nickolas Ashford-Valerie Simpson/Haakon Esplo) grad 3
”Ain’t No Mountain High Enough” er en R&B-/Soul-låt gitt ut i 1966 på det berømte plateselskapet Motown. Låta ble senere Diana Ross sin første hit som soloartist som nådde opp på Billboard Hot 100 lista. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Reet Petite (Tyron Carlo-Berry Gordy Jr./Idar Torskangerpoll) grad 3
En 50-tallsklassiker! Jackie Wilson gjorde denne kjent i 1958. Dette arrangementet sikrer stemningen på enhver konsert! Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Sussebass (Geoff Stephens-John Carter/Bjørn Morten Kjærnes) grad 2,5
Denne ble spilt inn og gitt ut på singel med Oslo Harmonikvartett i 1967. Den norske teksten er skrevet av Edgar Rufus. Singelen lå 10 uker på VG-lista og fikk 4. plass som beste plassering. Utgitt for fleksibel besetning.

Härligt, härligt men farligt, farlig (Skifs-Palmers/Idar Torskangerpoll) grad 2,5
Björn Skifs’ store hit fra 1978 er fortsatt en like aktuell låt. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

I’m So Excited (Lawrence-A. Pointer-J. Pointer-R.Pointer/ Bjørn Morten Kjærnes) grad 3
Hvem kan vel glemme denne gladlåten fra 1982? Den ble en kjempehit over hele verden, og er gruppa The Pointer Sisters’ mest kjente låt. Glitter og glam! Utgitt for fleksibel besetning som PDF-digitalnote.

Jeg så mamma kysse nissen (Tommie Connor/Bjørn Morten Kjærnes) grad 3
Originaltittelen på denne søte julesangen er ”I saw Mommy Kissing Santa Claus”, men ble gjort kjent på norsk av Ellen Nikolaysen. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

FLEX 7 SOLO

My Way (François-Revaux-Anka/Idar Torskangerpoll) grad 3
Udødeliggjort av Frank Sinatra. Teksten er skrevet av Paul Anka, etter den franske melodien “Comme d’habitude”. Arrangert i vår flex 7 solist-serie. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

FLEX 7 SHOWMARCH

Hvis dine ører henger ned (Trad./Haakon Esplo) grad 2
”Hvis dine ører henger ned” er en coverlåt med norsk tekst av Øystein Sunde som ble utgitt september 1971 på albumet ”Det året det var så bratt”. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Fiesta Latina (Haakon Esplo) grad 2,5
Et underholdende og morsomt latinstykke som egner seg både på konsert og i gata. Stykket er enkelt å spille og fengende å høre på. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

FLEX 5 SHOWBLOW

A Walk in the Black Forest (Horst Jankowski/Inge Sunde) grad 3
Denne populære og svingende instrumentalen ble innspilt med mange artister, deriblant Herb Alpert. I Norge ble Herb Alperts versjon brukt som kjenningsmelodi i TV-programmet ”Fjernsynskjøkkenet”. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Living Doll (Lionel Bart/Idar Torskangerpoll) grad 2,5
Mest kjent i Cliff Richard og The Drifters’ versjon i 1959. Den toppet listene England 2 ganger, i 1959 og 1986. Utgitt for fleksibel besetning.

Sukiyaki (Rokusuke Ei-Hachidai Nakamura/Inge Sunde) grad 2,5
Denne vakre sangen var allerede en stor hit i Japan før sin amerikanske debut 1963. Den mest berømte coverversjonen på engelsk kom i 1980 med popgruppen ”A Taste of Honey”. Utgitt for fleksibel besetning som PDF-digitalnote.

Jingle Bell Rock (Jo Beal-Boothe/Inge Sunde) grad 2,5
Regnet for å være den første rock’n’roll-julesang, først innspilt med Bobby Helms i 1957. Fortsatt en av de mest spilte julesangene innenfor underholdningsmusikken. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

FLEX 5 SPECIAL EDITION

21st Century Schizoid Man - Solo for Beginners (McDonald-Fripp-Giles-Lake-Sinfield/Svein Fjermestad) grad 1(2)
Fra det legendariske progrockbandet King Crimson kommer denne klassikeren for korps! Den har et kult riff og passer for korps i alle aldre. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Bæ! Bæ! Lille Lam! (Trad./Svein Fjermestad) grad 2
Den kjente barnesangen er her i en ny og farlig kul rapversjon! Er bygd opp rundt et repeterende bassriff med utdrag av melodien. Her er det til og med elementer av både rap og ”scratching” som er med på å gjøre den veldig populær hos store og små. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

FLEX 4

Elektrisk (Fjeld-Wærdahl-Kristiansen/Haakon Esplo) grad 2
Popduoen Marcus & Martinus vant MGP jr i 2012 med sangen ”To dråper vann”. Sangen ble en stor hit og tvillingene har etter dette gitt ut flere hits som har fått gode plasseringer på musikklistene. I 2015 kom denne låta, ”Elektrisk” og den ble raskt svært populær. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

The Good, the Bad and the Ugly (Ennio Morricone/Elisabeth Vannebo) grad 2
Hovedtemaet fra denne filmen er blant filmhistoriens mest ikoniske temaer. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Engel (Hovind-Holter-Boardman/Idar Torskangerpoll) grad 2,5
Admiral P er en av Norges største soloartister innen reggaemusikken. Låten ”Engel” er helt typisk for denne sjangeren med budskap om kjærlighet og samhold. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Blues for ”G” (Idar Torskangerpoll) – grad 2
En enkel blues i et vanlig blues skjema i dur med en solodel som kan repeteres for flere solister hvis ønskelig. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

The Lonely Duck - Solo for Duck Call (Haakon Esplo) grad 2
Et morsomt underholdningsstykke for fleksibel besetning og solo andefløyte. Stemmene er enkle, men likevel med rytmiske utfordringer og stykket kan brukes av både junior- og hovedkorps. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Da Doo Ron Ron (Spector-Barry-Greenwich/Jan Utbult) grad 2
Den amerikanske gruppen ”The Chrystals” spilte denne inn i 1963. Låten ble umiddelbart en stor hit som nådde 3. plass på Billboardlisten i juni samme år. Utgitt for fleksibel besetning.

Oak Island Summer (Jan Utbult) grad 2
Originalmusikk av Jan Utbult. Låten sprer en glad sommerstemning,
men kan selvsagt spilles hele året igjennom! Oak Island er en engelsk direkte oversettelse av komponistens egen hjemmeøy Öckerö utenfor Gøteborg. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

DEBUT

Happy (Pharrell Williams/Scott Rogers) grad 1,5
Pharrell Williams’ ”Happy” fra filmen ”Despicable Me 2” var en kjempesuksess på hitlistene i 2014. Arrangementert til Scott Rogers er tilpasset aspirant- og juniorkorps på aller enkleste nivå. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Ob-La-Di, Ob-La-Da (John Lennon-Paul McCartney/Scott Rogers) grad 1
Beatles’ kjempehit fra 1968! Låten var med på det legendariske albumet “The White Album”. Utgitt for fleksibel besetning.

Olsenbanden (Bent Fabricius-Bjerre/Scott Rogers) grad 1
Alle kjenner temaet fra Olsenbanden-filmene! Nå kan aspirantene også spille denne legendariske filmmusikken i Scott Rogers’ enkle arrangement. Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Little Machine (Scott Rogers) grad 1
Little Machine er bygd opp av en åttedels puls og sammenflettede stemmer. I denne har alle viktige bidrag! Utgitt for fleksibel besetning og som PDF-digitalnote.

Nyheter til julesesongen

The Herald Angels - A Christmas Fanfare (John Philip Hannevik) grad 3
En majestetisk åpning på julekonserten. Den tradisjonelle, engelske julesangen i ny drakt! Finnes både for brass og janitsjar Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

Stjernesludd | Starsleet - vokal eller instrumentalsolo (Dørum/Hannevik) grad 3,5(2)
Skrevet av DumDumBoys-bassist Aslak Dørum, men mest kjent i versjon med Kurt Nilsen og
Kringkastingsorkesteret. Arrangert for vokal- eller instrumentalsolist. Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.

A Christmas Overture (Geir Sundbø) grad 2
Denne originalskrevne overturen forsøker å fange julens stemninger og mystikk. Komponisten husker godt hvordan det som barn var å våkne natten før selve julehøytiden startet, men en helt spesiell spenning og forventning til hva julen måtte bringe av overraskelser. Finnes både for brass og janitsjar Utgitt for brass og janitsjar, og som PDF-digitalnote for brass og janitsjar.