Meny

Ny serie for korps: Music for Beginners

9790261707862 Tre små kinesere ute og marsjerer FLEX 3 Grong Cover WebVår nye serie for korps har vi kalt "Music for beginners" og er en serie hvor vi vil samle utgivelser av enkel vanskelighetsgrad (Grad 1 til 1,5) beregnet på aspirantkorps.

Etter hvert vil vi utgi musikk både for janitsjar- og brassbesetninger samt fleksible utgaver her. Mens våre to andre serier for nybegynnere; "Debut-serien" og "Startskudd-serien" begge inneholder utgaver kun av Scott Rogers, vil denne nye serien etter hvert presentere musikk av flere komponister og arrangører.

Først ut er en tre-stemt fleksibel utgave arrangert av Birgitte Grong. "Tre små kinesere.... ute og marsjerer" er en svært enkel utgave av denne barnesangen alle kjenner. Utgitt i "noteklypeformat" og meget godt egnet "i gata".

"Tre små kinesere.... ute og marsjerer er utgitt både som fysisk notesett og digital PDF-utgave.
Les mer om stykket på Notebutikken.no

Denne utgaven er også vår første produksjon med vår nye komponist/arrangør Birgitte Grong.
Birgitte Grong kommer fra Skien og har fløyte som hovedinstrument.
Hun er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, Musikhögskolan i Göteborg, NTNU avd. for musikk i Trondheim og Høgskolen i Telemark. Hun har allsidig bakgrunn fra musikkpedagogisk arbeid og ivrer spesielt for å spre budskapet om hvor viktig oppstarten er for om musikanten får en kort karriere eller en interesse for livet.
Birgitte blir ofte benyttet som foredragsholder innen direksjon og ledelse av ferske musikanter. Til daglig jobber hun blant annet som korpsdirigent, arrangør og komponist for unge musikanter.