Meny

Den mystiske boks m/CD - Tom Næss

Den mystiske boks m/CD - Tom Næss

Varenummer: 8291044090

Kategorier: Bøker om musikk / musikkteori, Sang


Lyd-, sang- og bevegelsesleker for deg som kan, og for deg som ikke kan spille. Leveres med CD "DEN MYSTISKE BOKS" ble første gang u

Lagerstatus: 50-99 stk på lager

kr 305,00
ELLER
Lyd-, sang- og bevegelsesleker for deg som kan, og for deg som ikke kan spille. Leveres med CD

"DEN MYSTISKE BOKS" ble første gang utgitt av Norsk Musikforlag i 1981. Musikkpedagogisk Forlag har overtatt rettighetene til boken og har utgitt boken i ny, utvidet og revidert utgave. Den nye utgaven har fått mange flere gøyale lydleker og dessuten et helt nytt kapittel med et knippe av det vi kaller "kroppssanger" "DEN MYSTISKE BOKS" har mange funksjoner. En av de er å stimulere hvert område av den auditive persepsjonsutviklingen. Boken er således ordnet etter de områdene som normalt må utvikles for å oppfatte, tolke og ordne hørselsinntrykk:

HVORDAN STIMULERE: -Oppmerksomhetsevnen -Lokaliseringsevnen -Skille/Differensieringsevnen -Hukommelsen -Gjenkjennelses-/Identifiseringsevnen -Herme-/Imitasjonsevnen -Konsentrasjonen

Dette kan kanskje høres teoretisk ut. Men boka er i høyeste grad en praktisk metodebok, spekket med engasjerende og nyttige lydleker og sanger. Med kombinasjon av lyd- og bevegelsesaktiviteter er denne boken også meget verdifull for sensomotorisk stimulering og utvikling. Med alle former for samhandling vil også disse aktivitetene bidra til å skape gode sosiale relasjoner.


Et nyttig og utviklende pedagogisk redskap.
Oppbygd for å stimulere sansemotorisk utvikling.
Lek med lyder som stimulerer hele barnets/menneskes utvikling.
Sangene er fra veldig lette til utfordrende.
Du trenger ingen musikalsk kompetanse for å bruke de over 40 gøyale lydlekene

Rosende omtale: "Et aldri så lite skattkammer av inspirasjon og ideer jeg varmt kan anbefale til alle som jobber med barn, unge og voksne."
Wolfgang Eick i bladet Musikkterapi.