Meny

Himmelfall PDF SSAA Mai-Britt Kristoffersen/Anne Grethe Lunner/Arr: Elisabeth Vannebo

Himmelfall PDF SSAA Mai-Britt Kristoffersen/Anne Grethe Lunner/Arr: Elisabeth Vannebo

Varenummer: 9790261800266

Kategorier: Piano, Ensemble, Sang


Korlisens for 20 medlemmer!

Se noteeksempel på bunnen av siden - Det er ikke angrerett eller utlån på PDFer/digitale noter.

Look at the bottom of the page for score sample - There is no right of withdrawal on PDFs.

OBS: Vi opplever for øyeblikket noe treghet i systemet, og det kan derfor ta litt lengre tid enn normalt før digitalnoten blir tilgjengelig for nedlast etter fullført bestilling.

Availability: På lager

kr 580,00
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

Bandet «Einmal Kommt Die Liebe» bestod av Bitten Forsudd på tuba, Anne Grete Lunner på flygel og Mai-Brit Kristoffersen på vokal.

De hadde en kabarétaktig fremføring av sangene sine. Debutalbumet i 1991 het ”Skjebnen er ugrei”. Etter noen år kom en EP med tittelen ”Ondt blod fra Mysen” kom 1995, og i 1998 gav de igjen ut en CD: ”Fem fra glemselen og åtte fra hukommelsen”. ”Røversanger” kom i 2006. De har og bidratt på barne-CD'n ”Kvirrevirrevapp” med ”Trollmors sang”. «Himmelfall» er hentet fra albumet «Røversanger»

«Himmelfall» var en av låtene i prosjektet «Damer på visitt» hvor 10 låter av norske opphavskvinner ble arrangert for damekor. De ble fremført første gang i Bergen med damekoret «Oktavia» og et band med kvinnelige musikere. Prosjektet var støttet av NOPA, Norsk forening for komponister og tekstforfattere.


ELISABETH VANNEBO

bor i Bergen og jobber som freelancemusiker med tuba og didgerido som hovedinstrumenter. Har reist for Rikskonsertene, jobbet som teatermusiker og studiomusiker. Jobber mye med musikkformidling for barn, både som utøver og komponist. Arrangerer og komponerer musikk, og har bl.a. skrevet musikalen ”Fyrtøyet” for korps. Har laget flere bøker, deriblant lærebokserien ”Midt i blinken”. Deltidsansatt i Bergen Kulturskole og engasjement v. Ole Bull Akademiet og Griegakademiet.ELISABETH VANNEBO

lives in Bergen, Norway. She works as a freelance musician with tuba and didgerido as her instruments. She has co-written one of the most used bandmethods in Norway. Elisabeth has also had engagements at The Ole Bull-Acadwmy and The Grieg-Academy in Bergen

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9790261800266
Produkttype PDF-note
Arrangør Vannebo, Elisabeth
Komponist Kristoffersen, Mai-Britt, Lunner, Anne Grethe
Format Nei
Instrument Vokal/sang
Serier Noteservice - NOPA korserie

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg