Meny

Norske salmetoner - Musikken og komponistene

Norske salmetoner - Musikken og komponistene

Varenummer: E0747

Kategorier: Litteratur, Kirke


Den norske kirke skal være en syngende kirke. Dette ble formelt fastslått på Kirkemøtet i 2008. I tråd med dette vedtaket presenteres i denne boken både Kirkens rike toneskatt, dens historie og samtlige norske komponister som har bidratt med melodier i de tre autoriserte salmebøkene – Norsk Salmebok, Salmer 1997 og Salmebok 2008

Lagerstatus: 11-20 stk på lager

kr 345,00
ELLER
Sang i kirken
Den norske kirke skal være en syngende kirke. Dette ble formelt fastslått på Kirkemøtet i 2008. I tråd med dette vedtaket presenteres i denne boken både Kirkens rike toneskatt, dens historie og samtlige norske komponister som har bidratt med melodier i de tre autoriserte salmebøkene – Norsk Salmebok, Salmer 1997 og Salmebok 2008.

FORFATTEREN Norvall Skreien har i alle år virket som journalist og redaktør, hvorav 25 år i Bergens Tidende. Redaktør for musikktidsskriftet Amoroso. Han har utgitt et titalls bøker som forfatter eller medforfatter, bl.a. Bergen by leksikon (2. utg.) Bergen Kulturguide, Lars Søraas – far og sønn, Grieg Rapsodi, Teledata og Norges første elektroniske avis.