Meny

Klassisk gitar lærerens bok Norsk - Lundestad/Solberg

Klassisk gitar lærerens bok Norsk - Lundestad/Solberg

Varenummer: 1301019

Kategorier: Gitar, Lærebøker og musikkteori


Boken tar deg med gjennom Renessansen, Barokken, Wienerklassisismen, Romantikken og Spanske og Sør-Amerikanske toner frem til vår egen tids musikk.

Lagerstatus: 100 + stk på lager

kr 105,00
ELLER
Boken tar deg med gjennom Renessansen, Barokken, Wienerklassisismen, Romantikken og Spanske og Sør-Amerikanske toner frem til vår egen tids musikk. Sven Lundestad og Tor Solberg har skrevet en ny lærebok for klassisk gitar. Boka gir deg en gradvis og systematisk innvielse i den klassiske gitarens spennende klangverden og finesser.

Klassisk gitar er på over 250 sider + CD. Den er rikt illustrert og har en lettfattelig profil. Du finner egne avsnitt som omhandler improvisasjon, samspill og teknikk. Du finner repertoar fra ulike tidsepoker - fra 1400-tallet til Pink Floyd, og duetter (spill sammen med kassetten, pop, rock, blues, flamenco, ragtime etc.

Klassisk gitar er en bok du vil få glede av enten du er en nysgjerrig nybegynner, visesanger på jakt etter mer variasjon i gitarspillet, el-gitarist med sans for akkustiske klanger, lærer som vil ha nye impulser, musikkskole-elev eller at du rett og slett liker å spille gitar!

Dette heftet vil gi deg nyttig informasjon om stykkene, tips om læreformer og øving. I tillegg har den også en artikkel om å forebygge skader hos gitarister. Anbefales som tillegg til boka.

Innhold Lærerdel:
I     Hjernens funksjoner
II    "Inner Game" prinsippet
III   Gjennomgang av del I av "Klassisk Gitar"
IV   Øving
V    Belastningsplager - Forebyggende øvelser - av hege Jahren