Meny

Låtsamlinger, repertoar- og sangbøker!

 • Gitarkongen - Sven Lundestad og Tor Solberg

  kr 309,00
  Gitar, Sang
  Lundestad, Sven , Solberg, Tor
  Hyggen og gleden under en allsang blir dobbel, når den ledsages av et "kult" gitarkomp. Fra låter med høy partyfaktor til de mer tilbakelente og stemningsfulle.
 • Alle Tiders Sangbok 4 - Sølvin Refvik

  kr 335,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle Tiders Sangbok 4 inneholder et stort utvalg sanger i ulike stiler og uttrykksformer, og ikke minst er det tatt med mye norsk musikk i denne boka. Sangene er delt inn i disse 4 kapitlene: Viser, pop og rock - Afro, jazz og latin - På lokalet og Fra film og scene. I tillegg har boka komplett innhold for alle bøkene i serien.
 • Ivar Simastuen visebok

  kr 309,00
  Gitar, Sang
  Simastuen, Ivar
  "Det er godt å kåmmå hematt" synger Ivar Simastuen på en av sine store slagere fra begynnelen av 70-tallet, og "det er godt å synge omatt" i alt 59 av sangene hans fra produktive år.
 • Sang i Norge - Spiralinnbinding

  Sang
  Sang i Norge inneholder sanger som alle kan ha glede av uansett alder, erfaring og bakgrunn. De ca 520 sangene varierer fra gamle norske tradisjonssanger til rytmisk musikk (pop og rock) og et stort antall sanger fra fremmede kulturer som er representert i det norske samfunnet.
 • Pianoklassiker

  kr 299,00
  Piano, Diverse artikler
  Den klassiske samlingen i ny revidert utgave. Pianoklassiker inneholder den ultimate samlingen av perler for piano. Flott innbundet bok.
 • More Piano Favourites - Bjørg J. Bjøntegaard & Jorunn Skaar

  kr 185,00
  Piano
  Bjøntegaard, Bjørg Julsrud , Skaar, Jorunn
  Repertoarhefte for piano, spesielt tilpasset elever som har piano som hoved- og biinstrument på musikklinjer på videregående skole. Heftet kan også være aktuelt for andre som ønsker å spille stykker som er godt tilrettelagt for piano.

 Er det noe du ikke finner? Bruk søkefeltet og menylinjen

Norske artister!

 Er det noe du ikke finner? Bruk søkefeltet og menylinjen