Om musikkforlagene og kontaktinformasjon

Norsk Musikforlag og Norsk Noteservice er slått sammen, og vi blir nå hetende Norsk Musikkforlag (med to k-er).  Notebutikken.no er vår felles nettbutikk. Katalogen til Norsk Musikforlag, Musikk-Huset og Lyche som tidligere har vært tilgengelig på musikkforlagene.no blir fortløpende å finne i Notebutikken. Er det noe du savner er det bare å kontakte oss.

I tillegg til Norsk Musikforlag og Noteservice, så finner du også Cantando Musikkforlag, Musikkhuset, Lyche m.m under paraplyen vår. Musikkforlagene er underlagt Vigmostad & Bjørke AS

 

Norsk Musikkforlag er i dag er den mest aktive utgiveren av norsk populærmusikk på noter, og vi har showroom i Konows gate 67 B i Kværnerdalen i Oslo. Vi gir ut noter og lærebøker til de fleste instrumenter i tillegg til kor- og korpsnoter, i tillegg til at vi leverer noter, musikk- og lærebøker fra mange andre forlag, og lagerfører de utgivelsene som er mest brukt i musikkundervisningen. Vi tilbyr også et stort utvalg digitale noter som kan lastes ned direkte etter kjøp. Vi har til enhver tid lagerført de mest brukte lærebøkene, både norske og internasjonale metoder.
I vårt sortiment finner du varer fra et bredt utvalg forlag, som Hal Leonard, Alfred, Belwin, Carl Fischer, Schott, Boosey & Hawkes, Gehrmans, Förlagssystem, Notposten, R.Smith, Carus, Barnhouse, Bärenreiter, Musikskolan.se, Warner/Chappell Music Norway, Benny Borg Music, Arne Bendiksen Musikkforlag, Carl M. Iversen, Noah Music, Oscar Skau, Divertimento Music, Concordia Musikkforlag, og flere.
 

Besøksadresse og åpningstider showroom:
Norsk Musikkforlag
Konowsgate 67B, 0196 Oslo

Mandag - Onsdag: 10:00–16:00 (eller etter avtale)

Åpningstider telefon:
Mandag - Torsdag: 10:00–16:00 (stengt for lunsj fra 11:30-12:30)
Fredag: 10:00–15:00 (stengt for lunsj fra 11:30-12:30)

Alle bestillinger utenom nettbutikken sendes til post@musikkforlagene.no
 

Kontakt:
Telefon:     23 03 95 55
E-post:       post@musikkforlagene.no
 

Nyhetsbrev:
Hold deg oppdatert på nye utgivelser fra Musikkforlagene, samt kampanjer og annen nyttig informasjon. Meld deg på våre nyhetsbrev.
 

Leiemateriell:
Foruten vår egen utgitte musikk representerer vi også et antall internasjonale forlag som til sammen utgjør en betydelig andel av det repertoar som spilles i Norge. Vi er agentur for utenlandske forlag, og representerer følgende forlag for leiemateriell og sceniske verk: Carl Fischer, Presser, Sikorski, Universal, Verlag Neue Musik.
Utover dette skaffer vi-, og kan være behjelpelige med det meste i orkesterverdenen. Kontakt oss for leiemateriell.
 

Utgi hos oss? 

  • Manus sendes pr e-post til post@musikkforlagene.no
  • Fortell litt om deg selv og din bakgrunn, og gjerne også en kort beskrivelse av manuset
  • Vær oppmerksom på at behandlingstid for vurdering kan ta noe tid


Følg oss:
Youtube korps: Noteservice Band Music
Facebook korps: facebook.com/noteservice
Facebook Notebutikken: facebook.com/musikkforlaget
Instagram Notebutikken: instagram.com/norsknoteservice


Fakturaadresse:
Norsk Musikkforlag, Vigmostad & Bjørke AS
Kanalveien 51
5068 BERGEN, NORWAY


Foretaksregisteret: NO 964 234 973 MVA (VIGMOSTAD & BJØRKE AS)

 

Loading...