Koravdelingen i Norsk Musikkforlag

Velkommen til Norsk Korsenter

Vi er Norges eneste spesialforretning for kornoter. Vi leverer tilgjengelige, utgitte kornoter, både norske og utenlandske. Vi selger også andre korrelaterte produkter som korpermer og bøker om aktuelle temaer. I notebutikken kan du blant annet søke etter og bestille noter, bøker og korpermer. Vårt mål er å gjøre kornoter tilgjengelige for norske kor på en enkel måte, blant annet med å levere noter i digitalt format på de fleste av våre egne utgivelser, utgitt på Norsk Musikkforlag, Cantando og Noteservice. Vi leverer også et stort utvalg av og utenlandske utgivelser, og har god oversikt over kornotejungelen.

Samtidig er Norsk Korsenter et ressurssenter når det gjelder korrepertoar. Vi har omfattende kunnskap om kornoter og korrepertoar, og svarer på alle repertoarrelaterte spørsmål. Dette gjelder både konkrete og generelle forespørsler om kornoter, og om andre emner, for eksempel kopiering og rettigheter. Vi har rabattavtale med Norges Korforbund, men står til tjeneste for alle kor, korister, dirigenter og andre interesserte.
 

Fant du det du leter etter?

Våre nettsider inneholder et godt og bredt utvalg kornoter innen alle genre og for alle typer kor. Om det er noe du ikke finner her, kan du sende oss forespørsel på post@musikkforlagene.no.

Prøveeksemplarer

De fleste kor ønsker å vurdere notene før de kjøper den. Vi har noteeksempler på de fleste av utgivelsene våre, men er også behjelpelige med å levere prøveeksemplar digitalt i PDF-format ved forespørsel.

Loading...