Meny

Hvordan man laster ned PDF-noter


Etter du har opprettet en konto i Notebutikken.no kan du umiddelbart kjøpe digitale noter i PDF-format. Du vil kunne skrive ut notene rett etter du ha har gjennomført kjøpet. Notene er passordbeskyttet, e-postadressen din er passordet. Merk at det er andre kjøpsbetingelser som gjelder for PDF-noter enn ved kjøp av vanlige fysiske noter, les mer om det på punkt 11 her. Usikker på om PDF-noten er rett for deg? Det ligger noteeksempler tilgjengelig på hver eneste PDF-note vi har, rull ned på produktsiden for å se dette.

Hvordan finne PDFer tilgjengelig for utskrift

I ordrebekreftelsen du får etter fullført kjøp er det en lenke som heviser til "Mine digitale noter" i Notebutikken.no. Du kan også på denne siden ved å åpne Notebutikken og logge inn på på den aktuelle brukerkontoen, Under fanevalget "Mine digitale noter" finner du oversikt over alle PDF-notene du har kjøpt. I tittellinjen er en blå lenke, denne kan du trykke på for å laste ned PDF-filen.Du får en lenke for nedlasting av PDF-filen(e) i ordrebekreftelsen du motter på e-postadressen du har registrert på den aktuelle kontoen i Notebutikken.no

Dine PDFer er passordbeskyttet

Alle våre digitale noter er passordbeskyttet. Dette er for at kun du (kjøper) skal ha tilgang til filen(e). Passordet er det samme som e-postadresser du registrerte brukerkontoen din med. For eksempel, om du opprettet konto med e-postadressen ola.nordmann@korpsmusikk.no så vil også passordet være ola.nordmann@korpsmusikk.no. Passordet blir automatisk generert og kan ikke endres. Passordet er sensitivt for bruk av store og små bokstaver, skrev du epostadressen som Ola.Nordmann@korpsmusikk.no da du registrerte brukerkonto så må også passordet skrives slik.. 

Hva betaler du for?

Ved kjøp av digitale noter i PDF-format for nedlasting betaler du for det samme produktet som de fysiske notene av det gitte produktet. Forskjellen er at du vil ha tilgang til notene med én gang, og du trenger ikke vente på at produktet skal ankomme ved postgang. Du betaler for en LISENS for å skrive ut PDF-filen(e). Kjøp av lisensen gir deg, eller firmaet/korpset/instituasjonen du representerer retten til å printe den de gitte notene for bruk, og videre salg (piratvirksomhet), eller noen annen form for videre distribusjon av PDF-filen(e) er et brudd på åndsverkloven og kan straffes ved lov eller føre til anmeldelse.

Alle våre PDFer er vannmerket for å fremheve hvem som har kjøpt lisensen for de gitte notene. Vi forutsetter at det blir sendt inn konsertrapport til TONO (STIM, KODA, TEOSTO) når notene blir spilt offentlig.

OBS: Ved valg av faktura som betalingsmetode så vil det forekomme et fakturagebyr på kr 29,-. Faktura ettersendes til e-postadressen registrert på kjøperens kundekonto.

 

How to print all pagesUtskrift

Etter vellykket nedlasting av PDF-filen(e) du har kjøpt, kan de åpnes og skrives ut. Du vil ha muligheten mellom å skrive ut hver stemme separat i henhold til ditt behov, eller å skrive ut hele arrangementet. For å skrive ut alle stemmene samtidig må du trykke på "All PDF files" under Pages to Print i utskriftsbehandleren (uthevet i veiledningsbildet til venstre).