Meny

Hvordan man laster ned PDF-noter


Etter du har opprettet kundekonto i Notebutikken kan du umiddelbart kjøpe digitale noter i PDF-format. Du vil kunne skrive ut notene etter kjøpet er gjennomført. Notene er passordbeskyttet, e-postadressen din er passordet. Merk at det er andre kjøpsbetingelser som gjelder for PDF-noter enn ved kjøp av fysiske noter, les mer om det på punkt 11 her. Usikker på om PDF-noten er rett for deg? Det ligger noteeksempler tilgjengelig på hver eneste PDF-note vi har, rull ned på produktsiden for å se dette.

Hvordan finne PDFer tilgjengelig for utskrift
Oversikt og tilgang til PDF-noter man har kjøpt finner man ved gå til "Mine digitale noter" under "Min konto" når du er innlogget på kundekontoen din i Notebutikken. Det er også en lenke til denne siden fra ordrebekreftelsen man får pr epost etter fullført kjøp. I tittellinjen er det en lenke markert med blå skrift, trykk på den for å laste ned PDF-filen.

 

 

 

 

 

Dine PDFer er passordbeskyttet
Alle PDF-noter i Notebutikken er passordbeskyttet. Dette er for at kun du (kjøper) skal ha tilgang til filen(e). Passordet er det samme som e-postadressen du registrerte kundekontoen din med. For eksempel, om du opprettet konto med e-postadressen ola.nordmann@eksempel.no så vil også passordet være ola.nordmann@korpsmusikk.no. Passordet blir automatisk generert og kan ikke endres. 

OBS: Passordet er sensitivt for bruk av store og små bokstaver, skrev du epostadressen som Ola.Nordmann@eksempel.no da du registrerte brukerkonto så må også passordet skrives slik. 

Hva betaler du for?
Du betaler for en LISENS for å skrive ut PDF-filen(e). Kjøp av lisensen gir deg, eller firmaet/korpset/instituasjonen du representerer retten til å printe den de gitte notene for bruk, og videre salg (piratvirksomhet), eller noen annen form for videre distribusjon av PDF-filen(e) er et brudd på åndsverkloven og kan straffes ved lov eller føre til anmeldelse. Alle våre PDFer er vannmerket for å fremheve hvem som har kjøpt lisensen for de gitte notene. Vi forutsetter at det blir sendt inn konsertrapport til TONO (STIM, KODA, TEOSTO) når notene blir spilt offentlig.

Man får ikke tilgang til PDF-versjon av en note ved å kjøpe den fysiske versjonen, eller visa versa. PDF-note og fysisk note er to forskjellige produkter. Forskjellen er at du vil ha tilgang til notene med én gang ved å kjøpe PDF-note - du trenger ikke vente på at produktet skal ankomme ved postgang.

OBS: Ved valg av faktura som betalingsmetode så vil det forekomme et fakturagebyr på kr 29,-. Faktura ettersendes til e-postadressen registrert på kjøperens kundekonto.

Utskrift
Etter vellykket nedlasting av PDF-filen(e) du har kjøpt, kan de åpnes og skrives ut. Du vil ha muligheten mellom å skrive ut hver stemme separat i henhold til ditt behov, eller å skrive ut hele arrangementet. For å skrive ut alle stemmene samtidig må du trykke på "All PDF files" under Pages to Print i utskriftsbehandleren (uthevet i veiledningsbildet til venstre).

How to print all pages