Meny

Informasjon om digitale noter


Etter du har opprettet kundekonto i Notebutikken kan du umiddelbart kjøpe digitale noter i PDF-format. Disse kan lastes ned og skrives ut etter kjøpet er gjennomført. Det ligger noteeksempler tilgjengelig på hver eneste digitale note vi har tilgjengelig, rull ned på produktsiden for å se dette.

Merk at det er andre kjøpsbetingelser for digitale noter enn ved kjøp av fysiske noter; utlån eller angrerett gjelder ikke. Les mer om det på punkt 11 her.

Digitale noter tilgjengelig for nedlast/utskrift
Oversikt og tilgang til digitale noter man har kjøpt finner man ved gå til "Mine digitale noter" under "Min konto" når du er innlogget på kundekontoen din i Notebutikken. Det er også en lenke til denne siden fra ordrebekreftelsen man får pr epost etter fullført kjøp.  Trykk på lenken markert "DOWNLOAD" for å laste ned filen. Merk at i perioder med stor trafikk i nettbutikken kan det ta litt lengre tid før noten blir tilgjengelig for nedlast.

 

 

 

 

 

Hva betaler du for?
Du betaler for en LISENS for å skrive ut PDF-filen(e). Kjøp av lisensen gir deg, eller firmaet/korpset/instituasjonen du representerer retten til å printe den de gitte notene for bruk, og videre salg (piratvirksomhet), eller noen annen form for videre distribusjon av PDF-filen(e) er et brudd på åndsverkloven og kan straffes ved lov eller føre til anmeldelse. Alle våre PDFer er vannmerket for å fremheve hvem som har kjøpt lisensen for de gitte notene. Vi forutsetter at det blir sendt inn konsertrapport til TONO (STIM, KODA, TEOSTO) når notene blir spilt offentlig.

Man får ikke tilgang til PDF-versjon av en note ved å kjøpe den fysiske versjonen, eller visa versa. PDF-note og fysisk note er to forskjellige produkter. Forskjellen er at du vil ha tilgang til notene med én gang ved å kjøpe PDF-note - du trenger ikke vente på at produktet skal sendes med posten.

OBS: Ved valg av faktura som betalingsmetode så vil det forekomme et fakturagebyr på kr 29,-. Faktura sendes til e-postadressen registrert på kjøperens kundekonto. Faktura for kjøp som inneholder både fysiske og digitale produkter vil bli splittet i to.

Utskrift
Etter vellykket nedlasting av PDF-filen(e) du har kjøpt, kan de åpnes og skrives ut. Du vil ha muligheten mellom å skrive ut hver stemme separat i henhold til ditt behov, eller å skrive ut hele arrangementet. For å skrive ut alle stemmene samtidig må du trykke på "All PDF files" under Pages to Print i utskriftsbehandleren (uthevet i veiledningsbildet til venstre).

How to print all pages