Meny

Tips til deg som er ny bruker i notebutikken.no

Digitale noter som kan lastes ned er merket med en "PDF"-etikett, samt at produktet er underlagt kategorien "Digitale noter". Det er andre kjøpsbetingelser for PDF-noter enn andre fysiske noter. Les mer om digitale noter her.

Søk 
Vi har en rask og kraftig søkemotor. Når du søker eller bruker toppmenyene kan du hele tiden begrense utvalget med å foreta ytterligere filtervalg på venstre side.

Opprett brukerkonto
Hvis du ønsker å opprette en konto i notebutikken for å handle kan du gjøre det fra denne siden. Trenger du hjelp under registrering finner du veiledning her.

Svalbard og Jan Mayen
Hvis du bor på Svalbard eller Jan Mayen så må du velge dette alternativet under "Land" når du registrerer deg for å momsfritak på bestillingen.

Meld deg på våre nyhetsskriv!
Når du registrerer deg som kunde i notebutikken.no, har du også muligheten til å bestemme hvilke nyhetsskriv du ønsker å motta. Dette er frivillig og du bestemmer selv om du ønsker å motta disse. Når du melder deg på nyhetsskriv, har du muligheter til å velge noen interesseområder som er tilpasset dine ønsker slik at vi kan gjøre våre nyhetsbrev så interessant som mulig for deg.

Handle på korps/kor/kulturskole
Det er kun mulig å ha én innlogging pr epostadresse i Notebutikken.no. Hvis du ønsker å handle for flere ulike organisasjoner så må du opprette én konto for hver organisasjon. Det holder ikke å endre fakturaadresse på bestillingen, ordre må gjøres på korrekt konto.

Hvis det er flere fra din organisasjon som ønsker å handle så er det greit at kontoen er knyttet opp mot en felles epostadresse (f.eks.: post@korps.no), slik at flere har tilgang til den.

Hvis du ikke lenger er riktig kontaktperson, ber vi deg om å ikke endre kundeopplysningene til ditt navn, men ta kontakt på telefon 23 03 95 55 eller post@noteservice.no.

Ønskeliste
Bruk "min ønskeliste" aktivt når du finner produkter som interesserer deg!  Da kan du

  • Lett finne tilbake til samme produkt senere
  • Skrive dine egne kommentarer på produktene
  • sende ønskeliste på mail til dine venner eller familie
  • sende dine ønsker og forslag direkte til dirigenten hvis er du i noteutvalget på korps/kor.

På ønskelisten kan du skrive dine egne kommentarer på produktene, og dele listen med flere på e-post.

For å bruke ønskelisten må du være registrert og innlogget i nettbutikken. Produktene som du har lagt i ønskelisten finner du igjen under "Min konto" eller link på toppen av nettbutikken til "Min ønskeliste".