Meny

Ny i notebutikken.no

Her er noen tips til deg som er ny bruker av notebutikken.no:

Digitale noter som kan lastes ned er merket med en "PDF"-etikett, samt at produktet er underlagt kategorien "Digitale noter". Det er andre kjøpsbetingelser for PDF-noter enn andre fysiske noter. Les mer om digitale noter ved å trykke her.

Søk 
Vi har fått en rask og kraftig søkemotor. Når du søker, eller bruker toppmenyene, kan du hele tiden begrense utvalget med å foreta ytterligere filtervalg på venstre side. 

Ønskeliste
Bruk "min ønskeliste" aktivt når du finner produkter som interesserer deg!  Da kan du

  • Lett finne tilbake til samme produkt senere
  • Skrive dine egne kommentarer på produktene
  • sende ønskeliste på mail til dine venner eller familie
  • sende dine ønsker og forslag direkte til dirigenten hvis er du i noteutvalget på korps/kor.

På ønskelisten kan du skrive dine egne kommentarer på produktene, og dele listen med flere på e-post.

For å bruke ønskelisten må du være registrert og innlogget i nettbutikken. Produktene som du har lagt i ønskelisten finner du igjen under "Min konto" eller link på toppen av nettbutikken til "Min ønskeliste".

Opprett brukerkonto

Hvis du ønsker å opprette en konto i notebutikken for å handle kan du gjøre det fra denne siden. Trenger du hjelp under registrering finner du veiledning her.

Meld deg på våre nyhetsskriv!
Når du registrerer deg som kunde i notebutikken.no, har du også muligheten til å bestemme hvilke nyhetsskriv du ønsker å motta. Dette er frivillig og du bestemmer selv om du ønsker å motta disse. Når du melder deg på nyhetsskriv, har du muligheter til å velge noen interesseområder som er tilpasset dine ønsker slik at vi kan gjøre våre nyhetsbrev så interessant som mulig for deg.

Handle på korps/kor/kulturskole
Det er kun mulig å ha én innlogging pr epostadresse i Notebutikken.no. Hvis du ønsker å handle for flere ulike organisasjoner så må du opprette én konto for hver organisasjon.

Hvis det er flere fra din organisasjon som ønsker å handle så er det greit at kontoen er knyttet opp mot en felles epostadresse (f.eks.: post@korps.no), slik at flere har tilgang til den.

Hvis du ikke lenger er riktig kontaktperson, ber vi deg om å ikke endre kundeopplysningene til ditt navn, men ta kontakt på telefon 23 03 95 55 eller post@noteservice.no.