Meny

PERSONVERNERKLÆRING – NORSK NOTESERVICE

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet Notebutikken.no.

Norsk Noteservice er et merkenavn under Vigmostad & Bjørke AS. Daglig leder i Vigmostad & Bjørke AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra nettstedet Notebutikken.no. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte. 

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

Notebutikken benytter informasjon du oppgir for å gjennomføre våre forpliktelser etter kjøpsavtalen med deg som kunde og for å oppfylle krav i bokføringsloven.

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Når du handler på Notebutkken.no lagrer vi navn, firmanavn (om du oppretter firmakonto), e-postadresse, telefonnummer, ordrehistorikk, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger.

Grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).
Dersom du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon og tilbud via e-post. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp og ved henvendelse til kundeservice. Som innlogget kunde vil du kunne gjøre raskere utsjekk, få oversikt over din kjøpshistorikk og kunne redigere personopplysningene vi har lagret om deg.
Utover dette benytter vi følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

Informasjonskapsler
På Notebutikken.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler benyttet til markedsføring kan du selv velge å blokkere. Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her

Nettstatistikk
Notebutikken.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, aggregeres og brukes ikke til annet enn analyseformål.

Nyhetsbrev
På Notebutikken.no kan du melde deg på nyhetsbrev og samtykke til at vi kan informere deg om våre produkter og tjenester. Du kan når som helst melde deg av dine nyhetsbrev. Dette gjør du enkelt ved å følge en lenke som oppgis i alle nyhetsbrev vi sender ut.

Våre samarbeidspartnere

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen utvikling, datasenter, trafikkanalyse, pakking og distribusjon. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykker du har gitt til e-postmarkedsføring. Dette gjør du ved å følge lenke i et nyhetsbrev du har mottatt eller sende en e-post til slettmeg@forlagshuset.no.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonssikkerhet

Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll. All trafikk på nettstedet foregår kryptert, og vi har egne databehandleravtaler med de underleverandørene vi benytter oss av.

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til personvern@forlagshuset.no, eller du kan ta kontakt på telefon: +47 55 38 88 00.