Meny

Hjelp til å registrere brukerkonto i Notebutikken

RegistreringshjelpNy i notebutikken?
Her har du et eksempel på hvilken informasjon du må registrere som ny kunde i Notebutikken.no Siden for å opprette kundekonto hos oss finner du ved å trykke her.

Feltene med stjernetegn (*) er påkrevd og må fylles ut for å opprette brukerkonto. Å melde seg på våre nyhetsbrev er valgfritt, men det er nyttig da vi sender ut informasjon om nye og nyttige produkter, og du vil med jevne mellomrom motta gode tilbud på ulike utgivelser. Pass på at postnummeret stemmer.

Passordet må inneholde seks eller flere tegn, og passordet velger du selv. Merk at du må bekrefte passordet ved å skrive det en gang til for å være sikker på at det ble skrevet korrekt første gang.

Registrerer du konto for et firma/korps/kor?
Registrerer du konto for et firma må også feltet for "Firmanavn" fylles ut.

Når man registrerer konto for et firma/korps/kor lønner det seg å bruke en generell e-postadresse slik at andre ansatte også har tilgang til kontoen, for eksempel korps@musikkorpset.no. Om personen som opprettet kontoen slutter i firmaet ved en senere anledning er det lettere å la kontoen gå i "arv" om det ikke brukes en personlig epostadresse.

Leverings- og faktureringsadresse:
Man kan registrere ulike adresser for levering av bestillingen. Pass på leveringsadressen stemmer på bestillingen din. Man kan legge til eller redigere adresser fra adresseboken på "Min konto" når man er innlogget.