Meny

38 stk

per side
 • Sangteknikk + CD - Carl Høgset

  kr 155,00
  Kormusikk, Sang
  Carl Høgset har gjennom sitt arbeid med Grex Vocalis og Norges Ungdomskor fått omsatt sin sangteknikk i mange internasjo
 • Kor og stemmebruk bokmål -Terje Hanssen/Magne Slettvoll

  kr 195,00
  Kormusikk, Sang
  Kor og stemmebruk er en håndbok i korsang basert på lærerplanen for den videregående skole. I tillegg til puste- og sangøvelser har boken en enkel innføring i tonal og rytmisk hørelære. Boken inneholder også et knippe korsatser i ulike sjangere.
 • Fra teknikk til musikk - korledelse revidert - Thomas Caplin

  kr 300,00
  Lærebøker, Kormusikk, Sang
  Fra teknikk til Musikk er en svært grundig innføring i korledelse. Boken har kommet ut i revidert utgave i 2005 med tre nye kapitler: Korintonasjon / Tidstypisk oppføringspraksis / Latinsk uttale og korsang.
 • Det begynner her i toppen - Erland Dalen

  kr 228,00
  Bøker om musikk / musikkteori, Damekor, Blandakor, Kormusikk
  Dette er en samling korleker, sang- og korarrangementer basert på folketoner, afrikanske sanger og negro spirituals, barnesanger, pop og viser fra inn og utland samt korslåtter. "Det Begynner Her I Toppen" er ment som en idébok til å krydre oppstart og samlingsstunder for små og store. Etter å ha prøvd ut materialet i boka gjennom flere år, har jeg erfart at alle typer kor og mennesker i alle aldre kan ha glede og nytte av idéene i boka.
 • Jazz Conception for Vocal m/CD Jim Snidero

  kr 249,00
  Kormusikk, Sang
  Jazz Conception is a new and exciting way for players at all levels to learn the language of jazz! Each book/CD set features 21 solo etudes based on chord changes to standards and blues. The same 21 etudes transposed and adapted for the main jazz instruments.
 • Voice For Musicians arr: Joyce Lucia

  kr 124,00
  Kormusikk, Sang
  Voice for Musicians is a product of nearly 30 years of teaching voice classes to instrumentalists at Berklee College of Music, Boston.
 • Korsang for alle m/CD - Jarle Flemvåg

  kr 349,00
  Kormusikk, Sang
  "Ny, flott korbok for alle som vil synge i kor! Anbefales!" (Norges kirkesang - medlemsblad for Norges kirkesangerforbund) "God og praktisk instruksjonsbok" (NRK, Musikkredaksjonen) I Korsang for alle får leserne en enkel innføring i grunnleggende sangteknikk og notelære. Boken har også en stor ordliste med sentrale musikkuttrykk i tillegg til informasjon om hvilke kor som finnes, aktuelle nettadresser m.m.
 • Spar 82%
  Sangeren - En guide til artistlivet - Kari Iveland

  Sangeren - En guide til artistlivet - Kari Iveland

  Vanlig pris kr 269,00

  Tilbudspris kr 49,00

  Skole, Kormusikk, Sang
  Iveland, Kari
  Boken for deg som drømmer om å bli artist, vinne Idol, leve av å synge, våge å gå på din første audition, synge solo i et kor, ta sangtimer eller synge i band!

38 stk

per side