Meny

Kormusikk

8 stk

per side
 • Sangteknikk + CD - Carl Høgset

  kr 155,00
  Kormusikk, Sang
  Carl Høgset har gjennom sitt arbeid med Grex Vocalis og Norges Ungdomskor fått omsatt sin sangteknikk i mange internasjo
 • Kor og stemmebruk bokmål -Terje Hanssen/Magne Slettvoll

  kr 195,00
  Kormusikk, Sang
  Kor og stemmebruk er en håndbok i korsang basert på lærerplanen for den videregående skole. I tillegg til puste- og sangøvelser har boken en enkel innføring i tonal og rytmisk hørelære. Boken inneholder også et knippe korsatser i ulike sjangere.
 • Fra teknikk til musikk - korledelse revidert - Thomas Caplin

  kr 300,00
  Lærebøker, Kormusikk, Sang
  Fra teknikk til Musikk er en svært grundig innføring i korledelse. Boken har kommet ut i revidert utgave i 2005 med tre nye kapitler: Korintonasjon / Tidstypisk oppføringspraksis / Latinsk uttale og korsang.
 • Det begynner her i toppen - Erland Dalen

  kr 228,00
  Bøker om musikk / musikkteori, Damekor, Blandakor, Kormusikk
  Dette er en samling korleker, sang- og korarrangementer basert på folketoner, afrikanske sanger og negro spirituals, barnesanger, pop og viser fra inn og utland samt korslåtter. "Det Begynner Her I Toppen" er ment som en idébok til å krydre oppstart og samlingsstunder for små og store. Etter å ha prøvd ut materialet i boka gjennom flere år, har jeg erfart at alle typer kor og mennesker i alle aldre kan ha glede og nytte av idéene i boka.

8 stk

per side