Meny

SMART ØVING, instrumental bok 2- Paul Harris / Astrid Nøkleby

SMART ØVING, instrumental bok 2- Paul Harris / Astrid Nøkleby

Varenummer: MH3234

Kategorier: Bøker om musikk / musikkteori


Smart øving er et viktig supplement for instrumentalister. Den sammenfatter de sikre fremgangsmåtene til Paul Harris når det gjelder læring.

Lagerstatus: Ikke på lager, levering 1-3 uker

kr 65,00
ELLER
Smart øving er et viktig supplement for instrumentalister. Den sammenfatter de sikre fremgangsmåtene til Paul Harris når det gjelder læring.


Du vil finne ut mer om stykkene ved å svare på spørsmål, du kan lage dine egne kort, du kan fylle ut en enkel øvedagbok (ved behov), du få tips til arbeid før spilleprøver og du vil lære mer om å finne fram til karakteren i stykkene dine. Du vil få idéer til hvordan du kan utnytte øveøktene dine på best mulig måte, uansett hvor lange de er. Parallelt vil du utvikle gehøret, teorikunnskapene, bladspill, improvisasjon og komposisjon. Med andre ord blir du en smartere og mer allsidig musiker.    
 
Fra forordet:
Da jeg så "Improve your practice" i butikkhyllen ble jeg så begeistret at jeg gjerne ville gjøre arbeidsboken om til norsk. Jeg tenkte at dette må være midt i blinken for musikanter som vil gå enda grundigere inn i musikken og samtidig ha det gøy. Med utforskersider, spillekort og andre sider som gir oversikter og planer kan det rett og slett bli smart øving! Siden med "Sjekkliste før spilleprøve" har sin bakgrunn i det engelske grads-systemet som har over 100 års lang tradisjon. Barn i England og mange andre deler av verden bruker systemet og tar gradsprøver som en del av det å sette seg mål og samtidig strekke seg litt videre i utviklingen. Nettopp derfor er mye av det engelske undervisningstoffet rettet mot disse gradsprøvene (som også er mulig å ta i Norge). Gradsprøver eller ei, å gå grundig inn i det spillestoffet man holder på med, kan være moro, lærerikt og interessant, og jeg håper du som musikant enten på egen hånd eller sammen med læreren eller en annen voksen kan finne nye utviklingsmuligheter med "Smart øving"!
Lykke til på veien i musikkens spennende verden! Astrid Nøkleby