Meny

Spill Valthorn 2 - Turid og Magnhild Grøtting Husmoen - Elisabeth Vannebo

Spill Valthorn 2 - Turid og Magnhild Grøtting Husmoen - Elisabeth Vannebo

Varenummer: 9790261706292

Kategorier: Korps, Lærebøker og musikkteori, Horn


”Spill Valthorn 2” bygger på "Spill Valthorn 1”. Melodivalget er fortsatt sentralt og målet er at boka skal inspirere til å øve hjemme.

Lagerstatus: 100 + stk på lager

kr 205,00
ELLER
Til læreren
”Spill Valthorn 2” bygger på "Spill Valthorn 1". Melodivalget er fortsatt sentralt og målet er at boka skal inspirere til å øve hjemme. Samspill mellom bøkene er ikke prioritert siden målet med denne boka er å øve hjemme og tilrettelegge best mulig for hvert enkelt instrument.

Samspill: De fleste melodiene i denne boka har besifring (transponert). Bak i boka er det tre sider med samspill som kan spilles på tvers av bøkene.

Metodikk
Jeg har tatt med flere tips til metodikk både i starten og underveis og luftbruk står sentralt.

Konsertvirksomhet og musikalsk uttrykk
Følger opp fra bok 1 med blå tekst for forslag til musikalske uttrykk og lilla for konsertvirksomhet. Har tatt med litt informasjon om enkelte komponister. Jeg håper elevene selv vil søke informasjon på nettet.

Arrangering: Her går boka et skritt videre med arrangering ved bruk av terser og sekster. Målet er at elevene skal inspireres til å lage egne arrangement. Det ligger også teori og bevisstgjøring av notelesing her.Samspill på tvers Bak i boka er det tre duetter som kan spilles på tvers av bøkene.

Fargekoder:
Blå: Musikalske uttrykk
Lilla: Konsertvirksomhet
Grønn: messingmetodikk.