Meny

Vanndans m/CD Tom Næss

Vanndans m/CD Tom Næss

Varenummer: 8280890556

Kategorier: Lærebøker og musikkteori


Et bevegelsesprogram i vann. "Vanndans" er et bevegelsesprogram i vann, der hver dans inneholder øvelser som har til hensikt å stimulere bestemte kroppsfunksjoner slik som for eksempel hode-nakkekontroll, balanse etc.

Lagerstatus: 6-10 stk på lager

kr 185,00
ELLER
Et bevegelsesprogram i vann."Vanndans" er et bevegelsesprogram i vann, der hver dans inneholder øvelser som har til hensikt å stimulere bestemte kroppsfunksjoner slik som for eksempel hode-nakkekontroll, balanse etc. Programmet er utviklet for og med funksjonshemmede, men kan også brukes av andre grupper. Instruksjonene til dansene ligger i sangteksten og er derfor lette å følge og lære. Mange års erfaring med "Vanndans" har vist at det er et slitesterkt program som både brukere og ledere gleder seg over og ønsker å beholde år etter år Fengende sanger bygget over en jazzlest. Musikken er innspilt med en forsanger, som evnt. kan dempes ved hjelp av balanseknappen på stereoanlegget og et swingende akkompagnement. All instruksjon ligger i sangteksten:  Det er bare å utføre det det synges om.

Lettfattelige instruksjoner og råd om utførelse i heftet.

Egen CD med sang og akkompagnement følger med.

"Vanndans" er GØY!Rosende omtale:
"..et særs positivt og nyttig tiltak, både sett ut fra elevene og for oss som arbeider med dem. Medhjelpernes personlige engasjement stimuleres både gjennom sangutfoldelse, musikken og dansen."Else-Marie Svebak, i tidsskriftet Spesialpedagogikk