Meny

18 stk

per side
 • Alle tiders sangbok 1 - Sølvin Refvik 7.opplag

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Med sitt rikholdige og varierte innhold har Alle tiders sangbok 1 blitt selve sangboka som alle som driver med sang og musikk bare må ha! Her finner du viser og de gamle tradisjonssangene samme med rytmiske stilarter som rock, pop, jazz, latin, reggae og heavy.
 • Alle tiders sangbok 2 - Sølvin Refvik 4.opplag

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle tiders sangbok 2 lever opp til sin tittel ved at den samtidig som den viderefører vår gamle sangskatt og visetradisjon, også vier rikelig med plass til rytmiske musikkformer. Du finner stilarter som pop, reggae, rock og jazz side om side med gospel, salmer, julesanger og viser. Alle tiders sangbok 2 har et stort brukspotensiale i det mange av sangene har noter til for og mellomspill. Noen sanger har dessuten noter til to- eller tre-stemt sang.
 • Himmel på jord - singelnote - melodi/tekst/besifring

  kr 60,00
  Sang
  Julesang skrevet av Jan Vincents Johannessen og Amund Enger.
 • Alle tiders sangbok 3 - Sølvin Refvik 3.opplag

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle tiders sangbok 3 er en fyldig og spennende sangbok med sanger for alle anledninger! Boka er inndelt i fire kapitler: Viser, Pop, rock og ballader, Jazz og latin, Høytid. Alle arrangement er med melodilinje/tekst/besifring, og underveis i boka finner du inntegnet diagrammer over gitarakkordene på mange av sangene.
 • Gig Book: Pub Songs (melodi, tekster og akkorder)

  kr 195,00
  Gitar, Keyboard, Sang
  Publåter med tekster, akkorder og melodilinje, i tillegg til fotografier, gjør dette til en hendig bok som passer fint i gitarbaggen.
 • Gig Book: The Beatles (melodi, tekster og akkorder)

  kr 195,00
  Gitar, Keyboard, Sang
  Samling av Beatles-låter med tekster, akkorder og melodilinje, i tillegg til fotografier, gjør dette til en hendig bok som passer fint i gitarbaggen. With a hard-wearing PVC cover, each book in the series is designed to be carried around and used... over and over again!
 • Gig Book: Traditional songs (melodi, tekster og akkorder)

  kr 195,00
  Gitar, Keyboard, Sang
  Tradisjonelle låter med tekster, akkorder og melodilinje, i tillegg til fotografier, gjør dette til en hendig bok som passer fint i gitarbaggen. With a hard-wearing PVC cover, each book in the series is designed to be carried around and used... over and over again!
 • Ivar Simastuen visebok

  kr 298,00
  Gitar, Sang
  Simastuen, Ivar
  "Det er godt å kåmmå hematt" synger Ivar Simastuen på en av sine store slagere fra begynnelen av 70-tallet, og "det er godt å synge omatt" i alt 59 av sangene hans fra produktive år.
 • Alle Tiders Sangbok 4 - Sølvin Refvik

  kr 325,00
  Skole, Sang
  Refvik, Sølvin
  Alle Tiders Sangbok 4 inneholder et stort utvalg sanger i ulike stiler og uttrykksformer, og ikke minst er det tatt med mye norsk musikk i denne boka. Sangene er delt inn i disse 4 kapitlene: Viser, pop og rock - Afro, jazz og latin - På lokalet og Fra film og scene. I tillegg har boka komplett innhold for alle bøkene i serien.
 • Secret Garden: Winter Poem Piano/Vocal/Violin w/chords

  kr 230,00
  Gitar, Piano, Sang
  Løvland, Rolf
  Music makers who are fans of new instrumental duo Secret Garden will be delighted with the arrangements in this songbook, which make each track from their 2011 Winter Poem album playable on the piano. Transcriptions of key violin and vocal passages appear on additional staves above the piano part where appropriate, and chord symbols and complete lyrics are also included.

18 stk

per side