Meny

Finn Englius Fant og nøkkelen som forsvant - et syngespill av Skartveit/Knutson

Finn Englius Fant og nøkkelen som forsvant - et syngespill av Skartveit/Knutson

Varenummer: C51

Kategorier: Barnekor


Syngespill for 3.-6. klassetrinn Dette er en historie om vårt miljø og jordens framtid. Historien starter med at direktøren av Skaper Verket AS oppdager at han har mistet nøkkelen til framtiden. Finner han ikke den, vil alt gå i svart neste formiddag.

Lagerstatus:

kr 855,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Detaljer

Dette er en historie om vårt miljø og jordens framtid. Historien starter med at direktøren av Skaper Verket AS oppdager at han har mistet nøkkelen til framtiden. Finner han ikke den, vil alt gå i svart neste formiddag.

Firmaets styre vet at Finn Englius har vært på jorden før, og ber ham derfor om å dra dit igjen for å se om nøkkelen kan være der. I forsøket på å finne nøkkelen besøker den lille engelen statsministerens kontor, en teknologibedrift, universitetet, et demonstrasjonstog og til slutt en stor fest med mat nok til alle. Han drar tilbake til direktøren i den tro at han har funnet alle bitene, men vel hjemme viser det seg at en bit mangler.

Jubelen vendes til fortvilelse. Idet styret er i ferd med å resignere, dukker imidlertid direktørens datter opp og minner ham om at han har lovet å passe barnebarnet. Direktøren løfter litt mismodig opp den lille, og det viser seg at den siste biten av nøkkelen ligger under barnet. Framtiden er berget!

Tilleggsinformasjon

Varenummer C51
Produkttype Fysisk produkt
Format Prosjektpakker
Tema/Sjanger Norsk musikk

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg