Meny

Blandakor

Viser 81-120 av 241

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Julkören - SATB blandet kor

  kr 252,00
  Blandakor, Kormusikk
  Julkören inneholder vakker julemusikk i fine arrangementer for blandet kor. Velkjent repertoar av både Svensk og utenla
 • Det begynner her i toppen - Erland Dalen

  kr 228,00
  Bøker om musikk / musikkteori, Damekor, Blandakor, Kormusikk
  Dette er en samling korleker, sang- og korarrangementer basert på folketoner, afrikanske sanger og negro spirituals, barnesanger, pop og viser fra inn og utland samt korslåtter. "Det Begynner Her I Toppen" er ment som en idébok til å krydre oppstart og samlingsstunder for små og store. Etter å ha prøvd ut materialet i boka gjennom flere år, har jeg erfart at alle typer kor og mennesker i alle aldre kan ha glede og nytte av idéene i boka.
 • Hallelujah: A Soulful Celebration SATB arr. Higgens

  kr 27,30
  Blandakor
  Hallelujah: Soulful (SATB) Also available: Instrumental Pak and Accompaniment Cassette. This arrangement is not comp
 • Over the Rainbow SATB arr. Russ Robinson

  kr 27,30
  Blandakor
  music by Harold Arlen, lyric by E.Y. Harburg / arr. Russ Robinson Russ Robinson brings us a very singable a cappella setting of this all-time classic from "The Wizard of Oz." The 1998 theatrical release of the movie created a whole new wave of interest in this wonderful music.
 • Himmel på jord SATB Arr: Ivar Krogh Hovd

  kr 32,00
  Blandakor, Kormusikk
  Maria Arredondos store juleslager her i arrangement av Ivar Krogh Hovd for blandet kor.Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer min 20 stk.
 • Månemannen - Vamp SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang av gruppen Vamp i rockete, trolsk stil arrangert for blandet kor og band. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Månemannen” fra 2002. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Ost - Vamp Tenorsolist SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang av gruppen Vamp i New Orleansjazz-stil arrangert for blandet kor (SATB), tenorsolist og band. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Horisonter” fra 1994, men har en midtdel der stemningen er som midt i en moderne streetparade i New Orleans og koret fungerer som bakgrunn for saksofonsolisten. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Nok en sang om havet - VAMP mezzosopran, baryton SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang i visepop-stil av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB), mezzosopransolist, barytonsolist og band. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Siste Stikk” fra 2005. Øvingscd selges
 • Hønsahus - Vamp Tenorsolist SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Glad sang i visepop-stil av gruppen Vamp for tenorsolist, blandet kor (SATB) og band. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Godmorgen, Søster” fra 1993. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer min 20 stk. Øvingscd selges.
 • Vuggevise - Vamp SATB & tenorsolo arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Godnattsang i rolig duvende visepop/gospel-stil av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB) a cappella. Arrangementet likner noe på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Horisonter” fra 1994 men er i noen grad dreid over i ovennevnte stil. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer Øvingscd selges
 • Våken drøm - Vamp SATB arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Vakker sang av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB) a cappella. Arrangementet likner noe på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”13 Humler” fra 1996 men er i noen grad endret. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Tir n'a noir - Vamp Barytonsolist, gitar SATB arr: Jonas Romme

  kr 32,00
  Blandakor
  VAMP
  Drømmende, ballade av gruppen Vamp i visestil med irske stiltrekk arrangert for barytonsolist, blandet kor (SSATB) og gitar. Dette er Vamp-sangen som alle kjenner. Arrangementet likner på Vamp-innspillingene på albumene ”Godmorgen, Søster” fra 1993, ”Folken” fra 1996, ”Ei Med Alt” fra 1999, ”I Full Symfoni” fra 2006. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer Øvingscd selges

Viser 81-120 av 241

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5