Meny

Blandakor

Viser 1-40 av 50

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 • Månemannen - Vamp SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang av gruppen Vamp i rockete, trolsk stil arrangert for blandet kor og band. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Månemannen” fra 2002. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Ost - Vamp Tenorsolist SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang av gruppen Vamp i New Orleansjazz-stil arrangert for blandet kor (SATB), tenorsolist og band. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Horisonter” fra 1994, men har en midtdel der stemningen er som midt i en moderne streetparade i New Orleans og koret fungerer som bakgrunn for saksofonsolisten. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Nok en sang om havet - VAMP mezzosopran, baryton SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Sang i visepop-stil av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB), mezzosopransolist, barytonsolist og band. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Siste Stikk” fra 2005. Øvingscd selges
 • Juli - Vamp tenorsolist SATB & band arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Glad sommersang av gruppen Vamp i visepop-stil med visse country og folkemusikkelementer. Arrangementet likner på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Godmorgen, Søster” fra 1993. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer Øvingscd selges.
 • Vuggevise - Vamp SATB & tenorsolo arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Godnattsang i rolig duvende visepop/gospel-stil av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB) a cappella. Arrangementet likner noe på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”Horisonter” fra 1994 men er i noen grad dreid over i ovennevnte stil. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer Øvingscd selges
 • Våken drøm - Vamp SATB arr: Jonas Romme

  kr 35,00
  Blandakor
  VAMP
  Vakker sang av gruppen Vamp arrangert for blandet kor (SATB) a cappella. Arrangementet likner noe på den originale Vamp-innspillingen på albumet ”13 Humler” fra 1996 men er i noen grad endret. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer. Øvingscd selges.
 • Tir n'a noir - Vamp Barytonsolist, gitar SATB arr: Jonas Romme

  kr 32,00
  Blandakor
  VAMP
  Drømmende, ballade av gruppen Vamp i visestil med irske stiltrekk arrangert for barytonsolist, blandet kor (SSATB) og gitar. Dette er Vamp-sangen som alle kjenner. Arrangementet likner på Vamp-innspillingene på albumene ”Godmorgen, Søster” fra 1993, ”Folken” fra 1996, ”Ei Med Alt” fra 1999, ”I Full Symfoni” fra 2006. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer Øvingscd selges
 • 12 Vamp-sanger for kor - korstemmer arr: Jonas Romme

  kr 345,00
  Blandakor, Kormusikk, Diverse samspill / combo
  VAMP
  Korpartiturer til 12 sanger av gruppen Vamp arrangert for forskjellige kombinasjoner av blandet kor (SATB), solister, og band. Noen sanger er også a cappella. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer.

Viser 1-40 av 50

per side
Side:
 1. 1
 2. 2