Meny

Snow is falling - SSSAA - som innspilt med Pitsj - Anja Eline Skybakmoen

Snow is falling - SSSAA - som innspilt med Pitsj - Anja Eline Skybakmoen

Varenummer: 9790261714631

Kategorier: Sang / vokal, Damekor, Kormusikk


Sanger-ensemblet Pitsj består av fem sterke jentestemmer. Pitsj fremfører sofistikerte tolkninger av pop-, jazz- og viseskatter, kjennetegnet av homogenitet, groove og et stort stilmessig spenn. Ambisjonen er å utnytte alt det potensial som ligger i fem jentestemmer. Pitsj består av Benedikte Kruse, Ane Carmen Roggen, Ida Roggen, Anine Kruse Skatrud og Anja Eline Skybakmoen. Selges ikke enkeltvis men til antall kormedlemmer.

Lagerstatus:

kr 33,00
ELLER
Noteeksempler
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Relaterte produkter
Produktomtaler

Noteeksempler

Detaljer

Denne sangen hyller snøen og omfavner stillheten som oppstår når kalde snøkrystaller daler rolig og lett ned fra himmelen. Det repeterende akkompagnementet er et bilde på disse fallende snøkrystallene og den transe-liknende tilstanden som oppstår hvor tiden nesten står stille.
På improvisasjonspartiet etter vers 2, anbefales det å utforske dorisk c-moll-skala (høyt 6.trinn og lavt 7.trinn). Men det er valgfritt. Lag de stemningene dere vil, men forsøk å være frie og improviser sammen, veksle mellom det varme og det kalde, kort og lange toner. Tette eller sprikende klanger og ulike klangfarger. Kos dere!

Tilleggsinformasjon

Varenummer 9790261714631
Produkttype Fysisk produkt
Besetning Kvintett, SSAA

Relaterte produkter

Produktomtaler

Skriv din egen produktvurdering

Du må være innlogget for å skrive en produktomtale. Vennligst logg inn eller registrer deg